Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żaba Letycja

mieliście rację - Kaliban to zły człowiek, dzisiaj się z nim rozstałam...

Polecane posty

"Rozumiem, że do znajomej jakiejś?" jak już wczoraj pisałam, kumpela szukała mieszkania od stycznia i współlokatorki. dzisiaj zadzwoniłam i okazało się, że współlokatorki jeszcze nie ma i bardzo chętnie wynajmie je na spółkę ze mną. więc chociaż jeden problem z głowy.

Gość ech ech ech ściemniacze kafe..
"Darker "ja też jestem deską przecież" Ekhm! Ośmielę się nie zgodzić "A widziales ja? Wiesz jak wyglada, ze sie glupkowato smiejesz? " Tak, widziałem ją, wiejski pachole." ściemniasz sam. raz mówisz, że widziałeś, a raz, że nie widziałeś, ale wiesz jak wygląda. czy7zby tylko fotka?

"i Ty się dziwisz, że Ci się życie nie układa." ale co mi się niby nie układa? owszem, rozstałam się z facetem, ale chętnych na jego miejsce nie brakuje. na pewno nie będę siedzieć i płakać. coś fajnego przeżyłam i w sumie nie żałuję.

"ściemniasz sam. raz mówisz, że widziałeś, a raz, że nie widziałeś, ale wiesz jak wygląda. czy7zby tylko fotka?" Sporo zdjęć, jeśli już tak bardzo musisz wiedzieć.

Gość no to skoro tak lekko ci to
przyszło, to nie było wcale miłości. ot, "coś fajnego" dobrze, że ja nie jestem w kolejce, wolę nie.

od 1 stycznia odchodzę z kafe. tak sobie postanowiłam. zresztą gdybym została musiałabym na każdym kroku czytać, jaka to byłam naiwna. heh.

Gość darker juz probuje wskoczyc
na miejsce , przekomiczny widok :D🖐️ baw sie dobrze zelku prowokacja

Gość cichy 30-latek
i 1 stycznia Darker straci z tobą prawictwo

Gość ona wyzywa na forum na pomarań
czowo

Gość 12345678901234567890
"żaba Letycja od 1 stycznia odchodzę z kafe. tak sobie postanowiłam. zresztą gdybym została musiałabym na każdym kroku czytać, jaka to byłam naiwna. heh." odchodzisz już od paru lat:D miałaś nawet deprechę i też wróciłaś. co roku piszesz to samo:)

"żaba Letycja "no to skoro tak lekko ci to przyszło, to nie było wcale miłości." a gdzie napisałam, że lekko mi przyszło?" to widać po sposobie wypowiedzi i jak to opisujesz.

Gość taa podejscie nr 64363574
wprost nie moge uwierzyc ze te wszystkie laski cie pocieszaly wczoraj. I jak tu nie uwazac kobiet za tepe istoty ?:classic_cool:

Gość dodaje cwelicho Egoist31
:O🖐️Sklonnosci pedofilskie i mitomania. :O

jednego dnia ją pocieszają, bo ona wielce zdołowana, a na drugi dzień już robi jazdy innym na forum i jest "wyleczona":D pozdro żaba! wszystkiego dobrego w nowym roku!

cóż, wasz problem, że nie wierzycie. kafe teraz niemiło mi się kojarzy. więc nie ma sensu tu zaglądać. nie mam ochoty widywać nawet nicka tego typa :o🖐️

"jednego dnia ją pocieszają, bo ona wielce zdołowana, a na drugi dzień już robi jazdy innym na forum i jest "wyleczona"" a co ma jedno do drugiego? wyżaliłam się. mam skomleć jak te inne naiwniary? a może założyć topik "czy wybaczyć mu ...bla bla bla"? :D tiaaa, chcielibyście.

Gość takie sobie jeden gapa
"żaba Letycja cóż, wasz problem, że nie wierzycie. kafe teraz niemiło mi się kojarzy. więc nie ma sensu tu zaglądać. nie mam ochoty widywać nawet nicka tego typa " A ja Ci powiem szczerze, bez złośliwości teraz. Zastanów się, czy Twoja postawa tutaj nie wpłynęła na to, że TERAZ ludzie tak odbierają Twoje słowa? Masz ich gdzieś może i spoko. Ale skoro Ci nie wierzą, to mają ku temu powody. Nie obraź się, ale sama sobie na takie traktowanie zapracowałaś. I teraz, po paru latach to wychodzi. Tak to własnie jest. Życzę Ci szczęścia:) Facet.

Gość gdjhfj
Kaliban jeszcze sensownie pisał a tamten na e to jakiś z.j.e.b

ale ja mam w anusie to, jak ludzie z kafe odbierają moje słowa. a szczególnie faceci. zakłamani pod każdym względem kretyni.

Moim zdaniem powinnas dac sobie spokoj z wciaganiem brudow na kafe, zajac sie czyms w ciagu dnia a wieczorem spotkac sie ze znajomymi i dobrze sie bawic. Skoro to koniec, nie ma sensu nad tym sie rozwodzic ;) Zycie toczy sie dalej. Jak nie ten to bedzie inny :P

Gość łyżwiarstwo
Dlaczego wyzywasz innych pisząc pod pomarańczowymi nickami ?

Gość zelus mialas tyle prowokacji
ze tylko debil nabierze sie na kolejne , widac widac debili dostatek po wczorajszych wpisach 🖐️

"a szczególnie faceci. zakłamani pod każdym względem kretyni." Tiaaa ...

w ogóle nie wiem czemu tak cudujecie. to mi klapki opadły z oczu i zdecydowałam o rozstaniu. pewnie bardziej bym zrozpaczona, gdybym była zakochana i porzucona. ale w pewnych sytuacjach miłość po prostu ulatuje jak gaz z otwartej butelki. "Tiaaa ..." byłbyś taki sam, tylko jeszcze nie miałeś okazji :) fiku - dzięki 😘

Gość same widzieci baby jakie
"zelus mialas tyle prowokacji ze tylko debil nabierze sie na kolejne , widac widac debili dostatek po wczorajszych wpisach " pozwalamy jej tak myśleć, że wierzymy:D