Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka Berlin

Albanczyk moze pokochac kobiete z dzieckiem?

Polecane posty

ale Niemcy to nie jest kraj muzulmanski, i trzeba byc idiota zeby sie dostosowywac do ich kultury w europejskim kraju jak u mnie czasem dotre do muzulmanskiej dzielnicy do myslisz ze lapie pierwsza lepsza firanke zeby czasem ktos nie zobaczyl moich nog? jaasne. nie popadajmy w skrajnosc Francja przynajmniej sie wziela za ta dzicz :)

wiesz co - jak sama wczesniej zauwazylas, iz nie mam napisanego na czole POLKA - BIERZ MNIE - tak samo nie mam nigdzie napisane, ze bylam w zeszlym miesiacu na koktajlu czy w kawiarni z kolezanka. Poza tym - nawet jesli przez ulice idzie zwykla prostytutka - kto bedzie nia zainteresowany? Bo ja jako facet kijem bym nie tknela - takze wychodzac z zalozenia ze interesuja sie bo ktos sie ubiera/zachowuje jak dzivka sama wystawiasz im opinie dzivkarzy czyli nic nie wartych smieci. Nie dotknelabym kijem nie tylko tej prostytutki ale i kazdego faceta ktory by ja chcial. Kwestia szacunku.

Gość Malinka Berlin
a to w domu nie mozesz sie napic? sama tam idziesz wiec uznaja ze jestes wolna i moga sie z toba zabawic. widocznie tak jest skoro nie zrazona dalej tam chodzisz. i jesli rzeczywiscie to prawda - jest takie cos jak policja i dzwon jak jakis chodzi za toba... nie myslisz, wiec masz klopoty.

Gość srbijanka
I zasto, Malinko draga, hoces da ti pisem na srpski? Tvoj albanski momak prica ili razume moj jezik? Ajde, neka dodji ovde, da mu sve to licno opet recim sta pisem na tom forum, ja se nikakog Albanaca ne plasim! Zao mi samo da mu verujes, ima puno boljih od njega u svetu, pogledaj! Charmsy, dzieki, ja tez znam ludzi, ktorzy mowia w bardzo trudnym jezyku choc to nie jest ich wlasny, na przyklad chlopaka z Angoli, ktory mowi jak rodowity Ruski (mial ruski w szkole). Ja nie pisze na forach, ale czytam duzo, tylko zobaczylam haslo Albanac, a na to juz mi sie alram robi w glowie. Wiadomo czemu, cale Balkany zafajdane przez nich, nie tylko ex-Jugoslavija , ale i okolice, np. Grecja. No wlasnie, dlaczego to my sie mamy do muzulmanow dostosowac, nasza kultura jest chcrzescijanska, ewentualnie swiecka, ale nie ekstremistyczna islamska!

Gość Malinka Berlin
jestem kupa gowna, moj albaniec zawladnal moim umyslem, lepiej ze mna nie rozmawiac, a z nim bo tylko ON ma racje i wy jestes zle, a on dobry

wiesz co? niektorzy faceci maja cos takiego co zwie sie mozg. i wkurza mnie to ze zwalasz wine na dziewczyny. To one prowokuja. Wczesniej to dziewczyna byla winna tego ze kumpel faceta ja molestowal bo wg NA PEWNO na to zasluzyla :D jestes smieszna i nie chce mi sie wierzyc ze masz dziecko bo gadasz jak gowniara

Gość Malinka Berlin
kiedys do mnie dotrze ze jestem smieszna, jak moj albaniec da mi taki wpierdol ze przez tydzien na dupe usiasc nie bede mogla :o

Gość Malinka Berlin
a teraz piszecie pod moim imieniem. smieszne pani Mychol i charmsy

Mam w rodzinie Serba ktory jak poznal moja kuzynke to w cholere rzucil muzulmanskie nakazy i zyja normalnie, w Niemczech wlasnie. I to nie ty masz sie dostosowywac a oni inaczej wypad. Chcesz autorko islamizacji Europy czy co?

masz chyba problemy autorko. Nie tylko my na tym forum jestesmy i kto by sie chcial pod ciebie podszywac, bo na pewno nie ja. Za duzo zachodu...

Gość Malinka Berlin
charmsy klamiesz ciagle. serbowie ich nienawidza, tam sa sami protestanci... nie ma tam islamu, a jak juz to wlasnie z Albanii. smieszna jestes. i jeszcze sie podszywasz glupio.

ja ci juz swoje napisalam - dla mnie to jest zwykle niekulturalne bydlo z ktorym nie zamierzam polemizowac i sram na nich 🖐️ wole kogos na moim poziomie a im do niego jeszcze miliony kilometrow brak. Nie znize sie do poziomu ich ''kultury'' i nie dostosuje. Niech sobie lataja moga co najwyzej pomarzyc a zadowolic musza sie takimi krowami jak ty :) elo 🖐️

jestes juz meczaca kobieto. Tylko klamiesz i klamiesz....ciekawe. A wg ciebie w Polsce ne ma ani jednego muzulmanina bo mowi sie ze to kraj katolicki? Idz do wujka google i sobie sprawdz. A potem wroc z tym swoim klamaniem. mam nadzieje ze to ty klamiesz ze masz dziecko bo szkoda miec matke ktora jest baardzo organiczona

Gość nhjjmnhvbf
moga co najwyzej pomarzyc a zadowolic musza sie takimi krowami jak ty :D :D :D haha prawda w 100%

Gość srbijanka
KTO??? PROTESTANCI?????? My jestesmy w PRAWOSLAWNI! Wschodni chrzescijanie, jak Grecy czy Rosjanie! Ale jest prawda, ze istnieja etniczni Serbowie wyznania islamskiego, glownie w Czarnogorze i Bosni. Oni nie sa Albanczykami, ale ludzmi, ktorzy przyjeli islam podczas okupacji tureckiej. Tez jest to rodzaj zdrady, ale juz i tak lepsi oni niz te mafijne klany z Albanii. U wielu ten 'islam" byl na tyle powierzchowny, ze dalo sie go "rzucic" , takze Charmsy nie klamie Malinko. Zanim ktos sie zacznie wypowiadac to musi poczytac historie, ja czytam tez rozne zrodla o histroii Polski i potem chodze i rozmawiam o tym jak juz cos wiem.

