Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka Berlin

Albanczyk moze pokochac kobiete z dzieckiem?

Polecane posty

Ja pierdole. Wiadomo że niektóre laski lubią być adorowane przez byle kogo ale ta dziwna nacja za cholerę nie wie co to znaczy NIE uważają się za bogów czy co? Bardzo im do tego daleko. Miałam nieprzyjemności poznać wielu i jak już wcześniej pisałam. Dziki naród.

jak cie podrywali? greczynki to teraz biedne dziewuszki, i wcale nie sa ladne! nie slyna z urody, jak szwedki czy dunki. grecy podrywaja wszystko co sie rusza, normlane. tez sa zjebani w sumie.

Gość czarownica12345
OOOO Bravo w koncu coś napisaleś o grekach, nie tylko albańczykach. Wiem, zgadzam sie z tym podrywaniem, macie rację, potrafiś byc nachalni itp, ale tez w zalezności na co sobie pozwolisz. Tez doczepił się do mnie jakiś palant, teksty typu "cześc piękna" itp, i co ja robiłam? nic, po prostu nic, przechodziłam obok jakbym go nie znała. Aż w końcu chłopak się zdenerwował, że nie reaguję na to, i wiecie co mi powiedział-"to się pier....", powiedział to po cichu, ale tak żebym słyszała, i nigdy w życiu więcej się już do mnie nie ozdezwał haha.

Gość pipa golas
nie tym bardziej ze ci szkop je zrobil

dla mnie wlosi i grecy maj tez brudne mordy, ale przynajmniej nie zakazaja wloszkom sie piprzec z innym nacjami. albance to zwierzeta, nienawidza kobiet. ciapci ogolnie. nie wiem skad to sie bierze. niby Islam, ale chyba to w genach maja bardziej. zabijaja wlasne corki, leja zony. kurwa to normalne dla nich.

Gość czarownica12345
po prostu nie reagowac i tyle, nie odzywac się, najlepsza na nich metoda. Ale wiecie czemu tak jest? U nich w Albanii jest trochę inaczej, inne tradycje itp, i oni po prostu wyrywają się ze swego zacofanego kraju i chcą korzystac z życia. Więc, ze tak brzydko napiszę, są napaleni, bo z albankami u siebie nie mogą tak postępowac, więc na emigracji szaleja. I dlatego tez się potem tak dzieje. Nie oszukujmy się, facet to facet, bez kobiety i seksu mało który wytrzyma, to szukają chętnej żeby się zabawic i tak to potem wygląda/

Gość czarownica12345
charmsy chyba nie zrozumiałas co pisałam To był już tysięczny podryw, ale to zachowanie było ostatnie, więc tak się zakończyło i nigdy więcej się nie odezwał, nawet na mnie nie spojrzał, bo chyba uraziłam jego dume.

Też bym chciała pojąć co się dzieje w lebku takiego muzulmanina. Zabije córkę czy żonę obleje kwasem bo "przyniosla wstyd" nawet za najmniejsze gowno.

no ale moze w koncu ich deportuja? przeciez jakbym w albani podrywal albanki, to bym dostal kulke w leb. przeciez chyba te albance czuja ze maja ich za gorsza rase? czy nie czuja tego :)

czarownica12345 - ale masz meza? nie wkurwia go to, nie jest juz rasista. chwycil cie jakis kiedys za reke albo jakos zatrzymywac chcial.

Gość czarownica12345
ale wiesz co, z tym bicie żon to tez przesada jak pisałam. To nie jest do końca tak. Siedzą w domu, zajmują się dziecmi, sprzątają itp ale czemu zaraz mają je bic? Albańczycy są wychowani tak, że ich zadaniem jest utrzymac rodzinę, wybudowac dom w Albanii, i zapewnic żonie, dzieciom byt,a czemu mają je bic skoro, tak naprawdę większośc z nich posłusznie siedzi w domu. Co do greczynek, nie zgadzam się, ze są brzydkie. A albanki? wierz mi, że to sa naprawdę piękne kobiety, wcale nie gorsze od polek, rosjanek czy innych

Gość czarownica12345
ejj z tym laniem kwasów? nie no serio przesadzacie. Kolega albańczyk studiujący w polsce wiele mi mówił na ten temat, i wiele tez zauważyłam w Grecji, i naprawdę ludzie generalizują. Jest ciężko wam oceniac jak nie znacie ludzi, sytuacji. Oglądacie rozmowy w toku? tak tez były kobiety co facet je oblał kwasem itp, taka patologia jest wszędzie. Nie mam meża, i nie mam kogo zdradzac bo jestem wolna he

