Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki 2011 - podsumowanie

Polecane posty

"To Darker pisał 5 razy, że ma dziewczynę" Nie 5 tylko 1000

Gość a ile BNB miał wzrostu?
?

Gość lord stront
Darker Co on tam ma wypisane, to ja wiem, tak jak wszyscy zainteresowani. Ale, wybacz, mój drogi kolego, nie stanowi to żadnego dowodu. A jego samopoczucie, to co o nim pisał to także za mało, by snuć takie przypuszczenia. A co u naszego Tomka, którego wyżej wspominaliście? Alter, kto to jest, bo nie kojarzę?

Gość Zuzanna Amelia ###
Darker jest niesamowicie sfrustrowany z powodu bycia prawiczkiem.

Gość kogo ja mam zapraszac
tu nie chodzi o zaden wzrost ale o bajere BNB to mial chociaz udawal glupiego :D

Gość Zuzanna Amelia ###
a IMO to nie jest przypadkiem nowe wcielenie BNB ?

"Ale, wybacz, mój drogi kolego, nie stanowi to żadnego dowodu. " Widać niektórzy będą zadowoleni dopiero jak zdjęcia zwłok ktoś wstawi :D "A co u naszego Tomka, którego wyżej wspominaliście?" Nic. Dalej grasuje po lasach w Sopocie

"a IMO to nie jest przypadkiem nowe wcielenie BNB ?" Nie, za to Fiku Miku to wcielenie Creama

Gość Zuzanna Amelia ###
Darker juz wypisywal ze mp-30 i cream tez sie zabili

IMO mu nie dorasta do piet chociazby z tego powodu BNB nie mial nliskich realacji z nikim poza zelkiem bodajze. A IMO bajeruje kazda jaka mu sie nawinie :O

tak myśląc Alter może i trafił. Kobieta sama z dzieckiem wymagania w dół lecą. Generalnie faceci nie palą się do matek z dziećmi. A ostatnio wystarczy popatrzeć na serwisy randkowe wysyp...

Odczepcie się od Altera, zazdrośnicy. On jest fajnym facetem, i skoro pisze, że jest mu dobrze, to po co to roztrząsać?

a tam od razu przycisnelo koles ma 34 lata chyba ostatni dzwonek na "byc albo nie byc"

"Odczepcie się od Altera, zazdrośnicy." No i znaleźliśmy własciwą panią Alterową :D

a to przypadkiem aneta nie zrobila go w chuja ? miala wyslac swoja fote i sie chlop nie doczekal :D

Gość Zuzanna Amelia #####
Darker - zajmij sie pisaniem ksiazek science fiction.

"Darker - zajmij sie pisaniem ksiazek science fiction" Włącz poczucie humoru.

Tak to jest, jak się przegapi moment, to potem zostają tylko samotne matki 10 lat starsze. Mało która dziewczyna przystanie na bycie z nudnym kolesiem bez znajomych, który dodatkowo nie umie się zachowac wsród jej znajomych. 🖐️

Prawiczek bez wiary zapominasz też o tym że bez kasy gościem laski też się nie zainteresują,...

Looooser "To Darker pisał 5 razy, że ma dziewczynę, a później się okazywało, że nie ma." To dobrze, że tak się okazywało. Biedna ta, która by się z nim spotkała. Jeszcze trochę będzie chodził taki wyposzczony, a stanie się sprawcą brutalnego gwałtu.

Zależy jakie samotne matki starsze i czy jest miłość. Taką 40-letnią Bellucci np. pewnie wielu młodych by nie pogardziło.

Z tą kasą to bym nie przesadzał. Jak facet jest przystojny, pewny siebie i towarzyski to wiekszości zawróci w głowie. Może nie wszystkie będą z nim snuły plany na dożywotni związek ale jednak kobiety będzie zdobywał z łatwością. 🖐️ Jednak cechą, która najbardziej odstrasza kobiety to nudność i nietowarzyskość(nie licząc oczywiście brzydoty, bo to oczywiste). 🖐️

kapselko "Prawiczek bez wiary zapominasz też o tym że bez kasy gościem laski też się nie zainteresują,..." Nie przesadzaj, zbyt wiele się naczytałeś o materializmie wśród kobiet, a teraz masz niepotrzebne kompleksy z tego powodu.

Gość lord stront
Darker Zdjęcie zwłok to za mało, bo przecież nawet nie wiem jak BNB wyglądał. Po prostu te gadki o samobójstwie są niewiarygodne. Alter to ALTERO?

a co ty ciagle wyjezdzasz z ta Bellucci ?Widziales ja bez make up? Ja nie to przystopuj z tymi zachwytami

Gość lord stront
"nudność" tak ale "nietowarzyskość" niekoniecznie sam nie jestem zbyt towarzyski ale jakoś tam kobiety mnie chciały nie wszystkie są szczególnie towarzyskie za to podobno nudny nie jestem

Poczucie bezpieczeństwa niezaprzeczalnie łączy się z kasą. Dużo na ten temat już napisano. Wystarczy poszukać.