Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki 2011 - podsumowanie

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia #####
20:00 [zgłoś do usunięcia] lord stront " Alter to ALTERO? " Tak

"Alter to ALTERO?" Tak. Mógłbym przysiąc, że lokalna pizzeria ma coś o takiej nazwie w menu :D "Prawiczek bez wiary zapominasz też o tym że bez kasy gościem laski też się nie zainteresują,..." Zależy w jakim wieku. Jak masz 25 lat to na ciebie nawet nie spojrzy.

Gość lord stront
Bellucci bez makijażu też będzie nieźle wyglądać, bo ma piękne rysy. Poza tym, być może maluje się zaraz jak wstanie i się umyje, co jest dość powszechne, więc nawet bez makijażu się jej nie zobaczy.

Darer i potem też patrzą na stan portfela. Tylko kasa na co innego ma iść.

Darker ale jak bedziesz mial 30+ to zaczna spogladac.

Argen "Poczucie bezpieczeństwa niezaprzeczalnie łączy się z kasą. Dużo na ten temat już napisano. Wystarczy poszukać." Facet ma być po prostu 'zaradny'. :D A tak przy okazji, masz tak samo jak Kapselko, naczytasz się głupot i prowokacji, a później to powtarzasz.

" "nudność" tak ale "nietowarzyskość" niekoniecznie sam nie jestem zbyt towarzyski ale jakoś tam kobiety mnie chciały nie wszystkie są szczególnie towarzyskie za to podobno nudny nie jestem " Może i nie są towarzyskie ale mimo to dalej chcą towarzyskiego faceta. Tak jak kobieta mająca 150 cm, niekoniecznie chce faceta 155 cm. 🖐️

Gość lord stront
Ja tam nigdy nie miałem za wiele kasy i jakoś się interesowały. To zależy od kontekstu związku, że tak powiem. Czy dziewczyna ma określone aspiracje, oczekiwania (wiele ma), czy bardziej ulega urokowi danego mężczyzny i reszta ją nie obchodzi (przynajmniej do czasu). Małżeństwa z tego może nie będzie ale namiętność już tak.

"A tak przy okazji, masz tak samo jak Kapselko, naczytasz się głupot i prowokacji, a później to powtarzasz." To sobie weź bezrobotnego i go utrzymuj do czasu jak znajdzie stałą pracę.

Lord - zdefiniuj okreslenie "zwiazek"

Gość lord stront
Prawiczek bez wiary To jest chybione porównanie, bo to są zupełnie inne kwestie. Znałem i znam, takie kobiety, które wręcz ceniły sobie, to że nie byłem szczególnie towarzyski, bo one nie przepadały za licznym towarzystwem, wolały pobyć ze swoim facetem lub czasem w wąskim gronie. Nietowarzyskich po prostu nie widać, ale jest ich od cholery i trochę, zarówno wśród kobiet i mężczyzn. Mają problem się poznać, bo są nietowarzyscy :D co nie znaczy, że niesympatyczni, nieciekawi.

Argen "To sobie weź bezrobotnego i go utrzymuj do czasu jak znajdzie stałą pracę." Mało zarabiający, a leń to chyba różnica, nie uważasz?

a co ty ciagle wyjezdzasz z ta Bellucci ?Widziales ja bez make up? Ja nie to przystopuj z tymi zachwytami Widziałem kobiety starsze od niej bez makijażu, które wyglądały naprawdę dobrze.

"Darker ale jak bedziesz mial 30+ to zaczna spogladac." Za 30-letnie klamoty to dziękuję. "Facet ma być po prostu 'zaradny'" Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę.

"Mało zarabiający, a leń to chyba różnica, nie uważasz?" I tak na jedno wychodzi.

Prawiczek ma rację. Przecież kobiety są bardziej emocjonalne od mężczyzn. Przykładem jest ten Tulipan, który mieszkał u kobiet, wyłudzał pieniądze i z tego żył. Takich jest wielu. Zakręcił im w głowie i zgadzały się na wszystko.

"Mało zarabiający, a leń to chyba różnica, nie uważasz? " Jak mało zarabia to niezaradny a, że facet ma być zaradny (ma utrzymać rodzinę) to kółko się zamyka.

Gość tostownica.
kocham czytac posty prawiczka bez wiary :)

03.01.2012] 20:12 [zgłoś do usunięcia] Darker "Darker ale jak bedziesz mial 30+ to zaczna spogladac." Za 30-letnie klamoty to dziękuję. Jak sam dojdziesz do 30 to jeszcze za takimi zatesknisz

"Nietowarzyskich po prostu nie widać, ale jest ich od cholery i trochę, zarówno wśród kobiet i mężczyzn. Mają problem się poznać, bo są nietowarzyscy co nie znaczy, że niesympatyczni, nieciekawi. " Ciekawe tylko gdzie taką dziewczynę można poznać. 🖐️ Wydawać by się mogło, że w necie powinno być ich od groma, a jak przeglądałem kiedyś sympatię to jakoś większość wyglądała na takie co mają normalne życie, a nawet te, które zaznaczały, że są niesmiałymi samotniczkami jako idealnego partnera chciały spontanicznego i towarzyskiego. :D

Gość lord stront
Związek - uczucia, seks to oczywistość, wzajemne poleganie na sobie, zaufanie, wzajemność w zrozumieniu potrzeb, oczekiwań, pragnień. A podstawą jest jakaś wspólnota widzenia świata, odczuwania, by chcieć iść razem w jedną stronę.

"Jak sam dojdziesz do 30 to jeszcze za takimi zatesknisz" Buahahaha

Lord to jeszcze zdefiniuj okreslenie "seks"

" Jak sam dojdziesz do 30 to jeszcze za takimi zatesknisz" Tęskni to się za czymś co się miało i straciło. Poza tym co to za radość zgarniać resztki po innych?

Wolisz byc cale zycie sam ? A jak sie zakochasz? Choroba nie wybiera

Gość lord stront
prawiczek bez w Zaznaczać to se mogą, bo często same nie wiedzą czego chcą i powtarzają jak papugi za resztą, bo tak jest cool, bo taki jest trend. Wśród nich są takie, które będą wolały pójść ze swoim facetem do kina, do kawiarni, na pizzę, spacer niż brać udział w kolejnej pijatyce. Wiem co mówię, bo nie jestem prawiczkiem. Powiem więcej, wielo-wielo-wielokrotnie nie jestem prawiczkiem.

"Wolisz byc cale zycie sam ?" I tak jestem( w sensie nieposiadania dziewczyny) więc ileś lat w tą czy w drugą stronę nie robi róźnicy. "A jak sie zakochasz? Choroba nie wybiera" Zdaję się na ślepy los :D

Lord - innymi slowy - ozeniles sie