Gość Malinka Berlin
Mychol pewnie na zlosc losu zakochasz sie w jakims, i wtedy zobaczysz czy bedzie ci do smiechu. a niemczech to tylki podcierasz i sie prz tym prowadzisz jak typowa ruska. za ktora cie i tak biara.

srbijanka - dzieki :) ale kto wie czy autorka cos zrozumie tak w ogole to wstyd z taka niewiedza na forum i jeszcze zarzucac wszystkim klamstwo, to ma byc dorosla kobieta? nawet pal licho niewiedze, to mozna sobie sprawdzic w 5 sekund w internecie...ale inne poglady to szok

Gość Malinka Berlin
jakie poglady, to, ze uznaje w pewnym stopniu wyzszosc mezczyzn. to oni rzadza swiatem, jakby nie patrzec. sa skonstruowani jak sa, nie mozna prowokowac. a tym bardziej nowego pokolenia niemcow.

co ty taka strachliwa? Nie mozna prowokowac? :) po tym co napisalas dziewczynom ktore bez powodu byly nagabywane przez nachalnych skurczysynow wiem ze mialas wyprany mozg... To ten Albaniec tak ci go wypral czy ktos inny? Gwalty to tez wina kobiet tak? biedni mezczyzni jak zobacza kawalek nogi musza isc i zgwalcic, taka natura. Kobieta musi byc oddana i chowac sie po katach zeby nie zprowokowac

Gość Malinka Berlin
jakos o gwaltach na turczynkach nie slychac.. niestety polki i niemki czesto prowokuja, i stad tyle gwaltow w niemczech.

Gość srbijanka
O Boze moj, ktos tak naprawde mysli, czy tylko tak sobie z nudow pisze ta Malinka zeby sie inni szokowali????? O gwaltach na Turczynkach nie slychac, bo o nich nie smia doniesc, tak sa trzymane za mordy, co nie znaczy, ze gwaltow nie ma! sa na porzadku dziennym i to na dzieciach, jak w kazdej ekstremistycznej "kulturze". Mam nadzieje, ze ta dziewczyna nie ma corki, bo az strach z takimi ideami.

Gość czarownica12345
Sory dziewczyny, ale ile wy macie lat? Wypisując takie rzeczy. W tym momencie pisząc, ze polki to ku.... obrażacie same siebie. Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. W każdym kraju jest lepsza i gorsza osoba. Jeśli tak bardzo przeszkadzają wam zaczepki alanczyków to po prostu na nie nie reagujcie i tyle. Mieszkając tam, zawsze tak robiłam. I wierz mi, że w koncu znajdą sobie inny obiekt. Po prostu olac i tyle. Poznałam wielu albanczyków i nie każdy jest taki jak piszecie. Byli i dobrzy i źli, ale to jak na całym świecie. Więc skończcie generalizowac, mówiąc że albańczyk bije znaczy że każdy musi to robic?? to w taki razie każdy polak chleje, i każda polka się puszcza, czyli i wy-te co właśnie na tym forum obrażacie polki. Jeśli chodzi o polskich facetów, to każdy będzie pisał jacy to oni niedobrzy, bo wkurza ich to, ze zabierają im-"ich" dziewczyny, ale to tak samo działa w drugą stronę.

kazda, ktora nawet z nimi sie przyjazni jest kurwa!!! kazda. nienawidze ich za te zaczepki wlasnie. za kogo sie ma to gowno? autorke tematu juz tylko na odstrzal. to choroba juz.

czarownica12345 - zamknij morde. co tobie odpusci, i sie cieszysz, ze pojdzie terroryzowac inna ;) nie ma normalnych ciapkow!!!

Gość czarownica12345
hahah żałosny jesteś, i właśnie dlatego polki wybierają ciapatych a nie takich jak ty

Gość czarownica12345
Jak kobieta sama się nie będzie szanowac to facet też tego nie zrobi. To chyba logiczne. I nie ma różnicy skąd jest. Ale z twoim podejściem to gratulacje. Nie ma co pisac, polacy to rasiści i nie ma co z nimi gadac na ten temat. Takze dziewczyny darujcie sobie wypowiedzi swoje, te poztywne bo zaraz znajdzie się jakiś pokrzywdzony polaczek co was będzie wyzywac, i dzięki nim własnie polki mają taką opinie a nie inną. Albańczycy przynajmniej za granicą potrafią się razem trzymac, a polacy? jeden drugiemu nóż w plecy wbije

polki ktore biara ciapakow to szmaty chore psychicznie albo desperatki. nawet dziwka ich nie tknie. a ty jestes kolejna tolerancyjna kurwa. niech brudasy wypierdalaja i zabiara te swoje brudne kobiety. a ciebie tez te psy jebaly. kazdy ciapaty bilet spowrotem do ciapolandow.

3maja sie razem n ty kurwo, tylko zobacza cispko zaczynaja walczyc. zaden normalny bualy czlowiek z nimi nie trzyma wiec sie bawia miedzy soba ;)

Gość czarownica12345
hahah ojej rzuciła cię kobieta dla ciapatego, ojj jak mi przykro, i co teraz? wszystkie polki i ciapaci beee, biedactow hahahahha