Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

szczęśliwego nowego roku i

Polecane posty

ponieważ podczas imprezy do głowy by mi nie przyszło, żeby skończyć pić, a jeszcze bardziej wypić wodę :D ale kiedyś spróbuje :) okazja już jest także na ef 23 tez opublikuję :classic_cool: i stworzę fanklub na fejsie, konto na odlotach i ogłoszenie matrymonialno-erotyczne na forum dla gejów :)

Po piciu - czyli po imprezie i po powrocie do domu 😴 Rzeczywiscie jeszcze nie wytrzezwialas :o

A co takiego mozesz na mnie praktykowac :classic_cool::D? Dobra, musze obejrzec film pt. "Essential Killing" :classic_cool:. Jeszcze tu wroce 👄 PS: milej zabawy z fotomontazem :D Teraz mam powazny dylemat czy wysylac kolejne fotki :classic_cool:🖐️

a co Ty myślisz, że socjologia to takie nic? :classic_cool: nie wyślesz n9ie dostaniesz 😴 proste 😠 miłego wieczoru 👄 , idę poszukać sosa 😭 może mnie wyleczy :(

Dobra dobra, ale ja nie mam zamiaru przerabiac Twoich zdjec w celu wstawienia ich na kafetełe :classic_cool:🖐️. A tak poza tym, mozesz juz wyslac fotke, abym ocenil jak wygladalas na imprezie sylwestrowej :classic_cool: ide poszukac pśp 😭 moze mnie czegos nauczy :(

:D ok. sprawdź maila. no przecież, że nie wstawiłabym :D idź i nie wracaj, wcale Cię nie potrzebuję 😴

No tak, na starosc tylko kotełe pozostanie :D:D🖐️ A co do fotki to... :classic_cool: Wstydze sie napisac :classic_cool:. Ten stooley, ktory spal na tym "jednoosobowym" lozku mial duuzo szczescia 😠

no ja też, dlatego się pokłóciłyśmy, o taką głupotę :O i się od rana nie odzywamy do siebie :D

E tam, lekkie uderzenia to tylko mala wada fabryczna :classic_cool:🖐️ A film spoko, chociaz obejrzalem dopiero 30 min :classic_cool:

Oczywiscie, ale raczej nie skorzystam, bo cenie sobie spokojny sen i dbam o to, aby innym rowniez bylo wygodnie :classic_cool:🖐️ Nawet fajny jest ten film :classic_cool:. Ciapaty wlasnie rozwalil mrowisko i wcina mrowki :classic_cool::D

właśnie, że sen obok mnie jest cenny 😠 :classic_cool: też obejrzałabym sobie jakiś film 😴 :O ale nic nie mam 😠

Myslalem, ze chodzi Ci o cos innego :D🖐️. Obok Ciebie na pewno, ale na Tobie juz niekoniecznie :classic_cool: Ogladalas film pt. "Prestiz" ? Chyba jeden z najlepszych filmow jakie kiedykolwiek ogladalem

jesteś wredny :O nie oglądałam. z przykrością stwierdzam, ze pomimo tego że lubię oglądać filmy, niestety mam wielkie braki... :(

Wiem, ze jestem uszczypliwy :classic_cool:. Moja partnerka od poloneza tez to mowila :D🖐️ Czym te braki sa spowodowane 😠 ?