Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

szczęśliwego nowego roku i

Polecane posty

którym stooleyem? 😭 :classic_cool: mam nadzieję że przegrasz 😴 moim noworocznym postanowieniem było rzucić kafe, a koorwa wczoraj przesiedziałam cały dzień 😠

a za to 'prowadzałaś się' zostaniesz ukarany przez sosa 😴 :O , bo widziałam że wczoraj go już rączka świerzbiła :D 🖐️

zmieńmy temat, bo czuje się zażenowana takimi rozmowami o S 😭 :D przegrywanie w trakcie? :classic_cool:

nie znasz? :classic_cool: no to przy mnie się wiele nauczysz :classic_cool: 🖐️ nie ustosunkowuję się do ostatniego Twojego postu 😴 pojechałam do koleżanki gnoykoo 😠

Nie sadze zebys mogla mnie czegos nauczyc w heroesach 3 :classic_cool:. Ale potraktuje Cie ulgowo :classic_cool:. Jesli bedziesz mi wysylala surowce to nie bede Cie atakowal :classic_cool:

Jestem czysty jak lza i niewinny jak niemowle :classic_cool:🖐️. Myslalem, ze to ja jestem od wrozenia :classic_cool::D

😴 tylko, ze te Twoje wróżbiarstwo jest tak jakby trochę amatorskie i muszę wziąć sprawy w swoje ręce :classic_cool: a tęskniłbyś za mną? :classic_cool: 😭