Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKAAA JEDNA))

No to zaczynamy tę nierowna walke z kg:)

Polecane posty

Oczywiscie ,ze mozesz sie przylaczyc.! Witam cie sedecznie!!!!:D Ja po snaiadanku: " jaja na miekko kawalek chlebka orkizsowego kawa obiad planowany: rybka w duszonej papryce poznie sie zobaczy:D

Witam,witam,juz prawie sama siebie,ale noz i niech tak bedzie:D Sniadanko: kawa,nawet 2 1 kromka chlebka orkiszowego plaster szynki gotowane Zmierzylam sobie cisnienie krwi i cukier wszystko jest ok. powoli szykuje sie do pracy i odezwe sie sama do siebie po przyjsciu hahaha, do pozniej;)

Melduje sie! obecna! :D postanowiłam wprowadzic nowosc:P raz na tydzien gł w weekendy pije herbatke przeczyszczajaca,wiadomo w tygodniu nie da rady bo praca bałabym sie na drugi dzien ze mnie złapie w najmniej oczekiwanym momencie:P. Aaaa zapomniałabym:D zaczełam nosic pasek w spodniach bo mi zaczeły spadac i wisiec na tyłku:D Moje 3 kg moze nie jest bardzo duzo a jednak czuje to:) Ide zaraz obiadek szykowac,warzywa na parze i udko z kurczaka pieczone bez skory oczywiscie:P miłego dzionka:)

Witam kochaniutkie:) Taka jedna -baedzo sie ucieszylam twoja wizytka i nas-zadladaj systematycnie w koncu to twoje dzieko tan topik;) U mnie jak zwylke: kawka Kromka chleba(w sumie 2,ale takie malutkie,jak cala kromka) z paptyka czerwona i cebulka Troche cwiczen na brzuch potem planuje tanczyc przy muzyce,wczoraj tak zrobilam i byko super:D Dzisiaj na wadze 300 gr mniej,ale nie parzec na stopke,po urlopie waga przeciez wzrosla:(:(:( To do poznie laseczki i nie lencie sie tylko zagladajcie tu i piszcie !!!:P

Witam! Jestem pozytywnie nastawiona,od wczoraj studiowalam nowa dietke i spodobalami sie bardzo:) Moze dam rade i wlasnie to moj pierwszy dzien . To dieta turbo-popatrzcie!:) Sniadanie-pomarancza i jabklo Potem wszystko jak na liscie dietki Na razie,,,,,,:)

Witam:) No własnie,...a gdzie reszta naszych kolezanek? czyzby sie poddała?? Paseczki ciesze sie ze Ty dajesz rade ze mna:) Oczywiscie staram sie zagladac tu jak najczesciej w miare swoich mozliwosci;) tak przebiega 4 tydzien moich zmagan:) weekend tym razem spokojnie w domu wiec pokusy brak:) dzis sniadano omlet z 3 jak obiad kubek pomidorowki z warzywkami(bez makaronu) a na danie drugie bigos w wersji light czyli z drobiem i chudym mieskiem a puki co popijam kawe z mlekiem:) wzrost : 166 cm start: 02.01.12 waga 72 kg 09.01.12 waga71 kg 16.01 12 waga 70 kg 23.01.12 waga 69 kg powolutku,po schodku do celu 60 kg:D wzrost : 166 cm start: 02.01.12 waga 72 kg 09.01.12 waga71 kg 16.01 12 waga 70 kg 23.01.12 waga 69 kg powolutku,po schodku do celu 60 kg:D

Hejka:);;)Jestem dzisiej 2 dzien na diecie turbo.Narazie idzie moi dobrz,choc niekiedy jestem toszke glodna;( Nie poddaje sie ani rusz i jestem pozytywnie nastawiona,maz mne wspiera bardzo!!!!:):):) przede mna jeszcze jeden posilek-skromny -ogorek i pomidor,choc teraz juz jestem najesdzna:) TAKAAA JEDNA)) -chyba zostalysmy same!!!! Man nadzieje,ze reszta dziewczyn dolaczy:D Pozdrawiam cie!!!! acha-dzisiaj -1 kg mniej:D:D:D Wzrost-168 cm 2002-106 2005-69/70 ---------------cel -69 05.12.2011-77.700 08.12.2011-75.700 02.01.2012-75.500 19.12.2011-76.000 09.01.2012-74.400 23.12.2011-75.000 02.01.2012-75.500 09.01.2012-74.400 :) 14.01.2012-74.500

Witajcie! Dzisiaj wróciłam z Zakopanego. Pięknie było! Dużo chodziłam. Obawiam się jednak, że nie straciłam nic w bioderkach, bo grzeszków trochę było;( Czasem coś słodkiego, czasem coś grzanego... W poniedziałek wskoczę na wagę, to sprawdzę i powiem, jaki jest rezultat.

