Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

GDZIE BIEDACY I STARE PANNY SPEDZAJA SYLWETRA?????/

Polecane posty

Gość masz racje zgadzam sie z toba
pracowalam w takim hotelu wiec wiem :D zawsze mielismy polew z takich ludzi :D

Ja spędzam w domu sama i zyczę wszystkim udanej zabawy :) Loszce z powołania, jenny i beatce :)

Stomatoloszka- owszem, w 5* hotelach może i nie, lecz w restauracjach wszelakiego rodzaju zmieniają uwierz. Czasami może lepiej być nieświadom tego co się pije... :)

no chyba, ze wlascicielem restauracji jest znajomy, który sam sie bawi na tej imprezie, ale niektórzy maja za male mózgi, zeby to pojac i wola sobie dospiewac swoja teorie:-o

na 2 emitowali kiedys takie odcinki 'tajemnice zawodow' i koles z kuchni opowiadal ze jak goscie byli niemili to czasami flap flap do ich talerza :D

Gość oczywiscie masz na
który sam sie bawi na tej imprezie, ale niektórzy maja za male mózgi, zeby to pojac i wola sobie dospiewac swoja teorie mysli siebie

Gość Endzel18
Ja ze swoim partnerem spędzam 31.12.2011, 1.01.2012 i 2.01.2012 ,ale cena tez nam piękna wyszła. Do dyspozycji: basenu sauny suchej sauny parowej sauny aromatycznej sauny sanarium jacuzzi Nordic Walking Bal sylwestrowy będzie wspaniały; ) Ale biedaki z polsatem go spędzą ;)

taak typowe dla zazdrosników, którzy nie maja kasy, a sami marza o wyjsciu z domu. Najlepiej sami sie tlumaczycie przed soba, do knajpy nie, bo pluja, do kina nie, bo jedza popcorn, na wakacje zagraniczne nie, bo muchy inne, niz w polsce, zawsze ale, a tak na prawde nie stac was i zazdroscicie.

skoro ty tak tym sie chwalisz to musi to byc dla ciebie nowosc. dla ludzi zamoznych,dla ktorych restauracje to codzniennosc to nie chwala sie tym tylko traktuja jak normalna kolej rzeczy

Gość Endzel18
Beatka dokladnie

Najlepiej sami sie tlumaczycie przed soba, do knajpy nie, bo pluja, do kina nie, bo jedza popcorn, na wakacje zagraniczne nie, bo muchy inne, niz w polsce, zawsze ale, a tak na prawde nie stac was i zazdroscicie. Dokładnie! ubierać jedwabiu nie-bo zimny w dotyku, a kosmetyki tanie-bo nie uczulają

Gość oczywiscie masz na
taak typowe dla zazdrosników, którzy nie maja kasy tak typowe dla zdziry, ktora na prózno wierzy i wmawia sobie, ze ktos jej zazdrosci, Co z tego ze masz kase , ale nie masz klasy . Jestes tylko kolejnym nowobogackim smieciem ktory chce leczyc swoje kompleksy kasą

ja sie nie chwale, napisalam to przy okazji, ale widac, skoro kogos to tak bardzo zabolalo, ze odebral to jako chwalenie sie musi chyba zazdroscic :-o

Gość noami..
Autorko, myslałam, ze to prowokacja, ale ty naprawde czujesz sie lepsza?????????????????????? to jest po prostu żałosne :-( Ty naprawdę tak myslisz??? Tak czujesz? To co zawarłas w swoich postach, to jestes prawdziwa Ty??? Tragedia, ze tacy ludzie chodza po tym świecie... nigdy w zyciu nie chciałabym spotkac kogos takiego jak ty... Nie moze mi przez mysl przejsc, zektos moze byc tak pusty i chamski :-O Jak mozesz sie wywyzszac i nabijac z ludzi, ktorzy nie moga/nie chca bawic sie na balu??? Skad wiesz, co cie czeka? Moze 1 stycznia bedziesz szalala na imprezie a drugiego zemdlejesz niespodziewanie i badania, diagnoza: ostra białaczka i kilka tygodni życia... wiecej pokory, bo nic w przyrodzie nie ginie 🖐️

a ja w Sylwestra jadę na nocne jazdy w narty :) i co ? zazdrościcie ? Lo matko jakim trzeba być umysłowym niedonoskiem ,zeby uważać ,że tylko wielki bal to jest coś co tygrysy lubią najbardziej ?:D

Beatka przeczytaj w jaki sposób to napisałaś i w jaki sposób w ogóle opisujesz spędzenie sylwestra.. :) opisujesz jak by wyjście do restauracji było dla Ciebie niewiadomo czym :D

nie jest niewiadomo czym, ale nie jestem tak jak wy smutasem z nosem na kwinte obrazonym na caly swiat wiec ciesze sie nawet z takich drobiazgów, jak wyjscie z mezem na sylwetra :-D

Gość oczywiscie masz na
jak ktos ma inne zdanie to już zazdrosci ? LOL To sa urojenia . Nikt niczego nie zazdrosci . Widac wielkie kompleksy . NIe jestem psychologiem , ale tutaj mam przyklad klasycznego niskiego poczucia wlasnej wartosci

Gość oczywiscie masz na
Ja nikomu niczego nie zazdrosze . Jedni maja mniej inni wiecej ode mnie . Mało mnie to obchodzi ile kto ma . Nie mam z tym problemu .

a ktoś wspomnial ze się nie cieszy drobiazgami? wyjsciem z partnerem? :) Po prostu takie kwestie są dla większości osób normalne i nie wypisują o tym przy najmniejszej okazji na forum.. trzeba być naprawde ograniczonym:(

Gość my spędzamy w domu
skończcie już z tym pluciem do talerza czy zamienianiem wódki:O Według niektórych to chyba w ogóle nie powinno się chodzić do restauracji (bo napluć mogą), na żadne imprezy organizowane, bo na bank wódkę zamienią:D a w ogóle to najlepiej siedzieć w domu i chwalić sobie taka formę spędzania czasu:O Zastanawia mnie jedynie to czy ktoś z tych osób piszących o pluciu, podmienianiu wyszło kiedykolwiek z domku? Było w dobrej restauracji, hotelu? Bo wątpie:P

nie jesli ktos ma odmienne zdanie, ale jesli ktos mnie wyzywa od nowobogackich a sam nie pojdzie nigdzie bo go nie stac, albo jest takim wyrzutkiem spoleczenstwa nielubianym, ze nawte nie ma z kim pójsc. Ale masz racje psychologiem nie jestes, podejrzewam, ze nawet matury nie masz skoro nie potrafisz czytac ze zrozumieniem

Gość oczywiscie masz na
Ale masz racje psychologiem nie jestes, podejrzewam, ze nawet matury nie masz skoro nie potrafisz czytac ze zrozumieniem no wiec twoje podejrzenia sa bledne . Widac ograniczenie umysłowe u twojej osoby .