Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem w szoku..

Moj maz mnie zdradzil...

Polecane posty

Gość rurofon
co za glupie baby tak sie sklada, ze on mi o tym opowiadal bylo lizanie warg sromowych, ssanie czlonka i seks analny potem poszedl grzecznie do zonki na normalny seks

Nie pracuja..nie wiem jak do tego doszlo..nie chce juz wiedziec,..zobacze jak minie Ta noc. Wkoncu beda musiala podjac jakies kroki. W kazdym badz razie napewno tu napisze jaki obrot przybieraja sprawy.

ja pierdziele,coniektorym to naprawde sie nudzi bo takie pierdoly pisza ze rece opadaja. Autorko pewnie dalej ta dziewczyna chciala namieszac,moze po tym numerku z Twoim mezem(wiem boli to slowo)obiceywala sobie duzo a moze cd nie bylo i teraz obmyslila strategie by mu zaszkodzic,niestety sa rozne kobiety ,bywaja i takie ktorym nie przeszkadza ze facet ma dziecko i zone ale zrobia wszystko by z nim byc... nie bronie Twojego meza bo burak z niego,nie wiem co Ci doradzic bo to ciezki temat,chcialabym by mimo wszystko Wam sie ulozylo,bys nim troche wstrzasnela i by bylo ok...ale nim nabierzesz zaufania do niego to czasu minie duzo.... naazie wszystko jest swieze,emocji masa ...trzymaj sie dzielnie

Kurwa zainteresowana fajnie masz...oby cie nigdy Nie spotkalo cos takiego. Dobrze chociaz ze nie napisalas nic chamskiego.,...ej ludzie...:-( nie pytajcie jak doszlo..z tego co wiem ona tu nie mieszka bo studiuje W innym miescie..przyjezdza do rodziny w dni wolne.. Nie Wien czy mu wybacze..zapowiada sie cudowny sylwester..:-(

Gość gość
Moze wykorzystaj Sylwestra, Nowy Rok do zmiany ?Myślę o resecie i zaczęciu wszystkiego od nowa...

Gość Jestem w szoku...
Komvs sie widze bardzo nudzi..:-/ jutro napisze co dalej postanowilam...maz wyslal sms ze Kocha tylko mnie i synka..:-(

Gość ajgptjm
upewnijcie sie co z ta ciaza, jezeli jej nie ma to odbudujcie zwiazek, choc bedzie to trudne. Jak jest to testy dna i to koniecznie, studentki maja bujne zycie. To proba dla waszego zwiazku. Daj mu szanse ale postaw warunki i pamietaj ze to on ma zapracowac na odbudowanie tego zwiazku. Drugi raz to zrobi to tylko rozwod

Gość hghkkttt
Po tym, co ona Ci napisała wynika że jest niespokojna, ze co najwyżej obawia się że mąż Twój do niej nie przyjdzie. Ten list mówi, że jest to osoba, która się boi, że on Cię nie zostawi i że sama chciałaby wziąć sprawy w swoje ręce i dlatego ucieka się do takich podstępów. Z resztą, pisałaś że ona już przed Waszym slubem próbowała Was rozdzielić więc to, ze jest w ciąży moze być jej kłamstwem. Wiesz przecież że ona ucieka sie do podstępów. Moja rada jest taka, żebyś nie podejmowała decyzji będąc w nerwach bo to do niczego dobrego nie prowadzi. Sama musisz zdecydować czy lepiej Ci będzie bez niego czy z nim. Tylko nie postępuj w ten sposób, że on Cię będzie błagał a Ty nie będziesz chciała mu wybaczyć myśląc że to jego błaganie będzie trwać długi czas i on odcierpi za to co Ci zrobił. Nie jedna kobieta tak zrobiła i stało sie tak, że jej mąż nie chciał sie przed nią poniżać tylko poszedł do swojej kochanki a ona potem żałowała tego ze się tak zachowała. A jego kochanka tylko na to czeka aż on do niej przyjdzie. Przyjmie go wtedy z otwartymi ramionami. Więc się zastanów nad swoim postępowaniem. Powodzenia:)

Gość malutka mandarynka
a ja bym nie wybaczyła!! nie bądz głupia!! zdradził raz to i zdradzi kolejny, tymbardziej ze jestescie tak młodym małżenstwem, powinniście sie kochać i cieszyć sobą a nie szukać rozrywek poza związkiem jak to on zrobił:/

malutka mandarynka ma racje!!!!!!!!!!!!1 nie bądz głupia utrzyj mu nos i jej nieh mysli ze wszystko mu wolno

