Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do fikusnej

fiku co zakładasz na impreze sylwestrowa

Polecane posty

Gość pytanie do fikusnej

i jaki makijaz

Gość nic nie zakłada to taka
nagroda dla niej:) a dla nas obejście się smakiem:) wesołego Fiku!:) z nich wszystkich to Ciebie się najlepiej czyta, bo jesteś równa laska:)

Gość pytanie do fikusnej
moze założy jakiś topik:D

Gość ta rowna laska bedzie
siedziec w sylwka w domu a podobno jest ladna i ma branie ahaaaaaa 😴 nie pojmuje jak mozna sie tak oszukiwac :D

Ubieram się skromnie, bo nie idę na żadna wielką imprezę tylko skromną domówkę i szczerze, nei mam dla kogo się stroić :) bluzka szara z fikuśnym wycięciem z przodu i srebrną ozdobą i spódniczka dżinsowa albo spodnie makijaż chyba moje ulubione różowe cienie (róż+brudny ciemny róż) i grubą czarną kreskę wywinę :) no krwiostoczerwona szminka (chyba że nei będize pasować do blondu to mam jeszcze kilka innych odcieni :) )

Gość pisała ze idzie
na impreze

Gość girl_with_dragona_tatoo
Chyba nie znasz podstawowej zasady makijażu-albo podkreślasz oczy albo usta. No chyba, że to impreza przebierana, a Ty chcesz za clowna robić...

Gość ta rowna laska bedzie
posiedzi do 22 , reszta towarzystwa rozejdzie sie do pokoi w wiadomym celu a ona sama bedzie podziwiac fajerwerki extra plan :D

Gość a ruchanie się w sylwka to
faktycznie ekstra plan, jakby nic innego nie można było robić. żałosny jesteś.

akurat delikatny róż pasuje niemal do wszystkiego :) ale spoko, nie każdemu do twarzy w tym czy tamtym :) dla mnei np. szczytem tandety jest tatuaż ze smokiem :)

Spokojnie, na pewno takie zestawienie będzie doskonale komponować się z Twoimi blond włosami, w których-jak sama określiłaś-wyglądasz jak plastik:) A już całkiem na marginesie-widać u panienki zaległości książkowe, ale jakoś mnie to nie dziwi...

Gość girl ty sie nie kloc z
projektem , nie dorastasz jej do piet ona konczy dwa kierunki rownoczesnie wiec wiesz :classic_cool:🖐️

Pierwsze z brzegu: "widać u panienki zaległości książkowe, ale jakoś mnie to nie dziwi..." i powiedzcie mi, ze girl jest nie jest zgorzkniałą kobietą :(

Fiku a jakie buty zakładasz ? bo ja nie wiem czy jak ide na domówkę to moge olać buty i iść w kozakach bo potem lecimy na bulwar na koncert i sztuczne ognie zobaczyć i nie wiem szpilki czy kozaki...