Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napalona 42 latka

Nawet nie wiecie jak mi się chce seksu :)

Polecane posty

Gość Napalona 42
Oczywiście, że się golę :) Cipeczka musi być milutka :)

Dorasta to się w odpowiednim wieku. Później to już buty na szpilkach, lub na koturnach. Wrzuć tapetę na twarz, zapudruj noska, wyszoruj tzypię a może jakiś kawaler odrzuci laskę i zerżnie cię gdzieś na stojaka, jak za dawnych lat. :D :D :D

Gość do autorki napalonej 42 latki
Napalona 42 a kto napisał ze na seks:) poznac sie chce a co pózniej to sie okaże:)

Gość Napalona 42
Dziękuję elizko 77 mam nadzieje ze moje marzenie się spelni w nowym roku., Tobie tez zycze wszystkiego najlepszego :)

Gość Napalona 42
Jestes za młody , szukam faceta w swoim wieku lub starszego :)

Gość autorko a jak u ciebe
a ja myslalem ze kobiety w twoim wieku rzadko sie gola i czesto w zime zarastaja tu i owdzie ale widze ze niespodzianka mila

Napalona 42 nie wybrzydzaj :P jestem dojrzały emocjonalnie i zapewnie ci dlugie seksualne przezycia i nie tylko:)

Gość Napalona 42
Myślisz stereotypami. Jęsli kobieta jest zadbana to wiek ani pora roku nie ma znaczenia. Ja się golę regularnie :) Jestem przygotowana w każdej chwili na niespodziankę :)

Ja che dac ci niespodzianke :PP nie jeden raz :) i nie na jeden wieczor :P

Gość Napalona 42
Dobra idę sie pobawić pod kłderkę, będę później. To jedyny sposób relaksacji :) Potrzebne mi ostre rżnięcie , ale facet który mi się podoba jest jakiś niemrawy :) Mam nadzieję, że nowy rok przyniesie mi niespodziankę i nie będę już musiała nadwyrężać rączki. Mój pies jak widzi to robię i jak jęczę to chowa się pod łóżko :)

napalona 42 wez ja tu chce dac ci orgazmy nie bez wlasnej satysfakcji a ty mnie odtracasz:-|

Na koniec roku zrobiłbym dobry uczynek :) i miał fajna 42 latke :):]

Gość ktmmmmm
Uda ci sie z tego co widze to jesteś zadbaną 42 latką ;P tylko wątpie żeby jakiś zagrzybiały mężczyzna w twoim wieku to docenił, radze poszukaj kogoś młodszego, niekoniecznie zaraz 10 albo więcej lat różnice ale przynajmnij o 3 lata młodszego

Gość Albo sie podszywa ktoś
pod autorkę:D

Gość Napalona 42
Może skuszę się na tego młodego 27 latka obdarzonego co do mnie pisał, tylko obawiam się podszywów

Gość Witaj autorko:)
Mnie wzrosła ochota na seks odkąd skończyłam 30 lat i też mam problem. Mój mąż ma potrzeby w zaniku,a ja rozkwitam. Normalnie wariuję;)

Gość Mam nadzieje ze lubisz
głębokie gardło:)

Gość ooo dziewczyny to
może trójkącik sobie zrobimy dwie napalone tzipki i młody jurny penis?:P

Gość chciałabym zobaczyć tego
peniska:P Owłosiony mocno? Lubie taki owłosione:P :P :P

Gość wójekstaryhuejk
hej stara wiesz co w twoim wieku się wnuki do przedszkola zawozi nie trzepie kiche miłość = sex hahaha po 40 sex = %

Teraz mając stały nick może będę bardziej wiarygodna :) Jestem szczera do bólu i piszę tu o swoim problemie. Jestem kobietą dojrzałą i atrakcyjną, szukam partnera podobnego do siebie :) Jestem bardzo otwarta, ale także mam swoje zasady. Wierzę, że spotkam miłość swojego życia. Dziś piwerwszy raz w życiu spędze sylwestra sama w domu, ale nie narzekam. Kafeteria dziś stała się dla mnie odszkocznią :) Chciałabym spotkać tu kobiety, któe mają podobny problem do mojego :) Teraz już naprawdę uciakam, bo moja cipeczka domaga się pieszczot :) Będę później :) papappap

to bierz sie za mnie skoro jestes zainteresowana :P;)

Hehehhehe bardziej wiarygodna :D :D :D Nawet jak przybierzesz barwy purpury i tak zostaniesz tylko gilusem, który zastanawia się czy wciągnąć, czy wytrzeć o rękaw. :D :D :D

Gość mnbvcxc
hahahaha nowy to było dobre usmiałem sie;)

Gość mariner
nie pierwszy to raz ze ktos podbiera zaszyfrowane nicki Pora poprosic admina o interwencje

Jestem już :) Czekam na Panie w moim wieku, które są w podobnej sytaucji. Piszcie jak sobie radzicie bez partnera. Myślałam o zakupie wibratora, ale stwierdziłam że mogłabym stracić wrażliwość na mężczyznę. Wolę poczekać na miłość mojego życia i jemu oddać całą siebie do końca. Jeśli już spełni się moje marzenie facet będzie w 7 niebie, bo zrobię dla niego wszystko. Jestem Żydówką, a nie ma w życiu nic piękniejszego niż żona Żydówka. Jeśli są tu Żydzi, to wiedzą o czym mówię:)

Gość Mara 41
widze że z napaloną 42 całkiem się rozumiemy, wkońcu udało mi się trafić na tego typu temat który mnie interesuje.. Co tu dużo mówić taka sama sytuacja jak u starsze o rok odemnie koleżanki, również szukam mężczyzny swojego życia, natomiast swoje potrzeby seksualne zaspakajam narazie młodszymi kochanki i różnego typu zabawki między innymi wibratorem