Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

GDZIE BIEDACY I STARE PANNY SPEDZAJA SYLWETRA?????/

Polecane posty

Beata dlaczego określasz 'reszte' ktora nie chwali sie swoimi planami że nie ma pieniędzy?? Po prostu jesteś strasznie ograniczona osobą, naprawdę wyjątkowo. Ludzie nie 'chwalą' się tak banalnymi kwestiami jak Ty to robisz. I naprawdę jedyne określenie na Twoje zachowanie to właśnie żal.pl :) adekwatnie do Twojego poziomu- pozdrawiam :) :)

trzy razy spędziłam sylwestra w hotelu 5* i 4* osobiście wolę posiadówę z przyjaciółmi w góralskiej chacie i tak spędzę tego sylwestra Tak Beatko - zazdrościmy - absolutnie wszyscy tu obecni - zazdrość nas zżera

a skoro biedacy i stare panny zdaniem beatki tylko siedzą przed tv albo na rt=ynku to co może robić , jak spędzić NR biedna stara panna ?:D no , chyba tylo sznur pozostaje ------ wedle rozumowania autorki :D

Gość po co odpisujecie na posty
tego projekta Beatki ? Przecież to projekt do potęgi n-tej ośmieszający naszą niestety polską rzeczywistość kłamliwym katolicyzmem z bzykaniem się pod obrazkiem Najświętszej Panienki i obrażania każdego "biedaka" przez stworzenie wiejskiej dziewuchy która dnia nie przepracowała a wszystko, co ma zawdzięcza ludziom od których jest uzależniona. Takie typowe 90% społeczeństwa - "wieśniopaństwo " Swoją drogą, ukłony w stronę Beatki, bo ta postać jest naprawdę dopracowana, rzec można, że nawet można mieć wrażenie, że prawdziwa i konsekwentnie kreowana.

I owszem, wychodzimy z narzeczonym bardzo często. Nie siedzę w domu-jak to ktos określił. Trzeba być tylko wielce ograniczonym, aby nie domyślać jakie 'przekręty' robią hotele, restauracje na większych imprezach. Tak, to wielkie zdziwienie, mimo że są to lokale o bardzo wysokim standardzie. ale jak ktos chce być mądrzejszy niż jest to proszę bardzo.... :) :)

kłamliwym katolicyzmem z bzykaniem się pod obrazkiem Najświętszej Panienki poważnie ??? :D:D:D odważna kobita :D

To jak już wszyscy tak się chwalą to i ja się pochwalę :) Na Tegorocznego sylwestra wyjeżdzamy w Puszczę :D ognicho, kulig i grono wspaniałych przyjaciół :D hotele mamy na weekendowe, wakacyjne wyjazdy, restauracje na wieczorne wyjścia :) W tym roku preferujemy luz i szaleństwo :)

A co macie do bzykania sie pod swietym obrazem, nie rozumiem, u kazdego katolika powinny byc swiete obrazki a juz szczególnie w sypialni, aby siwieci przedstawieni na nich mieli w swej opiece malzenstwo i owoce jego milosci.

ale nawet nie chodzi o to w jakich lokalach plują , a gdzie tylko maczają fiuty w kieliszkach :) chodziło mi raczej o podjęcie kwestii jakoby tylko to co jest za ciezkie pieniadze opłacone i kupione mialo wartość . A przecież każdy z nas był na imprezie , niekoniecznie balu , i kosztownym i eleganckim i zorganizowanym perfect a drętwym i sztywnym jak deska w trumnie :) Można sie bawić i przed blokiem mozna i na balu . Można sie nudzić i zatruć żarciem i rzed blokiem i na evencie :) więcej luzu kochani :) więcej luzu :D

Gość ta madra bogata i inteligentna
Bogate, mądre i inteligentne kobiety nie mówią o pieniądzach- one je mają

Gość mamusia synusiaaaaa
my bogaci nie ejstesmy a idziemy na bal :-) i co ty na to beatko/ aha swietego obrazka w sypialni nie mamy :-P

ALE ŚNIEG ? gdzie jest śnieg ? bo bez niego trudno o twój kulig jak i o moje narty :)

Gość Nudna, wredna i garbata
Matłoch i idioci bawią się na wystawnych, drogich balach, bo w ich małych rozumkach nie może się zmieścić, że są roczek bliżej śmierci. ; ) Sylwester to prędzej powód do zadumy i wręcz smutku, niż hucznego świętowania. Ale przecież ludzie, którzy tak myślą to biedacy i stare panny, jasne.

Gość po co odpisujecie na posty
a nic nie mam do obrazów Najświętszej Panienki. Do Beatki, jako realnego człowieka też nic nie mam, uważam, że jest to bardzo inteligentna osoba, która świetnie poradziła sobie z rolą reżysera kreując postać tak pospolitej panny pochodzenia małomiasteczkowego o bardzo dużej samoocenie. I szczerze mówiąc, za te kreacje należy się tej osobie naprawdę duże uznanie, bo odzwierciedla ona wszystkie nasze narodowe (generalnie ale nie tylko) przywary. Udanej imprezy i Szczęśliwego Nowego Roku ;)

górale d ośnieżać już nie mogą! - śnieg jest, dużo śniegu* - polecam Sylwestra nad zalewem Czorsztyńskim z przyjaciółmi - małe pieniądze - a zabawa naprawdę przednia, można wynająć chatę góralską z kominkiem :)

Gość miedzynarodowka 32666666666666
hhhhah jeny gadala ze wylatuje do cieplych a tu co w domku?? uuuu tym komunistycznym?? nie fajnie

Gość Beatko ja ci tu powiedzieć
zamożni ludzie nie siedzą na kafe ,odstaw te tabsy bo lekarz cię oszukuje,jesteś złamasem jak większość tutaj i o prawdziwym życiu nie masz pojęcia:)

Gość zazdrosc juz mnie zezarla
:(

stomato nie tlumacz im bo i tak tego nie zrozumieja, jak ktos sie obraca w takim srodowisku to nawet nie wie, ze sa gdzies moze jacys inni ludzie...

Gość miedzynarodowka 32666666666666
zamozni? co mas z na mysli? hahhahah

Stomatoloszka z powołania są tutaj zamożni ludzie, wbrew pozorom. Oczywiście dominuje biedota, ale są także bogaci a między wierszami - ty oczywiście jesteś bogata . Może i jesteś , ale prawdę mówiąc myślałam ,zę jesteś mądrzejsza .