Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżejpamjar

kocham kochankę

Polecane posty

Gość jej stary utnie ci jaja
jak mu kolega, albo ktos inny życzliwie doniesie i wszystkie twoje problemy się skończą w jednej chwili. Stary a głupi.

Gość kobiton233
owszem kochałam ale on został z zoną zapewne z tego powodu że dom, dzieci, pieniądze. Teraz go już nie kocham, gardzę nim, bo ja bym rzuciła wszystko dla niego a on stchórzył.

Rutyna rutyną- człowiekowi zdrada zaczyna chodzić po głowie jeżeli w domu źle się dzieje- ludzie się żenią i nie zdradzają mimo że wokół są np. piękniejsze dziewczęta-ale świadomość ze u boku jest kobieta o którą warto zabiegac dodaje sil do wytrwałości w związku

Gość nowaja...
a miałaś co rzucać dla niego?

Gość dżejpamjar
to ja zapier*alam cale dnie zona nic nie robi nie widzialem jej zehy miala miotle w ręku albo obiad ugotowala wszystko robi tesciowa dzieci tez wychowuje tesciowa ona tylko kosmetyczka fryzjer a w domu telewizor i ożko czemu kochanka obeznana w tychsprawach??

Gość nowaja...
teraz mioteł się nie używa czemu? no powiedz czemu 16 latka interesuje się 32 latkiem? jaki to powód milości może mieć? jakie to życiowe tematy z nią możesz poruszać? śmieszne prowo a jeśli nie prowo to głupi autor/ka

Gość ja tez kocham
zony to Ci rzeczywiscie nie zazdroszcze, jakas pusta laska :( no i wlasnie tak jak Lwica napisala, w takich zwiazkach jeden sie wylamuje i zakochuje w innym,

Gość dżejpamjar
a kochanka jest ambitna i wspaniala mądra , zakochaem się w niej serce nie sługa nieraz w życiu bywa że raz pęka serce a raz prezerwatywa

Gość ja tez kocham
lwica powiedz czy u mnie tylko zauroczenie?

Gość nowaja...
w wieku 16 lat to chyba w liceum się uczy, kup jej ładne buciki

Gość kobiton233
miałam chłopaka z którym byłam 10lat, mieliśmy wspólne plany i td

Gość nowaja...
a i na disco kup sobie wlaściwy strój bo w twoim wieku..

Gość dżejpamjar
a wlasnie ze mamy bardzo duzo wspolnych tematow rozmawiamy o mojej pracy o wspolnej pasji o jej pasji o jej celach w zyciu o moim zyciu moich planach decyzjacj a z zoną rozmawiam o tym czy podoba mi sie bluzka którą kupiła czy podoba się mi jej fryzura i paznokcie matko ! :(

do JA TEZ KOCHAM Zyczę Ci tego z całego serca żeby to bylo zauroczenie. facet liczy na romans pewnie ma tylko ochotę na skok w bok a Ty zostaniesz ze złamanym sercem...

Gość ...K...
to ciezki temat, sama jestem w podobnej sytuacji.... ale ggy juz sie zakochasz to nie ma na to rady...

NOWAJA ile Ty masz lat że 32 latka uważasz za starucha? Ze niby już imprezy mu nie wypadają itp.

Gość dżejpamjar
to ze mam 30 pare lat nie oznacza ze ubieram i wyglądam jak dziad ale oczywiscie mi nie mozna kochac mlodszej i odrazu psy wiesźasz wiesz co wole wygldać gorzej na zewnątrz niż być pusty w środku

Gość ja tez kocham
wlasnie tez tak mysle, dlatego na poczatku napisalam ze sytuacja bez wyjscia :( i Ty tez tak to widzisz, ale u mnie przeczuwasz cos wiecej niz zauroczenie? mam racje?

Gość nowaja...
a o szkole nic ci nie opowiada? jak już zrobisz zakupy idź do fryzjera zrób sobie odlotowy kolor wlosów (jeśli je masz) np. lila róż

Gość zenon zabawny
Hej dżej i reszta. dżej niestety ale musisz zapomnieć. Dziewczyna jest za młoda na poważny związek. Jak masz problem co zrobić, zrób sobie tabelkę za i przeciw. Może to i straszne, ale w emocjonalnych decyzjach czasem warto postawić na zimną kalkulację. Emocje są ulotne i możne je tak szybko zyskać jak i stracić

Gość ...K...
mowisz ze mozesz wiele stracic? dom, pieniadze... zycie takie jest. ciagle cos tracimy. mozezsz stracic Ją, zone, dobra materialne... wybieraj. zycie sklada sie z decyzji, ktore niestety do latwych nie nalezą. ja sama jestem zawieszona tak juz rok czasu i czekam na podjecie takij decyzji...

Gość dżejpamjar
nie muszę jej kupywać bucików bucikisobie sama kuppuje ostatnio kupila takie piękne czerwone

Gość nowaja...
no cóż nie wierzę w twoją milość do niej ale wkręcaj dalej :D to ciekawe co piszesz a tatusiu mówi do ciebie?

Gość ja tez kocham
dzieki Lwica :) czyli ja wszystko wiem, tylko sama sobie z tym nie radze :(

Gość dżejpamjar
nowaja ?? ty jestes nie mdra jak moja żona czy masz kryzys wieku średniego czy po prostu przekwitasz?? bardzo duzo mówi o szkole jakie ma plany po gimnazjum jak jej testy id i ogólnie jest dojrzalsza niż Ty sdze tak po Twoich wypowiedziach

Gość zenon zabawny
dżej zakończ temat, bo nie wygrzebiesz się z tego.

Gość ja tez kocham
zakoncz temat czy skoncz z kochanka?

Gość nowaja...
a ja sądzę że to ty jestes gim.... i nie chce mi się rozmawiac z kimś kto nie ma pojęcia o tym czym jest miłość

Gość ...K...
ja jestem zdania, ze milosc jest najwazniejsza, bez milosci nic nie ma. nie zrozumie ten, kto nigdy nie kochal tak na prawde...