Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

GDZIE BIEDACY I STARE PANNY SPEDZAJA SYLWETRA?????/

Polecane posty

Gość mj,mjhk
sama jestes zalem:)

Gość mj,mjhk
zreszta z biedota nie gadam

Gość mj,mjhk
ciau kretynko:)

weź pod uwagę że przeceny tam - to naprawdę PRZECENY! nie mówię tu o Paryżu - 40km od Paryża jest taka hala - tam sortują ciuchy znanych marek do sklepów w całej Uni/europie i tak spodnie Wranglery - 15 euro płaszcz Mango/Zara 8 - 12 w Polce o takich cenach śnimy to samo jest w Wiedniu dodatkowo jeśli wcześniej zarezerwjesz lot - polecisz za grosze z opłatami lotniskowymi - ja leciałam do za 150 zł kiedyś z londynu przyleciałąm za 5 funtów - oczywiście bilet bez bagażu - więc trzeba chaczyć na takie promocje i sprawdzać (wizzair) no chyba ze kręci Cię wydać 2000 za LOT, 3200 za Lufthanse czy 3500 za AirFrance

ja tez lubie takie dziwacta: jadlam kangura, krokodyla, bizona, antylope. bizon nalezy do mojego ulubionego miesa. mamy tutaj w poblizu taka restauracje gdzie same takie wynalazki serwuja i to wszystko jest zawsze bardzo swieze. takze jak jest okazja to zagladam :) dobra, my tu gadu gadu.. a ja ide odgrzewc pierogi :D

Gość najlepsze sylwestry spedzałam
, gdy bylismy z mezem ( wtedy chłopakiem) biednymi studentami.-na bardzo tanich narciarskich obozach studenckich, dekoracje we wlasnym zakresie, grzaniec, kpa ludzi w malej salce w chalupie u gorala. Potem byly i sylwestry pod palmami i w Hiltonie, ale i tak sie nie mywały do tamtych.

Gość mj,mjhk
air france 3500? toz bilety air france na lipiec sa za 500 zl w 2 strony, 600 max

dobiega końca mój samotny wieczór przed laptopem - mąż z synkiem meldują że będą do 30min Na koniec życzę wszystkim SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU

Gość mj,mjhk
a do amsterdamu lotem na lipiec za 360 zl w 2 strony ,wczoraj sprawdzalam

Gość ci podobno bogaci
na kafe nie mają znajomych w realu?TYlko na kafe lanś ?:D To albo to bogactwo wyśnione( jeżeli chodzi o beatkę , która posługuje się kradzionymi fotkami) albo przyjaciól nie da się kupić.I to jest żałosne

Gość Gdzie cwiczysz
orchidea? tez jestem z krk i szukam jakiegos fajnego miejsca:-) Pozdrawiam

Gość mj,mjhk
to wejdz na strone air france, w tamtym roku w sierpniu lecialam za 620 zl z oplatami lotniskowymi bilety zamawiane w lutym nie wiem jak ty zamawiasz ze tyle placisz

Gość mj,mjhk
znalazlam za 760 zl air france wylot 11 lipca powrot 18 lipca hahaha i gdzie tu twoje 3500

Gość mj,mjhk
no wedlug ciebie air france kosztuje 3500 .....cene wytrzasnelas z kosmosu, 6 razy latalam do paryza air francem i lotem i nigdy nie zaplacilam wiecej niz 600-700 zl w 2 strony nie podawaj wygorowanych cen

Gość mj,mjhk
wizzair o matko, jeszcze trzeba godzine jechac autobusem do paryza