Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Svietlana

Pożądni mężczyźni pożądani !

Polecane posty

skończyć z tymi frazesami... i zaryzykować skoro tak to nazywasz. Wyjście z domu też jest "ryzykiem"..a wychodzisz napewno

Przystojniaku hahaha masz pecha bo ja nie pisze pierwsza do facetów :p zdobądź moj nr i sam sie odezwij :p

Gość lolek2222
ja jestem porządny i od wielu lat samotny bo jakoś nie mam powodzenia, ale mam też spore wymagania i tutaj jest problem.

Panie Twardowski a co wczoraj zrobiłes?? Przystojniak sam zdobądź to pozwole ci do siebie napisac :p Lolek z tymi wymaganiami to nie przesadzaj bo zostaniesz sam do końca, wymagania ok - ale wszystko musi miec swoje granice, hmm a poza tym wymagania podobno zmniejszaja się z wiekiem :p

Gość lolek2222
pewnie masz racje, ale narazie marzy mi sie taka partnerka za którą będe szalał i zrobie dla niej wszystko, a nie oszukiwał ją i siebie.

ozesz.. nie chodzi o to zebys bral byle co.. ja tez mam wymagania ale doświadczenie mi pokazało ze sa sprawy wazne i wazniejsze a na niektore lepiej nawet nie zwracac uwagi..

" pewnie masz racje, ale narazie marzy mi sie taka partnerka za którą będe szalał i zrobie dla niej wszystko, a nie oszukiwał ją i siebie." hmmm czemu miałbyś oszukiwać i skąd wniosek, że dziewczyna nie rozkręci się z czasem ? Chyba, ze szukasz takiej która to Ciebie będzie ciągnąć do przodu. no i kafeterią ! ... to ja dziękuję niech to będzie mój mały sekret ^^

Gość lolek2222
moje wymagania dotyczą głównie wyglądu - szczupła i ładna buźka :P