Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka Berlin

Albanczyk moze pokochac kobiete z dzieckiem?

Polecane posty

tak jest ze jak nie zaliczysz to uchodzi sie za pizdke? ja tam nie tykam takich, czesc moich znajomych tez. angielki sa bardzo latwe, ale te z nizin. i tez sie narzucaly, ale i tak dostaly kosza. te ladne sa poazadne i praktycznie po za zasiegiem, jak sie nie ma hajsu i jezyka w stopniu zaawansowanym. pewnie siedzisz ze wzgledow turystycznych. bo nie wiem jak w takim zalosnym kraju mozna pracowac.

Gość czarownica12345
Czemu żałosnym? Polacy są porozrzucani po całym świecie, takie życie. Pojechałam po raz pierwszy na 2 miesiące wakacji-do pracy. Kocham zwiedzac, podróżowac, nie umię usiedziec na dupie. Kocham morze i te upały, i daltego nie potrafiłabym mieszkac na północy, np na wyspach, zwiedzic tak, chciałabym, ale mieszkac nie, mimo, iż zarobki o wiele większe

Gość Malinka Berlin
U mnie wszystko OK. Wbrew osobom, które źle mi życzyły. Pozdrowienia z Berlina.

Gość aasasasasasa
a chuja nas to obchodzi kurwa

Gość zdghhj
Żałosne naiwniary

Gość Norwegia Norwegia
malina berlin, ale sie usmialam, Niemcy maja sie dostosowac do muslimow :D. a to nie przypadkiem jest tak ze muslimy przyjechaly do Niemiec i to oni maja sie obowiazek dostosowac? ok rozumiem jakby Niemiec pojechal do Albanii czy Arabii Saudyjskiej-mozna stwierdzic ze ma sie dostosowac do reszty i kraju do ktorego przyjechal z wlasnej woli. ale dlaczego to Niemcy maja sie dostosowac do mniejszosci etnicznych i rreligijnych w ich wlasnym kraju? szczyt hipokryzji i chamstwa. to tak jakbym zaprosila gosaic do domu a on by mi mowil co ja teraz mam prawo robic we wlasnym mieszkaniu bo on tu jest i ma swoje prawa i obyczaje. a ja to co? praw nie mam?

Gość EUGENIKA tylko i sterylizacja
...głupich ,,polskich,, dÓÓpodajek....