Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

moj maz zaczal mnie bic i szarpac ale byl pod wplywem alkoholu...

Polecane posty

To ze byl pijany to nie jest usprawiedliwienie... Nigdy w zyciu nie pozwolilabym sie uderzyc, zreszta co to za facet bijacy kobiete, zalosny typ i tyle, zostaw sadyste zanim wyladujesz w szpitalu, beda lzy bedzie cie przepraszal, ale jak raz podnisl reke to nie sadze zeby sie na tym skonczylo.

Gość moye t
a czyt alkohol to wytłumaczenie dla stosowania przemocy? Ty go znasz więc ty na to sobie odpowiedz.

Gość biczbozy
Tym ALE juz go usprawiedliwiłas,zastanow sie lepiej go znasz.

Gość porozmawiaj z nim
powiedz,ze jesli sie powtorzy zostawisz go i tyle.moze sie opamieta.pamietam jak moj chlopak mnie kiedys uderzyl.zalowal bardzo i obiecal,ze nigdy juz tego nie zrobi.ja co prawda go zdradzilam,wiec w pewnym sensie sprowokowalam to,ale..no wlasnie teraz jestesmy malzenstwem,a tamto zdarzenie mialo miejsce z 10 lat temu?i nigdy wiecej juz nie podniosl na mnie reki.ja dałam mojemu szanse.i teraz nawet kiedy sie klocimy(oczywiscie nie zdradzam go juz)nie uderzy mnie i wiem,ze tego nie zrobi.takze przemysl czy opłaca sie dac mu szanse,czy lepiej nie

Gość bim bom za 5 dwunasta
następnym razem po pijaku pusci się z przygodna kurwą i hiva ci przywlecze, a jeszcze kolejnym razem po pijaku zdemoluje 10 samochodów na parkingu i będziecie pokrywać straty z twojej pensji - bo jego komornik zajmie w całosci na poczet szkód... tłumacz go dalej :classic_cool:

Gość Ktośśśśśśśśśśśśs
podaj autorko e maila mam taka sama sytucje

Gość taie mo
i co nic więcej nie napiszesz autorko?

Gość taie mo
no jak się sprawa skończyła? wytrzeźwiał i przeprosił czy jak? o co w ogóle się rzucił?

Gość ttytyyy
cuudoiwny wzorzec wlasnym dzieciom fundujesz w domu rodzinnym :o ja pierdooole

Gość spakuj go
I powiedział,że może się wyprowadzić. do czasu,aż nie pójdzie do psychologa i nie ustali przyczyn swojej agresji niech walizka będzie spakowana. i niech nie pije-nawet przysłowiowej lampki szampana.

Gość hmm, no coz...
Moj (byly juz) maz pierwzsy raz podniosl lape na mnie po pijaku. Glupia bylam i wybaczylam :O Drugi raz zamierzyl sie na trzezwo. Dzis jest bylym mezem.

lampki szampana sie nie napije bo do pracy idzie ..... nie przeprosil a raczej nie pamieta co zrobil... chodzi obrazony i chyba czeka az ja go przeprosze..... rzucialam w niego obraczka podczas klotni .... on tego nie pamieta . a poszlo sama niewiem o co... wypil duzo,pozniej zaczal mnie szarpac.... i wogole...

Gość taie mo
no tak najlepiej jest nie pamiętać i jeszcze się obrażać. A pamięta o co się obraził?? :D

Gość taie mo
to co ty jeszcze z nim robisz? tak z masochizmu jesteś?

Był pijany czy nie - to bez znaczenia. uderzył Cię, a nie powinien. Odejdź od niego. Jaką masz gwarancję, że nie zrobi tego po raz drugi, trzeci ? ;-(

Gość smutno mi aż brak mi sił
mam podobny problem, a dokladniej o bicie chodzi. tylko ze to byl moj chlopak. powiem tak,najpierw zaczelo sie po pijaku,potem nie pil a dalej swoje robil,wciaz obietnice ze ostatni raz itd. wiesz rozne sa przypadki,naprawde rozne,pogubic sie mozna. jedni mowia- bil i bedzie bil,przyklad mam na sobie. za to inni ze -uderzyl raz ale wiecej reki nie uniosl i juz tyle lat minelo i jest ok.

Gość Buahaub
Rzuć go !!!!

Gość to już posprzątane
jak raz cię uderzył, zrobi to ponownie