Witam kobietki w 3 juz dnie mojej dietki;):) Tryskam radoscia-znowu 1 kg mnie:D Czuje sie fantastycznie o bardzi podoba nie sie ta dietka. diabelska waga -odpowiadajac na twoje pytanie : Nie trwalo to krotko,lylko prawie 3 lata. Jadlam kiedys bardzi nie zdrowo czyli wszystko tluste ,dzuo slodyczy pizze,cukier do kawy,a ze mam tendencje do tycia to niczym sie obejrzala 106 bylo na liczniku.Bylam tak zdesperowana i zalamana,ze szkoda gadac. Poszlam do nowej pracy i tam mialam duzo ruchu bo pracowalam fizycznie i w szybkim tepie zjechalam prawie 15 iklo,potem pomagalam sobie zmieniajc diete Wszystko chude ,odtluszczeone,zero cukru,slodyczy chlea,makaronow,ryzu. Jadala mimo,ze to nie zdrowe zupki chinske i joguty naturlkne ze swierzymi owocami, a nie w sezonie z mrozonymi. I mimely 3 lata w takim nowym stylu jedzieniwym i ze 106 wyszlo 69kilo. Teraz musze zmowu dosc do 69:) To moje marzenie,tam bardziej wiem jak pezy tej wadze czulam sie wspaniale. To tak bylo:) trochę starsza niż świat -wital,witaj:D ciesze sie bardzo,ze juz wrocilas:D ach,,,,,,,, twoje male grzeszki,pisam ci ile ja nadrobilam na moim wyjezdzie do Ustronia,szkoda gadac:( Jesli chodzi o stopke: No gorze tam gdzie wysalasz posty masz --moje konto-- musisz kliknac i wpisa login,pseudonim iwpisujesz,pozniej wszystko akceptujesz,tam wszystko mowia powodzenia! Trzymajcie sie dziewczyny ,caluje was i do pozniej!:=:D:D

witam witam. oczywiscie ze sie nie piddalam;) tylko z casen srednio. praca szpital bo babcia w szpitalu.. i tak mi caly dzien mija.. u mnie od pocTku roku 4kg w dol. marzenie to jeszcze 10 ale zobaczymy;) milej niedzielu dziewczyi... a co z moim pimyslem zeby zrobic tabelke oprocz stopek ?

troche starsza niz swiat,Aniu...witamy!:D troche starsza niz swiat-stopka. wchodzisz w zakładke moje konto,nastepnie login i hasło i jest tam rubryka kilka słow o sobie a nizej rubryka stopka,wpisujesz co chcesz akceptujesz i hejah:P Ania-tabelka. Jak to ma wygladac i jak sie ja robi bo nie bardzo wiem?:P A wiec ja po sniadanku,płatki musli z otrebami,z mlekiem niestety mleko nie jest najchudsze akurat nie mam w domu innego 3,2% tł :o a zaraz robie obiad beda warzywa na patelnie ale raczej zrobie je w wersji bardziej light podleje je rosołkiem:) i paluszki rybne:) miłej niedzieli:) pozdrawiam wszystkie:) P.S Jutro wielki dzien -wazenie:) moj wynik poznym wieczorkiem;)

Paseczki helloł:) Pytanko,co to jest za dieta turbo? bo o ile dobrze pamietam podałas sniadanie pomidor i ogorek:P i ile trwa ta dietka?

Znow zapomniałam cos dopisac:P Moja wage podaje w całosci czyli dwie pierwsze liczby nie rozdrabniam sie do dkg poniewaz nie mam w domu wagi i waze sie w aptece koło domu w kurtce i butach( letnich) tak jak pierwszy raz stanełam na wage:)a wiadomo to by mozna było odliczyc;)

