Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki 2011 - podsumowanie

Polecane posty

Temat z cyklu co było pierwsze, polowanie na mamuta czy dawanie d..y za mięso z niego. ;)

Gość Zuzanna Amelia #####
Wera - przepraszac za nic nie musisz. Przepraszanie ma znaczenie tylko wtedy kiedy sama osoba poczuwa sie do takich. Kobiety maja rozne poglady . Przeciwne do Twoich - tez. Po Twoim ostatnim poscie moglabym zapytac czy to znaczy ze "dalas dupy" ale nie bylas na tyle atrakcyjna zeby facet chcial przy tobie zostac. Ale to by bylo jeszcze bardziej zlosliwe. A dzis zegnamy stary rok i witamy nowy wiec raczej pogadajmy o czym wesolym . Szczesliwego Nowego Roku.

Gość Weraaaa...
Moglas zapytac, widocznie przeczuwałas ze sie rozczarujesz.

Piwo z szampanem Stopień trudności: Łatwy Czas przygotowania: 5-10 min. Ilość drinków z przepisu: 1 drink Proporcje składników: 2 części jasnego pełnego piwa 1 część białego wytrawnego szampana Sposób przygotowania: Do wysokiej szklanki wlać piwo do 2/3 wysokości i dopełnić mocno schłodzonym szampanem. Nie mieszać, od razu podać do konsumpcji. ruski lepszy :D

Gość Weraaaa...
Zuzanna- a jesli życzenia były skierowane również do mnie to także zycze ci wszystkiego dobrego, a jesli nie to tym bardziej ci tego zycze

Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym MMXII roku i obyśmy znaleźli miłość życia:)

Gość nabuchodonozorr
jakie auto ma Darker ???

Gość do mnie za 4 h przyjdzie
No nic to zbieram sie szykowac wiec jeszcze Wszystkie najlepszego w Nowym Roku :) Zebyscie znalezli wszystko czego szukacie

Gość nabuchodonozorr
jakie auto ma Darker ?

Gość Zuzanna Amelia #####
Witam prawicze grono w 2012. jakis zyczenia? Postanowienia? Plany ?

Gość a podobno z anime
i niejakim johnnym :classic_cool:

Ostatecznie okazało się, że dwóch moich znajomych nie przyszło, więc jedyną znajomą osobą był gospodarz. 🖐️ Było drętwo, nie miałem o czym z nimi gadać, gdyż tematy oscylowały wokół kobiet, piwa oraz zakładów bukmacherskich. 🖐️ W końcu jeden z nich coś tam po cichu o mnie gadał, więc wstałem i powiedziałem, że niech powie mi to prosto w twarz, a nie jak tchórz mamrocze. Zepsuła się atmosfera i ostatecznie jeszcze przed 22 wyszedłem. 🖐️

Gość masz jaja nie ma co
ja bym sie nie odwazyl

Gość ja nie chodze na takie
imprezy bo przewaznie oscyluje wokol dup itp.

No lipa, dlatego tez już wolę spędzać sylwestra samemu. 🖐️ Teraz muszę się zastanowić co dalej. Zostało 5 lat młodości, chciałbym jeszcze coś w tym życiu przeżyć ale chyba nie jest mi to dane. 🖐️

Pewnie znajomi dogadali się między sobą a Tobie nic nie powiedzieli. Typowe. "Było drętwo, nie miałem o czym z nimi gadać, gdyż tematy oscylowały wokół kobiet, piwa oraz zakładów bukmacherskich" A mnie się ludzie dziwią, że na imprezy nie chodzę :D "Zostało 5 lat młodości, chciałbym jeszcze coś w tym życiu przeżyć ale chyba nie jest mi to dane" Tobie to się młodość właśnie skończyła tak samo i mnie tylko wcześniej. Przyjmij z pokorą to co nieuniknione. Nie jest źle - masz robotę i to dobrze płatną. Ciesz się, bo ja muszę zapierdalać za marne grosze i do tego jeszcze w weekendy. W tym roku kończy mi się umowa i nie zamierzam jej przedłużać.

Gość do Darker
skoro pracujesz tylko w weekendy to co robisz w ciągu tygodnia ? i skoro nie chcesz przedłużać umowy to masz już nową robotę na oku ?

"skoro pracujesz tylko w weekendy to co robisz w ciągu tygodnia ?" Pracuję TEŻ w weekendy. Czy wam trzeba wszystko tłumaczyć jak chłopu ze wsi? "masz już nową robotę na oku ?" Nie.

Gość ciekawi mnie to
PzW, ile masz lat?

Gość do Darker
pracujesz fizycznie ?

Ogólnie Sylwester jak co roku - samemu (ale co mi tam, jestem przyzwyczajony). Pierwszy raz koniec roku świętowany na Kafeterii. :D Szampana piłem i piwo (zwykle alkoholu nie pijam, ale zrobiłem wyjątek w tym dniu). A następnego dnia leczenie kaca. Postanowienia? Chyba tylko znalezienie roboty mi zostało.