Gość czarownica12345
aaa i wiecie co, Albańczycy bardzo rzadko piją alkohol, jeśli już się napiją to w małych ilościach, natomiast na polaków z piciem to ostro w Grecji niestety jadą, wszyscy, nie, że albańczycy. aaaa i weźcie pod uwagę to, że arab to nie albańczyk. Albańczycy to muzułmanie w 70%, ale to nie tacy jak w Azji muzułmanie, a jest różnica między nimi

czarownica12345 - eee, ale skoro Grecy ida na bruk, to moze tych albancow deportowac? na pewno czesto gwalca. na bank z tego slyna.

Rozmowy w toku? Dziewczyna z mojej dzielnicy dostała kwasem w twarz od swojej muzułmańskiej rodzinki i chłopak z którym rzekomo się spotykała też. Przykład z podwórka Chłopak nie ma języka i nie widzi. Pieprzyc takie zacofanie.

Gość czarownica12345
ale po co deportowac? to samo mogą z polakami zrobic. Wierz mi, że albańczycy ci co siedzą tam lata, dalej będą siedziec, z pracą sobie poradzą, z utrzymaniem itp, większośc z nich ma "zaskórniaki" i dają radę. Naprawdę generalizujecie, trzeba pomieszkac za granicą żeby zobaczec jak jest, jacy oni są. Ok, mają swoje zacofane tradycje, co do związków małżeńskich itp, ale w to już nie wnikam. Poznałam takich co byli naprawde w porządku, mój kolega z pracy którego uwielbiałam, miły,sympatyczny, moja koleżanka, nietypowa albanka, imprezowa, dzieciata, mężata, inna niż reszta. Ludzie są różni, wszędzie lepszy, gorszy. Fakt, ze odkąd się pojawili w Grecji kradzieże wzrosły itp, ale niestety polacy tez wcale nie gorsi

I takie coś dzieje się wśród muzułmanów. Znam więcej przykładów. Jasne wszędzie się tak dzieje ale żeby zabijać swoje dzieci ? Rodzinę? Psychiczni tak robią a oni to robią z zimna krwią. I może Albańczycy nie sa ekstremalnymi muzułmanami ich mentalność niestety sprawia że dla normalnego europejczyka są nie do strawienia

ja nie bede placil na albancow! zasilki juz tam wszystkie obcieli? co tam robisz tak w ogole? zaraz ide spac, senny sie zrobilem.

Gość czarownica12345
No tak, są zacofani, ale popatrz ile się u nas dzieje. Niestety u nas jest duża patologia, zwłaszcza po alkoholu. Teraz tez coś było w tv o pijanych nastolatkach co się na sylwestra upili i pozabijali. Tak się dzieje na całym świecie, nie tylko w Albaniija nie uważam, żeby u nas było lepiej. I powiem wam szczerze, że będąc W gRECJI CHYBA TAK NAPRAWDĘ JESZCZE NIGDY NIE SPOTKAŁAM ALBAŃCZYKA ZATACZAJĄCEGO SIĘ PO ALKOHOLU, A POLAKÓW TAKICH NIE BRAKUJE. tO NIE ZNACZY, ŻE JADĘ PO NAS-POLAKACH,ALE CHCE POWIEDZIEC, ŻE TAK SIĘ DZIEJE NA CAŁYM ŚWIECIE, NIE TYLKO ONI SĄ TACY, CZY GRECY CZY INNI

Gość czarownica12345
Kurde caps mi się włączył-niechcący Ej, ej, ale jakie zabijanie córek? Nie ma już nic takiego, zaś przesada kolejna. Znajomy powiedział mi, ze nasze życie niczym się nie rózni od ich życia w Albanii Nie wiem czy słyszałaś charmsy, co się działo kiedyś w Japonii, jak dobrze pamiętam, bądź Chiny,co robili jak się okazywało, że urodzi się dziewczynka

Gość czarownica12345
Myślę, że powinniście poznac albańczyków, nie 1, 2, kilku i bym wam wyjaśnili sporo rzeczy. Pomijając religię, albańczyk potrafi byc normalnym człowiekiem jak i nienormalnym-)

