Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krokodyyyyyyyyyl.

Ale miałem dzisiaj bekową sytuacje w aptece :D kupowałem prezerwatywy

Polecane posty

Gość Krokodyyyyyyyyyl.

a więc.. mam dziewczyne już 2 miesiące i naturalnie, że uprawiamy już sex z racji tego, że na weekend (czyli na sylwka) wyjeżdżamy gdzieś do jej znajomych na działke to chciałem się zaopatrzyć w 2 paczki durexów w wiadomym celu :) :) :) no i poszedłem pierwszy raz do apteki (bo wcześniej się krępowałem i kupowałem kondomy w kerfurze razem z innymi zakupami :D), wchodzę.. a tam fajna, taka na oko 30 letnia pani zza kasą... opalona, brunetka, cycuś dobry.. podchodzę taki oniesmielony delikatnie i mówie, po proszę dwie paczki durexów, jedną classic a drugą extra safe (w nich dłużej bzykam, ale mniej czuję..) a babeczka się na mnie spojrzała i taki uśmieszek --- :) , hehhe ja tez usmiech i beka :D , podała mi te kondomy, zapłaciłem a ona do mnie z takim szyderczym uśmiechem "udanego sylwestra :D"

Gość grrthhtr
zazdroszcze... ja już nie ruchałem 2 lata :( a sylwestra spedze samotnie przed kompem, albo jak pedał z kolegą...

Gość kacha8883333
fascynujaca historia!

Gość Krokodyyyyyyyyyl.
przynajmniej porucham w sylwka.. a wy ?:) buahhaha sylwester z tvn czy może polsat w tym roku?

Gość i będziesz ruchał
wspomnienie o aptekareczce, którą tak dokładnie zlustrowałeś. Zazdrościć twojej dziewczynie!

Gość Krokodyyyyyyyyyl.
swoją dziewczyne tak zerżnę w sylwestrową noc, że mmmm :D planuje analnie ją zruchać

Gość Krokodyyyyyyyyyl.
aż gały jej wyjdą na wierzch i będzie przypominała tę aptekarkę.

Gość nceownvjce
historia iscie interesujaca na poziomie gimgowna, ktoremu tatus pozwolil kupic pierwszy raz piwo :) a babeczka się na mnie spojrzała " ze co??????????? :D

Gość jaaaaaaaa ale superrrrrrrrrr
dobrze, że nie trysnąłeś w aptece w spodnie... poza tym szybko Ci laska daje. no ale to wasza sprawa. może i jeszcze będzie z tego miłość, a jak nie, to Twoja laska sama tutaj temat założy o facecie, którą ją w sylwka wyruchał i potem zapomniał o niej.

Gość mowieCowIdze
// poza tym szybko Ci laska daje. no ale to wasza sprawa. // szybko?? ja mysle ze i tak pozno musiał czekac.. kurwa 2 miesiace to ja juz zawsze rucham bez kondoma