Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem w szoku..

Moj maz mnie zdradzil...

Polecane posty

Gość Jestem w szoku..
Ja juz teraz nie moge sobie z tym poradzic a co dopiero bedzie pozniej:-(

Gość komodo
Hej, nie popadaj w totalną histerię- uspokój się przede wszystkim! Emocjami możesz wszystko popsuć...spokojnie wysłuchaj co będzie miał do powiedzenia Twój mąż-bądź dumna i odpowiedzialna- masz synka,dla którego musisz byc silna.Jeżeli okaże sie Twój mąż dupkiem, to niech spada z waszego życia- nie rozzpaczaj wtedy po nim- ktoś kto okłamuje,zdradza nie zasługuje ani na nasza miłość ani na łzy...pokaż,że jesteś mądrą,rozsądną a przede wszystkim odpowiedzialną matka. Nikogo nie zmusisz do miłośc-jeżeli ten list zawiera prawdziwe fakty- to Twój mąż nie zasługuje na to,żżeby być z Wami.pmiętaj,...ale,jeżeli ktoś zrobił kawał-paskudny kawał,więc postaraj się zrozumieć, co on teraz przezywa za koszar-napisz jemu smsa,że bardzo czekasz na jego powrót do domu, bowiem spotkało Cię coś bardzo przykrego,ale nie możesz o tym ani pisac ani rozmawiać przez telefon. Trzymam za Ciebie kciuki. Ps. Mój mąż też mnie kiedyś zdradził-wybaczyłam jemu-dzisiaj jesteśmy razem,ale nie jesteśmy już sobie tak bliscy i może trochę żałuję,że nie ułożyłam sobie życia bez niego-ale staramy się wzajemnie sobie pomagać.To też jest ważne.Powodzenia

Gość Jestem w szoku..
Napisalam mu zeby wzial tego szampana ktorego lubie. I ze w domu mam dla niego niespodzianke. Moze to ironiczne ale nie potrafilam wymyslec nic sensownego. Zapytal dlaczego plakalam to pow ze synek kaszle i ma goraczke a to akurat prawda.

Gość Jestem w szoku..
O 17

Gość manuelitaaa21
Kobieto, wiesz ilu mężczyzn zdradza, a kobiety nawet tego nie wiedzą? Oni czasami tak robią dla zwykłego seksu, dla odskoczni. To Ciebie wybrał na żonę, a ona była tylko jednorazową przygodą. Gdyby ją kochał to odszedłby od Ciebie i był z tamtą. Mój tata kiedys zdradził mamę. Jeszcze przed moim urodzeniem. Wyprowadziła się od nieg, zabrała mojego 7-letniego wtedy brata. Ojciec błagał na kolanach przez pół roku,żeby wróciła. I wróciła, urodziłam się ja i był happyend.

Gość manuelitaaa21
Nie daj z siebie zrobić ofiary, bo to Ty już wygrałaś- jestes żoną. Pokaż mu list od tamtej- zobaczysz jak zareaguje. Jego reakcję obserwuj, jesli nie bedzie chciał od Ciebie odejsc to znaczy,że Ciebie kocha. Ja wiem,że kobiety by chciały,żeby związek był idealny,żeby mąż był wierny. Ale pamietaj,że jestesmy tylko ludzmi.

To masz czas żeby wszystko sobie przemyśleć. Zastanów się czy rzeczywiście nie dawał Ci sygnałów, że coś może być na rzeczy itp. Nie chcę Cię martwić ale dla mnie to raczej prawda. Chodzi mi o sposób, w jaki ten list został napisany, a szczególnie o pierwsze zdanie, że dziwne jest to że mąż Ci się nie przyznał do romansu. Śmierdzi mi ta sprawa.

Ludzie jestem w szoku. Nie wiem czy to prawda. Nie wiem jak sie zachowac. Jestesmy dopiero 14 m-cy po slubie. Mamy 10 m-cznego synka. Jezu ja chyba zwariuje. Cala sie trzese z nerwow. Co mam robic? Pomozcie. Czy to znowu historia pt " ślub z powodu dziecka " :D? Cóz... spakowałabym mu walizkę, umówiła ślusarza do zamków i poczekała do tej 17 aż mężulo wróci z pracy.No ale to ja. no może jeszcze wypłaciłabym sobie oszczędności ( jesli takie macie)

Gość kobieto a skad pewnoscccc
a skąd pewnosc,że to JEGO dziecko? mało jest takich szmat, co spodoba im sie facet i potem mieszają w związkach specjalnie? Ja to przezyłam. Bez badań DNA to ona sobie moze pisac takie dyrdymały.

manuelitaaa21 - ale tu w grę wchodzi dziecko i późniejsze alimenty. To już nie tylko kwestia wybaczenia.

