Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

szczęśliwego nowego roku i

Polecane posty

Tesknilbym w chooy :classic_cool:🖐️. Musialem czekac 1h i 52 min 😭. Chyba musze przetrzebac Ci futerko, zeby nauczyc Cie dyscypliny :classic_cool:🖐️ PS: dzisiaj kolejny dzien maratonu filmowego, wlasnie ogladam Krola Lwa 2 :classic_cool:

przetrzepać to możesz sobie dywan przed Wielkanocą 😠 😴 ale fakt z dyscypliną u mnie nie najlepiej, jestem buntowniczką :D :classic_cool:

no i widzisz jak to wszystko ładnie się układa :D ale buntowniczka z odpowiednimi umiejętnościami, także nie żałowałbyś, a chodził jak zegarek szwajcarski :D 🖐️

usługiwanie królikowi od 6 do 24 :classic_cool: oczywiście metoda wychowaczo-dyscyplinarna przewiduje kary :classic_cool: ps: jestem wymagająca w razie gdybyś się zdecydował :D

jakie niewolnictwo?! 😠 mógłbyś zrezygnować w każdej chwili 😴 korzyści no właśnie takie, ze dyscyplina +10 i przebywanie w moim towarzystwie 24/7 :classic_cool: i takieeee taaaam :classic_cool: 🖐️

tylko teraz to nie wiem czy zechcę Cię jako mojego kursanta :( masz skłonność do narzekania wiecznego i wybredzania :( powiedz, ze nie! 😭

Ja narzekam i wybrzydzam !? 😠:classic_cool: Masz juz chyba -120 😴. Zreszta, nie wiem czy chce byc Twoim kursantem 😭:classic_cool:. Bedzie tak samo jak z wykladami 😭:classic_cool:

:D no i właśnie to udowodniłeś 😠 🖐️ yasne, nie chcesz przyznać, ze mam +69 i wyimaginowałeś te minusy :classic_cool: na wykłady przyjdzie jeszcze pora, niecierpliwcu 😠

moje właśnie, ze nie są :classic_cool: i ze Ty masz śmiałość uważać się za czystego 😭 bo zacznę wyliczać 😠 mogę zorganizować go już dziś :classic_cool: o czym chcesz się pouczyć? bo jestem elastyczną profesorką i mogę się dostosować :classic_cool: 🖐️ :D

Mam pare grzeszkow, ale na pewno nie az 100 :classic_cool::D🖐️.A co do wykladu, mozesz poopowiadac o mitycznym punkcie G :classic_cool:

z tym, że grzeszki uważane przez Ciebie u mnie maja wartość ujemna 10x większą :classic_cool: 🖐️ punkt G? to podobno legenda? :classic_cool: wierzysz w nią? :)

ponieważ jestem panną obrażalską i bardzo kapryśną 😴 a miałeś okazję do 'zidentyfikować' na własnej 'skórze'? :classic_cool: brawo, pkt zaliczeniowy za samą wiarę :D 🖐️

To, ze jestes panna obrazalska i kaprysna zdazylem juz zauwazyc :classic_cool:😴. Mozesz kontynuowac wyklad :classic_cool: