Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napalona 42 latka

Nawet nie wiecie jak mi się chce seksu :)

Polecane posty

Gość schowaj ptaszka,synku
kup sobie jakąś "grotę" w sexshopie

witam drogie panie Jestem tak samo jak wy spragniony i niezaspokojony jak wy z racji dużego temperamentu (też czuje źe z wiekiem przybyło mi libido) Autorko topico odezwij sie

Witam drogie panie.Jestem tak samo jak wy nieustannie spragniony i niezaspokojony. Zawsze byłem mocno temperamentny ale teraz czuje że z wiekiem moje zapotrzebowanie na seks wzrasta(autorko topicu skąd jesteś?)

Gość dropset
idz sie wyruchaj z pierwszym lepszym jaki masz problem??

Prawdą jest to, że najtrudniej jest uwierzyć w prawdę :) Założyłam ten topic, bo chciałam poruszyć mój problem i poromawiać z innymi kobietami, które byc może są w podobnej sytuacji. Nie sądziłam, że spotka mnie tu tyle nieprzyjemności. Myślałam, że można tu porozmawiać jak z dojrzałymi ludźmi:( Mój problem polega na tym, że odczuwam ogromną potrzebę bliskości psychicznej i fizycznej z drugim człowiekiem. Nie mogę spotkać odpowiednienigo partnera, którego mogłabym pokochać. Nie ejstem zainteresowana przygodnym seksem czy związkiem opartym na seksie. Zastanawiam się tylko, czy fakt częstego onanizowania się jest rzeczą naturalną? Czy inne kobiety też tak mają? To wszystko jest sferą bardzo intymną i normalnie nigdy bym o tym nikomu nie opowiedziała, ale myślałam że internet da mi taką szansę. Niestety myliłam się :( Szkoda, że ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać :(

Wiem że oczekujesz odpowiedzi ód kobiet ale uwierz mi że jestem w identycznej sytuacji Seks mam reglamentowany a sam ze sobą robie to kilka razy

Gość Mosze Kacaw 40
ja również odczuwam podobne potrzeby, tyle że jestem mężczyzną ale widze ze z męzczyznami nie chcesz rozmawiać :(

Pytanie do mężczyzn Czy mężczyzna może wytrzymać bez seksu z kobietą kilka lat ? Czy może się tylko onanizować i nie chcieć współżyć z powodu blokad psychicznych?

Gość Mosze Kacaw 40
Myslę zę może tak być , jednak w przypadku meżczyzn onanizm ''rozleniwia'' :) i uzależnia bardziej niż u kobiet, powodująć zmniejszenie aktywności w poszukiwania ewentualnej partnerki

Gość Mosze Kacaw 40
Szukasz analogii u mężczyzn bedących w podobnej sytuacji do Twojej? Oczywiście że może, myślę że jest to nawet bardziej powszechne niż u kobiet:), ale ma wieksze konsekwencje, bo rozleniwia:) i zmniejsza bodźce potrzbne do poszukiwania realnej kobiety skoro daje ''radę'' bez niej:)

Dla mnie onanizm stał sie głównym środkiem do osiągniecia satysfakcji Do tego stopnia że nie wiem jak bym sie zachował gdyby moje fantazje sie urzeczywistniły W wyobrażni jestem gotów na wszelkie perwersje

Na dłuższą mete racźej nie ale bedąc skazanym na autoerotyke uruchamiają sie we mnie takei rządze o jakie bym sie nie podejrzewał

Czy ty również fantazjujesz o takich sytuacjach na jakie w realu raczej byś sie nie zdecydowała?

Mi jedyne do się marzy to bardzo silny emocjonalnie związek z mężczyzną oparty na miłości i zaufaniu. Marzę o intensywnym seksie, ale nie mam fantazji wykraczających poza normalność :) Jestem otwarta w życiu seksualnym na wszytkie możliwe pozycje, ładną bielzinę, uwielbaim seks oralny, nietypowe miejsca i jeszcze parę fajnych rzeczy, ale nic poza tym :)

Me odczucia są podobne Pozostając sam od dłuższego czasu (partnerka za granicą raczej bęzpowrotnie) nie potrafie powstrzymać się o myśli o zapachu smaku i widoku kobiecego ciała

Czy zdarzyło ci sie że dopadła cie taka niesamowita chcica w jakimś nietypowym miejscu że musiałaś natychmiast sobie ulżyć np praca zakupy? Skad jesteś?

Gość Napalony 49
Do Napalona42. A gdybyśmy tak razem coś stworzyli jakiś związek. Mój miecz jest jeszcze sprawny. Prostata na razie nie daje o sobie znać!

Gość sedo -ruda
ja uwazam.. ze mozna przez jakis czas, byc samej, ale jak stanie sie to tak nagle z dnia na dzien , to na dluzsza mete trzeba znalesc sobie przyjaciela , wiem to po sobie...ale nikogo z sensem znalesc nie moge,moze za bardzo tego pragne, ... i pewnie dam se spokuj .. ale teraz moje hormony szaleja, i no i zbliza sie wiosna..oszalec mozna

Gość facetpotrzydzie
Oprócz bliskości z mężczyzną, czego oczekujesz? Coś poważniejszego?

Gość kawaler do wzięcia
koniobijcy sie zlecieli:D

trudno mi powiedzieć , może jednak jeszcze nie , ale tej bliskości mi brak

Gość mika44
Mam tak samo jak autorka topiku

Gość ewa_]_
mi rowniez ;) ale ostatnio fantazjuje o drugiej kobiecie;)

Gość ewa_]_
mi tez , ale z kobieta;)

Gość mika44
Ńo to wiitaj w klubie