Gość bfiwbfgiyr
autorko!! po pierwsze - ogarnij się i uspokój, nerwy zaburzają trzeźwy osąd, a tego akurat nie potrzebujesz po drugie - nie pokazuj mu oryginału listu!! nigdy!! zrób kopię i kopie mu daj. Oryginał trzymaj jako dowód w ewentualnej sprawie rozwodowej. Bo jeśli to prawda, co jest w liście mąż może go zniszczyć i nici z dowodu w sądzie po trzecie - masz kogoś blisko siebie (rodzina / przyjaciółka)?? to go zaproś, niech cię wysłucha i wspiera po czwarte - spakuj rzeczy męża przed jego powrotem i jak przyjdzie, to pokaż mu list powiedz, że jest zwykłym dupkiem i że ma znikać z twojego życia. Wiem, że ciężko wszystko przekreślić, ale widać twój mąż do odpowiedzialnych nie należy - najpierw zrobił dziecko tobie przed ślubem (tak na marginesie - ciąża była powodem ślubu?), a teraz zrobił następnej dziecko też nieślubne.

Gość Jestem w szoku..
Nie wlasnie. Nie dawal sygnalow. Bylo miedzy nami ok. Byl taki jak źawsze. Nic za bardzo nic za malo. Dlatego tym bardziej jestem w szoku:-(

Gość Jestem w szoku..
Moze poniekad ciaza slub przyspieszyla. Ale byl on w planach. Znalismy sie prawie 6 lat a para bylismy od 2 lat.

Gość fgbftnbtynhty
to moze wcale jego dziecko nie jest!!! moze ktos chce go wrobic!

Gość bfiwbfgiyr
no to w takim razie autorko - po kolei - telefon po kogoś bliskiego, pakowanie rzeczy, kserowanie listu i weź coś na uspokojenie przed jego powrotem, żebyś się nie rozkleiła totalnie jak się pojawi.

Gość Jestem w szoku..
Chcialabym zeby ta tak bylo. Ta bezczynnosc w dźialaniu mnie dobija:-(

Gość Jestem w szoku..
No ale jesli ja spakuje mu walizki a to okaze sie nieprawda?

Gość bfiwbfgiyr
to go przyjmiesz z powrotem. a przy okazji pokażesz na przyszłość, że z tobą nie ma żartów i nie można sobie z tobą pogrywać. Im bardziej stanowcza i nieprzejednana będziesz, tym lepiej dla ciebie. Bo facet po pierwsze nabierze szacunku, po drugie zobaczy ile może stracić, a po trzecie - o ile to nie prawda - zakoduje sobie, że każda ewentualna zdrada mu wyjdzie bokiem.

Gość TO JA CI POWIEM CO ZROBIC
Kobieto! OGAR! Chwila, take it easy! Spakuj się, jedz do kogos bliskiego. Z dzieckiem. A jemu powiedz,że w razie pytań niech skontaktuje sie z twoim adwokatem albo swoją kurewką, któa przysłała tandetny liścik. Aha i powiedz wprost,że ze szmatami. które dają dupy żonatym konkurowac nie będziesz, bo to nie twoja liga, a zużyci faceci i ochłapy po innych cię nie interesują.

Gość Jestem w szoku..
Coraz bardziej mnie podnosicie na duchu..

Gość bfiwbfgiyr
tyle, że autorka nie wie, kto przysłał liścik, więc jego autorce nic przekazać nie może. A poza tym skoro to facet nabroił, to dlaczego do jasnej cholery ona ma się wyprowadzać????? Niech on zabiera manatki, niech idzie do swojej wielkiej ciężarnej miłości. A autorka niech się ogarnie, uspokoi i zastanowi, jak najlepiej to rozegrać.

Gość yukimaru
wiesz co? mysle ze on Ci sie nie przyzna. kto by chciał mowic o tym ze zdzadził zone praktycznie zaraz po slubie ?? nie licz na to. zostaja badania na ojcostwo albo powazna rozmowaz mezem jesli rozmowa nic nie da pokaz mu list. powesz ze spotkalas sie z ta kobieta. blefuj moze cos powie.

Gość kdkdkd
a moze to byl list do WLASCICILEKI mieszkania albo do poprzednich najemcow..

glupio zrobilaś, że ryczałaś w sluchawkę dalaś zdrajcy czas na obmyslenie sprytnej historyjki i zmanipulowanie cie zrobi to na 100% bo juz widzę, ze się łamiesz i chwytasz cienia możliwosci, że cie nie zdradził a ja myślę, że zdradził, bo nikt takich glupich żartów nie robi kobita chciala cie uświadomić, z jakim dupkiem żyjesz pod jednym dachem, a ty się będziesz wypierać, jak żyd parchów niestety, ale statystyki mówią co innego, zastanów się tez na zimno, zanim "mąż" wróci, czy nie było żadnych symptomów zdrady myślę, że jak dobrze pomyślisz, to je znajdziesz w pamięci a co teraz zrobić? nie wiem ponoć zdradę można wybaczyć i dalej żyć w małzeństwie, ale czy być szczęśliwą? nie wierzę ja bym nie potrafiła a ty zrobisz, jak uwazasz

Gość Jestem w szoku..
Ok..obmysle strategie. Narazie musze zmykac bo synek sie obudzil..:-( jak bede w stanie to napisze co i jak wieczorem.

napisz... te wykręty zdrajców i ich historyjki sa przekomiczne, chętnie poczytamy ....