Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zasmucona kobieta

Nie chce pójść z narzeczonym na Sylwestra bo się siebie wtydzę...

Polecane posty

Ja juz uciekam także zasmucona kobieto głowa do góry, biust do przodu i jutro masz nam się dobrze bawić zrozumiano??? :) WYGLĄDASZ SUPER :) Miłego wieczoru wszystkim życzę :)

Do sukienki już raczej nic nie chciałabym dodawać (pasków, chustek itd) bo ona ma czarny spód i na wierzchu jest taka grubsza koronka wiec wyadje mi się że bym przesadziła...Na co dzień taka szara mysz ze mnie, więc nie chciałabym się mało swobodnie czuć.

Gość iKOaaa
Ja idę na sylwestra też w czarnej sukience i na to czarny sweterek z perełkami i czarne jastopy i buty tez czarne no ale te perełki torchę sie odrózniają, ja tez na czarno cała ale rok temu też tak na czarno miałam się ubrać ale stwierdziłam że to będzie przesada ale jak poszłam i zobaczyłam że co druga w czerni to żalowałam że sama w czarnym nie poszła bo to zawsze elegancko wygląda choc nudno trochę:P ale biżuterie polecam.

Gość 234342342424
My Tobie tez Basiu:* 3maj sie

Gość 234342342424
Mi też się wydaje że będzie ok tak jak jest. jakies ladne srebrne kolczyki i wisiorek i bedzie siii

Gość oliwka śliwka 880808
" jesli pójdę " że co ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość 4r3erewre
Ty masz nieuzasadnione kompleksy, a moja koleżanka ma wysokie miemanie i uważa się za 8 cud świata,mówi o sobie, że ma "krągłą"pupę,że ma loczki jak laleczka i uważa że nikt jej nie mówi komplementów z zazdrości, a prawda jest taka że ma przeciętną urodę i jest strasznie chuda jak wiór

Gość 234342342424
powiedz swojemu narzeczonemu o swoim problemie. powiedz ze idziesz ze wzgledu na niego... na pewno bedzie wyrozumialy i udowodni Ci ze wygladasz slicznie:*

Gość ja też szukam butów .
Ja też już uciekam, Autorko idz! Baw się dobrze i niczym nie przejmuj bo naprawdę wyglądasz super !!! Ciesz się tą wspaniałą nocą :) Buźka pa :)

No i super !! :) Po pierwsze kolczyki te wiszące bez czerni a po drugie ta bransoleta czarno kryształowa ! :D Wszystko będzie wyglądać super:)

zasmucona kobieta wzajemnie i baw się dobrze :)

ubierz te kolczyki chude srebrne będzie super pasować

Gość 234342342424
no pewnie, te 1-sze kolczyki moga byc. wlasnie o takich myslalam ze by ci sie przydaly:) i masz :)

zasmucona kobieta i idźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźźź :)

Gość 234342342424
No pewnie, nie masz się czego obawiać, idź śmiało Bo jakbyś nie poszła, to na pewno żałowałabyś. Więc idź a na pewno będziesz się dobrze bawić

Gość urszulaa B.
Pierwsze kolczyki najlepsze najbardziej będą pasowac i ta bransoletką też, no chyba że masz jakąś bez czerni ;) Idz i wybaw się za mnie bo ja spędze sylwestra z polsatem i to sama :)

Gość spacja na życzenie
zasmucona zdaje się że masz straszne kompleksy z kosmosu wzięte, masz fajne nogi, normalną figurę, chyba sie naoglądałaś wytworów photoshopa. włosy możesz uczesać w jak to się nazywa... chyba francuz czy dobieraniec taki poszarpany. kurcze tylko ty pewnie nie będziesz umiała go zrobić, sama tez nie potrafie, jak nie to może natapiruj włosy z tyłu i podepnij wsuwkami, a na te wsuwki daj jakiegos kwiata to naprawdę ładnie wygląda, teraz jest promocja kupiłam parę dni temu fajnego kwiata do włosów lub jako broszkę w H&M za 5 zł

Ok w takim razie zostaję przy srebrnych kolczykach :) Nie mam żadnej innej bransoletki, bo ja taka bez biżuteryjna jestem, ta mi akurat została z jakiegoś wesela i tak leży w szufladzie...

Gość Autorko, zaraz Ci przywalę
Gdyby Cię jakieś smuty dopadły na imprezie, przypomnij sobie, z jak sympatycznym odzewem spotkałaś się na kafeterii - to się nie zdarza. Albo jeszcze lepiej: wydrukuj sobie, co Ci tu dziewczyny pisały, wpakuj do torebki i jazda ;) ;) :P

Gość 234342342424
Ja będę u mojego Skarba, ale pewnie bedzie spal jak co roku:) hehe. nie no rok temu ze mna posiedzial ale dwa wczesniejesze spal jak zabity :)

Gość urszulaa B.
zasmucona kobieta pamiętaj inwestuj w biżuterie bo ona niby taka niepozorna a dodaje cały urok strojowi... :)

Gość urszulaa B.
zasmucona kobieta hehe dzięki, ja mam szampana także wypiję za Twoją udaną zabawę i za wyzbycie się kompleksów raz na zawsze! ;)

Gość 234342342424
Wypij wypij:) Intencja się liczy:) Ja nie wypiję za Ciebie bo jestem niepijąca, ale za to ,,uduchowiona" więc mogę się za Ciebie pomodlić:* Mówię serio, żebyście się nie śmiały