Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem w szoku..

Moj maz mnie zdradzil...

Polecane posty

Gość Hej, Autorko
odbyłaś z mężem rozmowę? Jeśli tak to co powiedział? Wyjaśniliście ze sobą tę sprawę?

Przecież napisała, że wraca o 17 z pracy. To nie pogadała jeszcze. Autorko- cholernie trudne momenty przed Tobą, ale to naprawdę nie jest koniec świata. Jesteś młoda, dasz sobie radę, tylko trzeba być stanowczym!, jeśli to oczywiście prawda. Powodzenia!

Gość fhfhhfhfhfhf
"Oni czasami tak robią dla zwykłego seksu, dla odskoczni." To chyba niezbyt lubią swój dom i żone skoro potrzebują takiej odskoczni..jeszcze dla zwykłego seksu..czyli seks z żoną musi być gorszy od tego zwykłegoa z kochaną osobą powinien być najlepszy..debile z tych facetów i prymitywne tępe chuje.Nie ma usprawiedliwienia ze względu na płeć ja bym się brzydziła takim zwierzęciem. Nie wolno im wybaczyćbo to jak dawanie przyzwolenia.Baby bywają zbyt miękkie,kiedy powinny kopnąc w dupe może wtedy by coś do tych męskich dziwek dotarło

Gość hghkkttt
Ależ nie jeden facet ma niemalże idealną żonę więc nie może narzekać na to że jego życie rodzinne jest nieudane. Oni jednak mają już taką naturę, że potrzebują więcej niż jednej kobiety.

ale beznadziejne tłumaczenie np te powyżej "oni tak mają"...ble ble ble jasne skoro tak maja to po co zakładają rodzine niech daja dupe na prawo i lewo a nie marnuja zycie drugiej osobie jak facet nie moż esie powstrzymac od zdrady to jest zwykłym zwierzeciem bez mozgu tyle w temacie!

Gość hghkkttt
Skoro kierują sie wyłącznie instynktem to nie powinni się żenić ale co zrobisz. Nie zabronisz im przecież. Mają do tego prawo dlatego na świecie jest tyle zdrad.

Gość ajadmjtwmj
autorko jestes?

Gość jgjgj
taa dla nich to kobieta ma wybaczac wszystko bo lepszego nie znajdzie a ci maja zajebista zone i jeszcze im mało....jeszcze kobiety ich usprawiedliwiają coponiektóre a oni o kobiecie która zdradziła powiedzieliby że to kurwa..a co jakaś kobieta też może chcieć wiecej niż 1 faceta

Gość ajadmjtwmj
i...?

Gość hghkkttt
Nie ma żadnego usprawiedliwienia zdrady dla faceta. Zarówno meżczyzna jaki i kobieta są jednakowo zobowiązani do dochowania wierności. Przemawia za tym choćby ten fakt, że podczas ślubu oboje przyrzekają sobie wierność.

Gość to że miał inną jest OK
ale to że o tym nie powiedział jest nieuczciwe. zaś autorka najrozsądniej zrobiłaby gdyby wybaczyła, no chyba, że jej nie zależy...

Gość hghkkttt
Oj, coś chyba sytuacja Autorki nie jest dobra bo nie pisze tutaj. Obym sie myliła.

Gość mala niegrzeczna lala
to moze byc sciema, ja mialam ostatnio taka sytuacje, ze podeszla do mmnie na ulicy jakas malolata i powiedziala ze moj maz jest ze mna z litosci....byla to kolezanka corki naszego sasiada, ktora buja sie w moim mezu...mala glupia gowniara, typowe gimgowno ktore chce namieszac i jest na mase zazdrosne

Gość hghkkttt
Ale z 2 strony skoro Autorka pisze,że od niedawna mieszka tam gdzie mieszka i nikt prócz jej rodziny nie ma do niej adresu to jest jednak zastanawiajace.

Gość mala niegrzeczna lala
mam nadzieje ze jednak jej nie zdradzil.....to musi bolecv jak cholera, no i jeszcze dziecko....

Gość ajadmjtwmj
autorko jestes?

Gość vbdfgdfge
mala niegrzeczna lala to moze byc sciema, ja mialam ostatnio taka sytuacje, ze podeszla do mmnie na ulicy jakas malolata i powiedziala ze moj maz jest ze mna z litosci....byla to kolezanka corki naszego sasiada, ktora buja sie w moim mezu...mala glupia gowniara, typowe gimgowno ktore chce namieszac i jest na mase zazdrosne i jak zareagowałaś?ja nie wiem chyba bym strzeliła samrkulę w pysk

Gość URSZULA AA
Przykro mi ..Ale wiesz co przemyśl to wszystko . Jeżeli go kochasz to mu wybacz ...Jeżeli nie będziesz w stanie wybaczyć zostaw go.

Gość URSZULA AA
Co to za maż który po tak krótkim okresie małzeństwa sypia z inna. On to będzie potwarzał. Dziewczyno stać się na lepszego. Wiem wiem łatwo się mówi i pisze ale może tak własnie miało być. Czy znasz ta Dzi*****e? Strzel jej plaskacza w morde.

Gość URSZULA AA
Haha zdradził raz i ma wybaczyć...No jasne niech go jeszcze przytuli i pogłaska po głowce ze nic się nie stało. Daj mu popalic.!

niech wypier...dala do tej swojej dziw .ki a TY sobie życie ułożysz i nie daj sie przepraszac szanse miał i ją stracił..koniec

Gość Jestem w szoku...:-(
To dziewczyna ktora jeszcze przed slubem chciala nam namieszac..:-/ niedobrze mi jak sobie pomysle ze spal z nia a w nocy kochal sie ze mna:-( jezu jaki to palacy bol...tak bardzo mu ufalam..czulam sie bezpieczna..:-( serce mi poprostu peknie albo nie wiem:-(

Gość rurofon
ale przeciez na 100% nie zaszla z nim w ciaze. najpierw jej lizal powolnymi ruchami jezyka a ona mu ssala czlonka. jak juz sie spuscil 2 raza do jej ust, wladowal jej jeszcze w odbytnice. od tego nie moze byc dzieci. one nie klamie wiec wybacz mu.

Gość rurofon
xrozza: ty tez bys tak chciala a tu tylko marchewa i kij od mopu.

Gość A jak do tego doszlo
Ze cię zdradził? Pracują razem? Masz pewność ze to było tylko raz?

autorko masz synka musisz dla niego być silna !!!!!!!!!!1 nie daj sie