Witam szxstkie dietkowiczki :) U mnie 4 dzien dietki:) Stopkazmienione ,nie jest rewelacja,ale dochodze do wagi z przed urlopoikim:) Dieta turbo: wklejam,trwa 10 dni i jadlospis ukladasz sobie sama w/g uznana z poszczegolnych grup tak jak pisza. Grupa 1 czereśnie ,jeżyny ,limonka ,nektarynka ,cytryna ,morela ,jagody ,truskawki ,mango ,maliny ,grejpfrut ,figi ,śliwki ,ananas ,kiwi ,melon ,gruszki ,jabłka ,winogrona papaja pomarańcza brzoskwinia grupa 2 sałatka z jajek ,jajka na twardo ,plasterki sera,, makrela,, łosoś ,sałatka z tuńczyka ,serek wiejski ,orzechy laskowe ,włoskie,pistacje,orzechy brazylijskie ,dorsz ,kurczak bez skóry ,miecznik ,fladra ,krewetki ,pieczona wołowina ,plasterki szynki ,indyka ,boczku ,orzechy ziemne ,fasola ,krab ,homar ,pstrąg grupa 3 pasternak ,kalafior ,rzepa ,cebula ,seler ,brokuły ,kapusta ,buraki cukrowe ,zielona fasola ,grzyby ,czosnek ,ogórek ,pomidor ,szparagi ,karczochy ,brukselka ,rzodkiewka , szpinak ,groszek ,pieprz ,cukinia ,bakłażan kabaczek ,sałata grupa 4 *rzodkiewka ,nektarynka ,cytryna ,mango ,sałatka z jajek ,soczewica ,jajka na twardo ,jajecznica ,pieczona wołowina ,plasterki szynki ,groszek buraki cukrowe ,maliny ,plasterki boczku ,serek wiejski ,czereśnie jeżyny ,winogrona ,pomarańcze ,fasola ,homar ,dorsz ,pstrąg ,sałata- *szparagi ,karczoch ,seler ,brokuły kapusta ,brukselka ,szpinak ,rzepa ,cytryna ,grejpfrut ,figi ,śliwki ,śliwki suszone ,morele ,jagoda ,kumkwat ,ananas ,grzyby ,czosnek ,cukinia ,krab ,migdały ,orzechy brazylijskie,nerkowce *pietruszka ,cebula ,kalafior ,plasterki. Sera ,makrela ,łosoś ,flądra ,krewetka ,mandarynka ,kiwi ,melon ,papaja ,sałatka z tuńczyka ,kurczak bez skóry ,truskawki ,gruszki ,brzoskwinie ,jabłka ,bakłażan ,ogórek ,pistacje ,orzechy ziemne-włoskie-laskowe,pomidory wskazówki do przygotowania jedzenia wszystkie ryby nie mogą być w panierce,oraz nie dozwolone sosy polewy prócz soku z cytryny i soli wszystkie owoce muszą być świeże ,soki nie dozwolone sałatka z jajek :jajka+nisko tłuszczowy majonez+musztarda +seler sałatka z tuńczyka ;tuńczyk+majonez+musztarda+cebula+seler+pomidor bez chleba potrawy mięsne chude bez sosów dozwolone. Musztarda,sól picie można pić wszystko co ma maks kalori10 na 250 ml. Możesz pić ;napoje dietetyczne ,woda ,herbatę mrożoną ,niskokaloryczną kawa woda -duże ilości min 8 do 10 szklanek dziennie dzień1 posiłek 1 -zjedz 2 produkty z grupy 1 posiłek 2 -zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 3 -zjedz 1 produkt z grupy 1 oraz 1 z grupy 2 posiłek 4 -zjedz 3 produkty z grupy 3 oraz 1 z grupy 2 posiłek 5 -zjedz 2 produkty z grupy 1 posiłek 6 -zjedz 2 produkty z grupy 1 dzień 2 posiłek 1 -zjedz 2 produkty z grupy 1 posiłek 2 -zjedz 2 produkty z grupy 4 posiłek 3 -zjedz 3 produkt z grupy 3 posiłek 4 -zjedz 1 produkty z grupy 3 oraz 1 z grupy 2 posiłek 5 -zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 6 -zjedz 4 produkty z grupy 3 dzień3 posiłek 1 -zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 2 -zjedz 1 produkt z grupy 3 oraz 1 z grupy 1 posiłek 3 -zjedz 3 produkt z grupy 3 oraz 1 z grupy 2 posiłek 4 -zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 5 -zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 6 -zjedz 4 produkty z grupy 3 dzień 4 posiłek 1 -zjedz 2 produkty z grupy 1 posiłek 2- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 3- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 4- zjedz 3 produkty z grupy 3 posiłek 5- zjedz 3 produkty z grupy 3 posiłek 6- zjedz 2 produkty z grupy 2 dzień5 posiłek 1- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 2- zjedz 2 produkty z grupy 4 posiłek 3- zjedz 2 produkt z grupy 2 posiłek 4- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 5- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 6- zjedz 3 produkty z grupy 3 dzień 6 posiłek 1- zjedz 4 produkty z grupy 4 posiłek 2- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 3- zjedz 2 produkt z grupy 2 posiłek 4- zjedz 4 produkty z grupy 3 posiłek 5- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 6- zjedz 2 produkty z grupy 2 dzień 7 posiłek 1- zjedz 4 produkty z grupy 3 posiłek 2- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 3- zjedz 2 produkt z grupy 2 posiłek 4- zjedz 4 produkty z grupy 3 posiłek 5- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 6- zjedz 4 produkty z grupy 3 dzień 8 posiłek 1- zjedz 5 produkty z grupy 3 posiłek 2- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 3- zjedz 3 produkt z grupy 3 posiłek 4- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 5- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 6- zjedz 2 produkty z grupy 2 dzień 9 posiłek 1- zjedz 2 produkty z grupy 4 posiłek 2- zjedz 4 produkty z grupy 3 posiłek 3- zjedz 2 produkt z grupy 2 posiłek 4- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 5- zjedz 3 produkty z grupy 3 posiłek 6- zjedz 2 produkty z grupy 2 dzień 10 posiłek 1- zjedz 2 produkty z grupy 4 posiłek 2- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 3- zjedz 4 produkt z grupy 3 posiłek 4- zjedz 3 produkty z grupy 3 posiłek 5- zjedz 2 produkty z grupy 2 posiłek 6- zjedz 2 produkty z grupy 2 Wejdz sobie jeszcze-diera turbo i poczytaj-nawet fajne sa recenzje:) ania9989 -4 kilo-super-to sliczny wynik:D Mozemy robic tabele! TAKAAA JEDNA)) -piena waga!!!! Ja tez tak chce!-ale ile jescze pracy przede mna! Wy do mnie jestescie chude ,wiec ta tabela co proponuje ania u mnie bedzie trgedia,ale taka jest rzeczywistosc-hahaha Do pozniej lasechi i pozrawiam!:)

