Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka Berlin

Albanczyk moze pokochac kobiete z dzieckiem?

Polecane posty

Autorke odsylam do słownika żeby sprawdziła wyraz FOBIA :) Aha i PARANOJA (bo ją widocznie masz )

Gość Malinka Berlin
to tam nie chodz! ale jednak z jakis wzgledow lubisz byc zaczepiana i tak traktowana... samoocena sie podnosi? ja chodze do pracy, do domu, czasem zakupy. nie chodze po marnych barach, i nie szukam klopotow. a ty jak jeszcze nie wiesz - to taka opinie mamy predzej u niemcow. wiele dziewczyn szuka bogatego niemca. a albanczycy sa biedni zazwyczaj jak my.

Widocznie mało wiesz jakie przekręty mogą zrobić emaigranci. Fałszywe obywatelstwo i można studiować spokojnie :)

nie bedziesz mi nakazywac gdzie mam chodzic. To nie ja powinnam rezygnowac z roznych przyjemnosci tylko te scierwa powinien ktos nauczyc szacunku. Nie raz powtarzam jak widze te wszystkie przychlasty na ulicy ze bym chciala zeby ktos ich wszystkich zlapal w siatke i wywiozl do Polski albo Rosji. Juz by sie tak nie wozili i panoszyli i stosunek do kobiet tez by zmienili jakby pare razy dostali wpierdziel :) oni sie tu uwazaja za panow ulicy pojedz sobie na Neukoelln rozejrzyj po ulicach :) wspolczuje kobietom ktore musza mieszkac w tej imitacji Istanbulu i pewnie to tez ich wina ze tam maja mieszkanie i musza te scierwa na codzien ogladac, nie? Gdyby bylo tak jak probujesz nam wmowic to kazda z nas powinna wejsc w szmaty niczym komando jak niektore muzulmanki ze szparka na oczy aby nie prowokowac a najlepiej to w ogole nie wychodzic z domu do sklepu, do baru, do parku na spacer z psem bo kazdy ruch jest prowokacja a tym smieciom wolno wszystko bo to ich ulice. Nie, niee kochana istnieje cos takiego jak prawo (nie szariatu) i to nie ja je lamie stojac w kolejce w sklepie a ten brudas jeden z drugim jesli by mnie dotknal. Nienawidze ich za ich bezczelnosc za sposob w jaki sie odnosza i kazdemu z nich chetnie naplulabym w ryj :)

poza tym - nawet nie wiesz jak wygladam, pojecia nie masz nawet odnosnie tego jaki mam kolor wlosow czy oczu, nie znamy sie a zarzucasz mi wyglad ruskiej ku.. :) ja opisuje sytuacje ktore mialy miejsce i doskonale sobie z tego zdajesz sprawe tylko albo sama siebie oszukujesz albo faktycznie nikt na ciebie nie zwraca uwagi kiedy idziesz z dzieckiem lub po prostu jestes gorsza od tej wiejskiej kozy do dmuchania :)

no na pewno :D malinka - a od tego swojego albanczyka nie slyszalas jeszcze ''einmal ficken weiter schicken" ??? pewnie jeszcze uslyszysz :D🖐️

Gość srbijanka
O matko, levadia!!! GDZIE Albancy rzna Serbki i Macedonki????o ludzie! ja jestem Serbka i powiem ci jedno: u nas i w Macedonii kazda z nas by rodzina wyklela nawet za pomyslenie o Alanczyku, a juz teraz po wojnie tymbardziej. CHYBA ZE jest wyznania prawoslawnego, bo taka tez jest czesc ludzi w Albanii (podobnie i katolikow). Ale nawet jak nie jest sie z religijnej rodziny (ja mam duzo niewierzacych), to juz lepiej zeby przelecial ktokolwiek inny ale nie muzulmanin , a juz najmniej Albanczyk! O ja, no nie dosz z nimi problemow i z ich kosowska mafia bylo i jest? Nie chce mi sie nawet zaczynac. I wiem, wiem, duzo polakow nazwie mnie nacjonalistka i oskarzy o "masakry wojenne" (rozumiem, ze wspaniali przesladowani Alabancy w ogole palcem nie ruszali w celu mordowania NAS i naszych dzieci???) , zel gadki o rznieciu nas przez to bydlo sa prtzesada i az sie zagotowalam. jak w kazdym kraju, w moim tez sa prostytutki, ale sadze, ze i one odmawiaja zarobku jesli przychodzi Albanczyk. Z duma jednak przyznaje, ze w Europie jak dziewczyny nie mamy zlej opinii, moj kraj nadal jest maly, tradyzyjny i "prowincjonalny", ale nie glodby i nie za biedny. To samo Macedonia. Znam Polki w zwiazach z Serbami i na odwrot, to sa dobre zwiazki bez problemow, bo miedzy chrzescijanami (my jednak mamy czasem bardziej ze tak powiem srodziemnomorski temperament, ale jednak to nie to samo co jakas stoka islamska)

Gość Malinka Berlin
u nich kobiety nie moga sie ubierac prowokujaco, bo to ich obraza. wiec sie dziw. akurat na tej dzielnicy faktycznie zaczepiaja, ale tam nkobieta nie moze chodzic sama. tam juz jest ich prawo, wiec trzeba sie z tym liczyc. ty masz poblem z akcepatacja ich kultury, albo lubisz byc traktowana jak jestes. ja klopotow nie szukam. wieczorami nigdzie nie chodze. wole dom, niz jakies popijanie w barach. sama sie nie szanujesz piszan o nas, polkach ze jestesmy kurwy. jakos niemki takiego zdania nie maja o sobie, a tez nie stronia od przygod z nimi. na pewno sa bardziej wyzwolone. tutaj jednak nie ma zascianku i rasizmu takiego jak w polsce.

Gość srbijanka
Mychol dobrze pisze, ja mam kuzynke w Niemczech i ma dokladnie takie same obserwacje.

Gość Malinka Berlin
srbijanka bardzo ciekawe. niby jestes serbka. smieszne. widac juz sobie nicki wymyslacie tylko po to zeby oczerniac inne narody.

nie wiem czy wiesz ale w calym Berlinie obowiazuje jedno i to samo prawo a jesli uwazasz ze na Kreuzbergu musialabym chodzic ubrana jak komandos to jestes debilem, wybacz :) TAK nie mam zamiaru akceptowac chamstwa i braku szacunku do mojej osoby i takiego burackiego zachowania. Nie obchodzi mnie kim oni sa bo dla mnie sa na rowni z rzadkim gownem :)

Nie mogę :D Co znowu każdy kłamie a ty autorko wielka i przenajswietrza prawda

Gość Malinka Berlin
http://fakty.interia.pl/ciekawostki/news/polki-i-turcy-najpopularniejsi-wsrod-malzonkow,1212980,18 tu masz art.na temat niemek, co kurwy tez? przestan sie tak zachowywac. obrazasz i siebie i ich. w tych zakryciach to chodza zazwyczaj, jak juz, to tylko chusta. niemcy sami tak zdecydowali i ich kultura bedzie dominowac z czasem, dlatego kobiety musza sie przystosowac a nie prowokowac. ubieraj sie skromniej i nie chodz na popijawy. turczynki tak nie robia, i nie maja klopotow. niemki z tego co widze, wiekszosc nawet nie chce dzieci. oni zajma ich miejsce. i tez ich kultura.

ja mam prawo sie ubierac tak jak mi wygodnie dopoki nie swiece dupa na ulicy i cyckami na wierzchu i nikt nie ma prawa mnie zaczepiac w tak ordynarny sposob. Bronisz ich bo jestes tak samo prostackim burakiem. Brzydze sie takimi ludzmi, trzymajcie sie razem w swojej oborze a od normalnych ludzi lapy z daleka !!! 🖐️

Gość srbijanka
Tak, jestem, wyobraz sobie, moze moj polski nie jest doskonaly, ale mieszkam w Polsce tyle lat, ze duzo opanowalam. A co to za beton pisze wyzej? Dla mnie jedno to dyskutowac o "kulturze" Albancow, ale drugie to obrazac np. Polki. Ja jakos nie widze takich tlumow Polek zachwyconych muzulmanskim bagnem, a w moim kraju to caly narod polski ma dobra opinie, no moze troche sie mowi na temat ostrego picia, ale i to juz mniej w moim pokoleniu. Mi sie wydaje, ze dziewczyna , co zalozyla temat czuje sie samotna i moze smutna i chcialaby, zeby ktos ja naprawde kochal. Powinna jednak poczekac az sie znajdzie ktos wartosciowy, a nie leniwy bonzo. Na pewno ktos sie znajdzie, i bedzie i fajniej i bezpieczniej!

srbijanka - ja tobie np wierze bo znam ludzi (moze nie z serbii ale z innych krajow) ktorzy np maja korzenie polskie albo mieszkaja dlugo w Polsce i nie poznasz czy polak czy nie jednak autorka (co widac juz we wczesniejszych postach) jest bardzo nierozgarnieta i tyle

oj tam zaraz ona jest po prostu nieufna i ma zasady które jej nie pozwalają wierzyć w złe słowo o drugim człowieku :classic_cool:

Gość Malinka Berlin
srbijanka to teraz napisz mi po serbsku cos. nagle serbka sie znalazla na polskim forum. i co jeszcze? Mychol ubierasz sie wyzywajaco to sie nie dziw. juz ci pasalam. dostosuj sie do kultury a nie narzakasz. niemcy sami wiedza ze traca swoja kulture i pewne rzeczy sie zmienija. maja szkoly nawet koraniczne czy jak je zwa. moj akurat nie jest religijny.

Udowodnij mi tu i teraz ze ubieram sie wyzywajaco - moze byc moje zdjecie :classic_cool: nie mam zamiaru sie znizac do poziomu brudasa. Ludzie na poziomie nie zaczepiaja w ten sposob kobiet i nie traktuja ich jak przedmiot.

"oj tam zaraz ona jest po prostu nieufna i ma zasady które jej nie pozwalają wierzyć w złe słowo o drugim człowieku " wierzyc w zle slowo nie pozwalaja a mowic zle slowo o swoich rodakach i wymyslac fakty to pozwalaja? dziwne zasady...

czy Mychol na sie dostosowac do kultury muzulmanskiej (czy cholera wie jakiej) tylko dltego ze Niemcy sa zasypane muzulmanami i biedacy nie sa przyzwyczajeni do kobiety np w sukience i z twarza? :D

Gość the only way is me
czy Mychol na sie dostosowac do kultury muzulmanskiej (czy cholera wie jakiej) tylko dltego ze Niemcy sa zasypane muzulmanami i biedacy nie sa przyzwyczajeni do kobiety np w sukience i z twarza? :D dobree! autorka to jakas dewota ktorej Albaniec wypral mozg

Gość Malinka Berlin
Mychol a skad mam miec twoje zdjecie. zwracasz na siebie widocznie uwage jakos. i sama piszesz ze nie stronisz od alkoholu i rozrywek. dla mnie to jest nie dopomyslenia. w sumie sa pozytywy nie bedzie pijanstwa jak u nas. naprawde zacznij sie zachowywac przyzwoicie to i zaczepki sie skoncza.

Gość gbfvbgbft
haha biedna malinka berlin juz ma sprany beret przez swego albnskiego wladce :o wspolczuje glupoty :o takie kobiety powinno sie zamykac by nie przynosily wstydu polkom, jakie to one naiwne. na szczescie sa takie dziewczyny jak mychol, ktore potrafia myslec i omijaja szerokim lukiem takich bezmogich albancow

Gość the only way is me
moj akurat nie jest religijny. ale dostosowalas sie do jego kultury i nie ubierasz shortow?

Gość Malinka Berlin
charmsy kultura islamu coraz bardziej dominuje berlin, ale nie tylko. tu jest ich najwiecej. we francji podobnie. szczegolnie mlodych. bo oni chca miec dzieci. a niemcy nie. po prostu pewne zasady musza nas obowiazywac. na pewno kobieta pijaca, czy chodzaca po klubach jest zle odbierana u nich. tak jest i trzeba to przyjac do wiadomosci. mi to w sumie pasuje. mnie nigdy nie ciagnelo do takich rzeczy. ubieram sie tez normalnie.

dobra to juz oficjalne : DEWOTKA to ze Mychol zyje jak kazdy mlody czlowiek znaczy ze zasluguje na zaczepki dzikow z Albani i innych dziwnych krajow :)

''Mychol a skad mam miec twoje zdjecie.'' wiec skad mozesz wiedziec jak sie ubieram? "zwracasz na siebie widocznie uwage jakos." byc moze sie im podobam a bardziej prawdopodobnie po prostu leca na wszystko - nie trzeba wygladac jak Puffmama "piszesz ze nie stronisz od alkoholu i rozrywek." w którym miejscu? Dla mnie wypicie koktajla czy wypad na billarda od czasu do czasu to coś normalnego a nie żadne kurestvo. "zacznij sie zachowywac przyzwoicie" moglabys sprobowac mi wytlumaczyc w ktorym momencie zachowalam sie nieprzyzwoicie stojac w kolejce w sklepie czy wybierajac produkty albo przechodzac ulica (nawet nie spojrzalam na nich, zorientowalam sie o ich obecnosci dopiero jak zagadali) ograniczony cymbal :o