Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napalona 42 latka

Nawet nie wiecie jak mi się chce seksu :)

Polecane posty

Gość wiesio65
Ojej co to będzie a dlaczego tak z tego co piszesz wyglądasz raczej na romantyczkę z dużą dozą wyobrazni

Gość sexfantazja X
ostatnio brało mnie pięciu starych dziadow we wszystkie dziury różnica miedzy mlodymi a starszymi jest taka że młodzież mi nie płaci dlatego wole starszych

Gość sexfantazja X
czekałam na PODSZYWKI.to chyba osoby głegoko zakompleksione,z problemem wzwodu.wsadź sobie synku m/dzy drzwi.zrobi się granatowy

Gość wiesio65
hej sexfantazjo x bo nie wiem z kim piszę

Gość sexfantazja X
synku młodzież,raczej czeka na utrzymanie.nie uczy sie i nie pracuje.myśle,że nikomu nie zaimponujesz WIECZNY ONANISTO,jak będziesz jeździł tramwajem do dziewczyn

Gość sexfantazja X
wiesiu65.ja też nic nie wiem.czasem lepiej jest za dużo nie wiedzieć.masz jakiś namiar e-mail (dyzurny)?

Gość wiesio65
za dużo wulgaryzmów było miło

Gość sexfantazja X
no i klijenta mi odstraszyli ale jestem glupia cipa

Gość sexfantazja X
nie musze zarabiać jak ty synku.nie szukam klientów, prymitywny dzieciaku z wodogłowiem

Gość icek 53 lata
Mam 53 lata mieszkałem w Izraelu, teraz na starość wróciłem do kraju, a Salcia została z rodzicami, była młodsza o 15 lat, ale była oziębła i dziwię się, że jest między Tobą,a moją Salcię taka różnica polotu do seksu. Oczywiście jak każdy jestem obrzezany zgodnie z religią. Jeśli jesteś zainteresowana, to możemy nawiązać kontakt. Mam takie same potrzeby jak Twoje, co Salcia nie mogła sprostać moim wymaganiom stąd rozstanie, wiedziałem, że w Polsce są potrzebujące dziewczyny.

Gość Ej pusta dziewczyno
sexfantazja X wiesz chociaż co do wodogłowie? pokazujesz klase swoją głupotą teraz, dogadali ci zrobili z ciebie szmate wiec stul ryj wodogłowie to tragedia ale większą tragedią jest bycie takim śmieciem jak ty..

Gość sexfantazja X
myślę ,że szmatę robią z siebie PODSZYWKI,w każdym temacie na tym forum.Nie jestem dziewczyną.nikomu nie ublizyłam.przypuszczam,że śmieciem i szmatą (jak to nazywasz)jestes ty za samo okreslenie kogokolwiek.Rzadko TU wchodzę,raczej przyglądam się "dekalogowatej","Alicji w..." i innym dyskusjom.Dekalogowatą i innych,nie tylko kobiety,też albo ty ,albo tobie podobni zmieszaliście z błotem.nie wierze,że robi to ktoś w średnim wieku-raczej plugawe szczeniactwo

Gość ej ty tam
sexfantazja X nie ubliżasz to siebie poczytaj kretynko:D:D jesteś śmieciem bo nikt mądry kto wie co to wodogłowie nie będzie używał tego jako obelgi głupia suko..

Gość ej ty tam
szczeniactwo, nie jeden młodszy jest mądrzejszy zdolniejszy i mniej zdesperowany niż ty bo nikt nie żebra o maile, nic nie pisałbym ale czytając twoje wypowiedzi w odpowiedzi na podszywy twierdze że nie jesteś lepsza od tych co sie podszywaja...

Gość olkaa 30
Ja zaspakajam swoje potrzeby erotyczne codziennym seksem, czasami nawet po kilka razy na dzień ( jest cudownie ) ;P

Gość Napalnona 42
Icek 53 chciałąbym Cię poznać :)

Gość zdzisław, 63 lata
skond jesteś ałtorko?:)

Gość Jola z pralni
zdzisław, 63 lata chcesz to ja ci obciągne jestem po 30 stce;)

A ja tak sobie myślę: ludzie oszczędzali by wszystkim wiele głupiego czytania, gdyby czas poświęcany na wymyślanie "podszywom" poświęciliby wcześniej na założenie czarnych nicków.

Gość obsrywator.pl
obecni tu (prawie wyłącznie) młodociani koniobijcy podniecają się nawzajem, nie będąc świadomymi, że uprawiają formę homoseksualnej masturbacji. Żenująca gówniarzeria...

Gość obsrywator.pl
najbardziej żenujące są te "dojrzałe kobiety", które rzekomo masturbują się kilka razy dziennie. Nie słyszałem, by normalne, zdrowe kobiety miały takie potrzeby seksualne. Koniobijcy sami się demaskują, debile

Gość dojrzałe kobiety
Zgadza się, my nigdy nie bijemy konia kilka razy na dzień.

Gość Jola z pralni
Stary Satyr ok:) wam obu, lubie jak jest więcej facetów;);*

Gość koniobijcy
Ha! Zdemaskowano nas!

Gość Jola z pralni
obsrywator.pl taki z ciebie marny obserwator?:D:D na ilu pomarańczach tutaj pisałeś?

Gość Jola z pralni
I po co komuś ubliżasz , bijesz do tego konia czy jak? . Po twoich wypowiedziach można stwierdzić że jesteś jakiś chory, wierzysz w to co piszesz a nie wiesz czy masz racje:)

Gość Jola z pralni
a podmyłeś się? i ile masz cm preferuje takie od 20 cm ;)