Gość odszedł bo
olej sprawe list spal , meza ukochaj i zapomnij o tym co było , powiedz mezowi jedynie ze wiesz , a potem sie z nim kochaj - po powiedz ze tu ma to co powienien miec , i ma przestac , inaczej go zadzgasz na spaniu

Gość zona jest od rozrywek
a jak ich nie dostarcza to sie to tak konczy , co sie dziwicie ? głupie baby , myslicie ze jak macie dziecko to maz w odstawke , a tu zonak i bardzo dobrze , a nie wybaczaj , wygon i co z tego bedzies zmiała, do konca zycia w grzechu jezelis katoliczką

Gość zona jest od rozrywek
lepei zapomniec wybaczyc i zyc dalej dbajac o fiuta meza

Gość hghkkttt
Każde małżeństwo przechodzi kryzys.

Gość ludzie nie sa
Z natury monogamiczni..

to póść go do tamtej może będzie szczęśliwszy z nią a Ty znajdziesz szczęcie lepsze na które zasługujesz

Gość o majjj gaat
Jestem w szoku.. Napisalam mu zeby wzial tego szampana ktorego lubie. I ze w domu mam dla niego niespodzianke. Moze to ironiczne ale nie potrafilam wymyslec nic sensownego. Zapytal dlaczego plakalam to pow ze synek kaszle i ma goraczke a to akurat prawda. Napisałas mu ,więc jak mógł wiedziec,że płakałas .KJak już cos zmyslasz,to niech to ma ręce i nogi :D

o maaj gat... sprawdz se ze chwile wczesniej pisala ze do niego dzwonila i sie rozlaczyla...

Gość hghkkttt
Tak sobie myślę, że to, że Cię zdradził było spowodowane tym, że tamta go usidliła. Sama napisałaś, że ona już przed Waszym ślubem próbowała namieszać między Wami a po jego zdradzie on przyznał że to był tylko jednorazowy czyn i że chce zostać z Tobą. Gdyby mu na niej zależało to by nie ożenił się z Tobą i nie chciał z Tobą zostać po tym co zrobił. Wiesz, że ona ucieka się do podstępów. Wydaje mi się, że wepchała mu się do łóżka i że gdyby nie to, że go usidliła to on nie zamierzałby Cię zdradzić.

Dopiero teraz przeczytałam zakończenie tej sytuacji. Do końca miałam nadzieję, że to jednak głupi żart. Jednak Twój mąż okazał się takim samym egoistycznym ch.jem jak mój, który też mnie kiedyś zdradził...

Gość gość
Jakis czas temu zostałam porzucona, po prostu, od tak, bo On nie wie co czuje, nie wie czy jest gotowy i poczuł się lekko ograniczony. Zabawne, że usłyszałam to już 3 razy od tego samego faceta, ale zawsze wracał, a ja zawsze wybaczyłam....ale to nieważne. Teraz również musiałam go odzyskać. I zrobiłam to : ) dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urokmilosny24.pl, jest teraz między nami wręcz kapitalnie.

Gość gość
Witam, jestem masażystą w zawodzie od kilku lat. Mam tytuł technika oraz wiele godzin dodatkowych różnych kursów dokształcających. Wykonuje masaże Ayurvedyjskie, Lomi Lomi, sportowe oraz lecznicze. Poza tym również wykonuje masaże Tantryczne dla Pań. Jest to masaż erotyczny pochodzenia indyjskiego. Zmysłowy i bardzo pobudzający masaż całego ciała. Trwa 1,5h koszt takiego masażu to 250zł pracuje stacjonarnie na terenie Częstochowy. Możliwość również przyjazdu do klientki. Przy masażu Tantrycznym jednak mam pewne wymaganie klientka musi mieć skończone 22 lata , obecność mężów, kochanków kiedyś pozwalałem na to niestety okazuje się że większość takich sytuacji kończy się nie przyjemnie bo albo zaraz by chciał uczestniczyć albo coś dalej w trójkę tak więc przykro mi obecność osób 3 wykluczona. Masaże a w szczególności ten pomimo że jest to forma zabawa wymaga trzymania się jednak pewnych reguł inaczej po prostu traci sens. roban30@o2.pl