Oczywiscie słyszałam co się działo o NADAL dzieje w krajach zacofanych. To nie jest żadna nowość że w Indiach lub krajach typowo muzułmańskich dziewczynka w rodzinie to wstyd. Nawet teraz chcą zbanowac skany które ujawniają płeć dziecka z tego samego względu bo zwyczajnie płody żeńskie są usuwane częściej niż męskie. A w krajach gdzie nie ma skanow i tak noworodki są zabijane. O Chinach się nie wypowiadam bo oni nie dość że rozmnażają się strasznie to szkodzą ekosystemowi dzięki swojemu zacofaniu I jakoś nie spieszy mi się żeby poznawać Albańczyków jakoś doglebniej :) pierwsze wrażenie i niesmak jaki po sobie zostawili wystarcza

Czarownica po jaką cholerę wmawiasz mi czy komuś innemu opinie których nie napisałyśmy? Jeśli nie potrafisz przeczytać tekstu, zrozumieć go i nie przekręcić w swojej głowie to odpuść sobie komentarze, bo wówczas nie mają one najmniejszego sensu. Ja NIESTETY uważam, że większość polek z którymi miałam styczność za granicą jest puszczalska, łatwa i się nie szanuje. Nie napisałam o WSZYSTKICH co mi zarzucono - że sama się nazywam kurevką skoro napisałam tak o większości. Znowu generalizowanie - i to z waszej strony, gdzie piszecie, że to JA wrzucam wszystkich do jednego wora. Ha, Ha, Ha. To jest smutna prawda nie mająca zbyt wiele wspólnego z tolerancją. Jeśli kobieta nie ma skrupulow udac sie do lozka z ledwo co poznanym panem, w dodatku z takim ktory niekoniecznie sie do niej odnosi z szacunkiem, jesli lubi ona przygody z pierwszymi lepszymi i obojetnie czy argumentem jest to, ze to ''egzotyczny'' arab czy nawet niech to bedzie i polak - bez roznicy - DLA MNIE TA DZIEWCZYNA sie nie szanuje i nie ma honoru. O dziwo dobre 3/4 polek w Berlinie (jesli nie wiecej) wlasnie takie praktyki preferuje, w wiekszosci wola od polakow jakas odmiane i leca na ''ciemniejszych'' czy to arab, czy czarnoskory mezczyzna. Stad bierze sie opinia generalizowana przez muzulmanow, bo skoro 9 na 10 poleci na jego ''habibi'' to ta jedna jedyna pewnie tylko sie zgrywa w jego oczach :o i dlatego uwazaja, ze WSZYSTKIE jestesmy latwe i pewnie tez dlatego TAK NACHALNIE zaczepiaja i zachowuja sie jak bydlo. Co do lekcewazenia - jesli uwazasz, ze to wystarczy to jestes w bledzie - bynajmniej u mnie to nie skutkuje. Zaczynajac od kulturalnego NIE, poprzez kompletne ignorowanie konczac na bluzgach - NIC NIE POMAGA NA TE NACHALNE DZIKUSY. Oni uwazaja, ze im wolno i juz. Ze byc moze sie zgrywam i moze nawet jeszcze bardziej ich to nakreca zeby udowodnic ze jestem taka sama jak wiekszosc. Nie wiem. W kazdym badz razie ABSURDEM jest usprawiedliwianie takiego zachowania, bo nawet zwierzeta obchodza sie ze soba kulturalniej.

PS. Zaznacze jeszcze, ze szczerze mnie to nie interesuje kto z kim sypia, kto kogo preferuje itd. jak jakas laska twierdzi, ze chce zyc jak dziw.. prosze bardzo mi to zwisa i powiewa dopoki swoim zachowaniem druga osoba nie krzywdzi osob trzecich nie mam prawa sie wpierdzielac ;) co nie zmienia faktu, ze swoje zdanie o takich osobach mam prawo miec i je wyrazac. To sie tyczy zarowno kobiet jak i mezczyzn. I nie jestem z gory uprzedzona do WSZYSTKICH. Znam (ale doslownie paru) normalnych ludzi ktorzy sa muzulmanami. Nie skreslam czlowieka z gory za samo jego pochodzenie. Mimo wszystko niestety smutna prawda jest to, ze duuuuza ich wiekszosc sie zachowuje ponizej jakichkolwiek norm i nie jest warta nawet spluniecia. Najzwyczajniej w swiecie mnie draznia i gdyby bylo mozna to osobiscie bym dolozyla swoje trzy grosze do tego by to bydlo sprowadzic tam skad przybylo.