Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżejpamjar

kocham kochankę

Polecane posty

Gość dżejpamjar
dziękuję Ci TAJEMNICZA :) A myślisz źe moja kochanka mogla by mi zniszczyć życie gdybym ją zostawił??

Gość dżejpamjar
:( jak ( zerwalem ) wtedy z kochank to uznała że była tylko zabawką ale to nie prawda żona namówiła mnie aby is razem na sylwestra i powiedziala o tym mojej kochance bo sie bardzo dobrze znają ( córka mojego przyjaciela ) mimo tego nic nie wypominala na ten temat albo mnie naprawde kocha albo sam już nie wiem...:(

Jesli jest taka za jaka ją masz nie bedzie chciala sie mscic. Zreszta jesli nic takiego jej nie zrobisz, a poki co to nie bedzie nic takiego, no to zlosc i chec zemsty przejdzie jej po kilku dniach, przynajmniej ja tak mam i czesc innych kobiet. Jak ochłoniemy dochodzi do nas, ze nie warto.. No chyba, ze faktycznie przegniecie, ale rozstanie samo przegieciem nie jest.

Gość dżejpamjar
jest tu jeszcze ktoś?

Gość ja tez kocham
nie wiem, moze masz racje, zebym sprobowala jakis romans z nim i wtedy bede lepiej wiedziec co mam robic... dzis np. w pracy zyczylam mu milego Sylwestra, ale nie tylko jemu, ale jak zaczelam do niego to w pewnym momencie nie wiedzialam co ze mna sie dzieje, gadalam chyba od rzeczy :( Boshe co za obciach :( ale on przejal rozmowe i potoczylo sie na normalny tor.

Gość dżejpamjar
szkoda że nikt z nią nie porozmawia przez tel jako np moja przyjacika co o mnie i o tej sytuacji sądzi:(

Gość ja tez kocham
czyli ze nie jestes pewien jej uczuc?

Gość Brunette_o
To z lekka pedofilia..

Gość dżejpamjar
a co Lwico byś miradziła zrobić stawiaj pierwsze kroki po mału przyzwyczaj sie że będziesz coś czuła a on jest zainteresowany Tobą ?? co do kochanki sam bym chętnie zadzwonil ale boję się ze ona nie powie mi calej prawdy:(

Kiedyś byłam w podobnej sytuacji...ja byłam bardzo młoda zakochałam się bez pamięci w starszym o 11 lat...z jedną tylko różnicą że to ja zakończyłam swój związek..do dzisiaj żałuję

Gość dżejpamjar
jestem pewien jej uczuc ale chcialbym wiedziec co np powiedzila by o mnie mojej kolezance czy cos wiem ze latwiej by sie jej rozmawialo z kobietą o takich sprawach ale nie mam kogo o to poprosić :( nie to nie pedofilia ona nawet mi powiedziala zebym tak czasem nie pomyslam o tym i o sobie

Gość Brunette_o
Ja nie wiem czy bym potrafiła związać sie z facetem w Twoim wiekull

Gość dżejpamjar
moze sie przerazil ze ktos uslyszy przypadkiem taką rozmowę moze zapros go po pracy na kawę?? wtedy swobodnie porozmawiacie na pocztaku rozmowa bedzie czysto kolezenska moze cos ruszy i bedziesz wiedziala czy tez jest zainteresowany gdyby ktos zechcial z nią pogadać.....:(

Gość dżejpamjar
też się dziwiłen pytalem co widzi w takim staruchu powiedziala ze interesuje ją moje wnętrze ale na zewntrz też się jej podobam powiedziiala : poprostu jesteś wspaniały i wartościowy i za to Cię kocham

Gość ja tez kocham
romans go interesuje wiecej nie wiem :(

Gość dżejpamjar
też się dziwiłen pytalem co widzi w takim staruchu powiedziala ze interesuje ją moje wnętrze ale na zewntrz też się jej podobam powiedziiala : poprostu jesteś wspaniały i wartościowy i za to Cię kocham wspaniała dziewczyna nie spodziewaem się ze po tym wyznaniu że ja ją kocham zdecyduje się być przy mnie

Gość Brunette_o
Jeżeli jej ojciec jest Twoim przyjacielem i sie dowie o waszym "romansie" to masz przejebane..

Gość dżejpamjar
zaproś go na wspólną kawę a się sowiesz czy co jest z jego strony :) Uwierz w siebie :) nie nie wie on jest dla mnie jak brat gdyby sie dowiedzial to chyba byn nie chcial sie z nim przyjażnić nie potrafi bym mu spojrzeć w oczy jakby córka była starsza jego to też nie wiem jakbym byl rozwiedziony to pewnie nie bylo by prosblemu

Gość ja tez kocham
wiesz, sam fakt, ze sie zastanawiasz, daje juz do myslenia, cos Ci w tym nie pasuje ale tak do konca nie wiesz, co?

Gość dżejpamjar
tak kocha ! wierze w jej millośc

Rzadko się zdarza dojrzała 16latka ale jednak się zdarza -ciężko to wytłumaczyc osobie ktora tego nie przeżyła..

Gość dżejpamjar
to jest moja malutka dziewczynka na zawsze nią pozostanie i niechciałbym jej skrzywdzić ale też i stracić

Gość !!!
Człowieku,to jakas masakra.Gdyby to była moja córka to bym ja chyba zatłukła.A Ty najzwyczajniej w swiecie zniszczysz zycie,sobie,jej, Twojej zonie i swoim dzieciom.To co piszesz jest mega infantylne...chciałbym ale sie boję.Wiesz co tę młodą dziewczynę w Tobie fascynuje???...twoja kasa...tak,tak ona biedna mysli,ze bedzie miała przy Tobie stabilne zycie...Wybacz mi,ze moze jestem szorstka w swojej ocenie ale ja po czesci to przezyłam.Tylko to ja byłam od mojego męza starsza,wprawdzie nikt małzeństwa nikomu nie rozwalił ale zapewniam Cie,ze róznica wieku w pózniejszym czasie staje się kulą u nogi a te motyle w brzuchu po prostu ulatują i jest normalne,codzienne zycie.

Gość dżejpamjar
wiem że nie ma dla mnie usprawiedliwienia jestem idiotą który nie wie co ma teraz zrobić