witam ! u mnie 5 dzien dietki) Po sniadanku i po kawce.Sniadanko bylo o6.00 taraz szykuje sie na drugi posilek Truskawki i troczke twarozku Waga jesdnak nie spada za rewelacyj nie ,ale jade dalej na tym wozku:) Pomysle co po diecie dalaj;) Pozdrawiam!

Niestety mialam dzisiaj zalamanie:( Chcialo mi sie wszystkiego na przemiam-chleba,slodkiego,kielbasli.co kolwiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W komcu trobilam sobie capucino-slodkie ze slodzikiem i jakos dalam rade:);) Molo brakowalo,moze dlatego,za ta dieta malo mnie motywuje.Za malosie chudnie jak na dietke turbo.Po 100 gr to chudlamm jak byla mz- Musze jeszcze odkurzac i wszystko na dzisiaj;)

Witam! 6 dzien dity:) Dalam rade i ni poddalam sie wczoraj:),ale malo brakowalo:) Odezwe sie pozniej,muszy juz wychodzic. Milego dnia i do pozniej! Dlaczego tak malo zagladacie tu!!!!! Pa!

Jestem juz po pracy:) PO 3 posilku z diety Mam juz tej diety dosyc ,ale nie moge sie teraz wycofac,to nie w miom stylu.bede sie meczyc .ale wytrzymac:):):) :P Duzo nietety na diecie turbo sie nie chudnie ,jestem zawiedzina:( i 😠 Dziewczyna ,gdzie jestescie????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :(

Jestem, jestem. A nawet codziennie bywam, tylko nie bardzo mam co pisać. Nie mam się czym chwalić:) Ostatnio rozleniwiłam się strasznie, jeśli chodzi o dietę. Znów podjadam pieczywo i słodycze. Na szczęscie niewiele, więc waga nie rośnie tylko stoi w miejscu. Niezmiennie około 65 kg, tak jak wtedy gdy wchodziłam na ten wątek (czasem 0,5 czy 1 kg więcej, czasem mniej). A wyobrażałam sobie, że jak schudłam te 12 kg przez trzy miesiące, to potrzebne mi do szczęścia 5 - 6 samo poleci... Na razie siadła mi motywacja, pilnuję tylko, by nie przytyć. Mam nadzieję, że niedługo znów się zmobilizuję i jednak osiągnę, co sobie wymarzyłam.

Gość 76542qert
trochę starsza niż świat nie siadaj na laurach tylko do roboty