Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezKOMENTAŻA

dalczego bog nie wybacza samobojstwa

Polecane posty

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix
Wybacza tylko nalezy poniesc kare za grzech. Ale zamordowani tez musza lazic. Co wy sobie nie myslicie? Ostatnio widzialam 1 samobojce i 2 osoby zamordowane - obydwie bestalsko ale jedna to w ogole ponizej krytyki. Ale ta 1 osoba - dzis jej nie widzialam - to tam tyle ile, a ta reszta? I tyle. No i powiem wam - a nie wiem do konca co wam powiem/napisze, ale tyle na pewno, ze rodowody jest ta pewna GODNOSC i wartosc i godnosc w tym ostateczna. I wlasnie rodowody POLSKIE bo sie nie dam swiadcza o tym, ze mozesz sie narobic jak glup i nic z tego, a mozesz nie zrobic nic I WIELKI SUKCES, ale w zasadzie JAKI? POLSKI i tyle. I powiem wam tyle dzis i ostatnio zrozumialam i niczego nie napisze wiecej i tyle. I wiecie te listy dedykuje mojej babci w Niemczech od sw. Franciszka zeby miala cos ode mnie.NIE CHCE. Tacy sa Niemcy, ale to jest TAKIE PIEKNE wiecie, ze moze cos ode mnie Z SENSEM Z POLSKI miec - z tego Slaska z tej CALEJ TRAGEDIII jedna rzecz i tyle. I wiecie nie wezmnie tego ale to jest i tyle. Miala byc od sw. Elzbiety i nie chciala, a wiecie jak to pasuje do tej sw. Elzbiety - moze ona TAKA byla? Niczego nie rozumieli, w zadku ja mieli - w koncu poszla na krzyz ze wszystko miala gdzies. Ale nikt tego nie rozumial co ona to wyczyniala. No ale takie cos sie stalo. I tak wiecie ze Slaska bylaby Z SENSEM i jest w sumie AUstralia. Wyobrazcie sobie. I jakies rodowody. Ale kto to wezmnie pod uwage? I tyle. Ze NALEZY STAC o rodzine krolewska w Londynie PO SWOJEMU. I co to jest za wartosc? I tak zostawiam te babcie ze nigdy jej sie nie dam ze nikt mnie nie odebral i Afrykanie w Niemczech maja sie lepiej niz ja ze Slaska z ...Australia. I co teraz? I koniec :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

i wiecie ja sie tej samobojczej babci w Niemczech nie dam bo z tym sw. Franciszkiem miala se stac wiecie o Rzym , a jak ona mnie chce pokonac ze Slaska ze ja mam wiecej racji z tego Slaska niz ona wiecie z tych Niemiec z tym sw. Franciszkiem bez ... Rzymu? No wlasnie. To nie byl Rzym. Po prostu miala miec RZYMSKI rodowod ona, a miala od sw. Franciszka i sie powiesila i myslala o Rzymie a o czym miala myslec i tak sw.Elzbieta w sumie a ona? I tyle. I wiecie sw.Franciszek to jest roslina zwierze i w sumie DLA MNIE Zielony Swiatek a jaka ona byla i tyle. Nie byla taka.Czy miala racje? Swoja i sie jej nie dalam. Zostala jej jeszcze 1 rzecz - czy mi da rade? Z tym samobojstwem zwlaszcza - ona miala miec RZYMSKI rodowod i 2 zwierzeta. A co to jest sw. Franciszek? Ona miala byc jak matka mlodszego brata, Karolina - rodowod rzymski i JEDNO ZWIERZE lub dwa zwierzeta i tak wiecie by zrezygnowala z tego rodowodu i poszla w wyzsze wartosci. A JAKIE? sw. Elzbieta i droga krzyzowa. I tacy mieli byc Niemcy. A jacy oni sa? I tyle. I wiecie mieli zwierze po wojnie - to widac. A dalej? ICH SPRAWA. Powinni sie poprawic albo w Londynie PIESN LUTERANOW i po nich. A jaki dalszy ciag? Nie wiem. A Hiszpania powinna rownac. Czy dadza rade? A ten parlament co mnie tak potraktowal CALY W HISZPANI. Takie zerska. I co oni osiagneli tymi biznesami? Co mogli i tyle? GDZIE jEST MOJA RENtA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie to sie wierzyc nie chce ale JESZCZE GORSZA od sw. Elzbiety byla MAryja , matka Boga.No ale taka jest prawda - dlatego rodowody sa takie wazne i koniec. Te Marie Magdalene wszyscy mieliby w zadku. Jak mnie dlatego sie powiesila sie dowiem. Nie - ona sie nie powiesila. Ona miala inne zajecia. Ale musiala sie brac PRZERAZAJACO w garsc i to wszystko. Tyle miala racji. A ta sw. Elzbieta byla taka wazna, a ta Maryja wszystko po cichu. Ale poglady sluszniejsze i tyle. Jak widac. Takie zycie. GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość Kaatika93
Tego, czy Bóg wybacza samobójstwo czy nie, nie wiemy. Człowiek popełniajćcy samobójstwo w ostatniej chwili może się nawrócić i pomyśleć, że nie chce umierać, ale jest już za późno.

Wiecie zobaczcie co zostaje po mnie - jaka racje ma sw. Elzbieta Maryja i Adam i Ewa. Reszte to pomijam. Co zostaje po kim i tyle. Takie cos. I zeby sie nie okazalo, ze Adam i Ewa beda w Polsce ale co beda robic i tyle. Co zostaje po nich? A w sumie malzenstwo. I tyle.Przemyslcie to sobie - ja lece wylacznie grzechem pierworodnym i po Adamie i Ewie zostaje krzyz Chrystusa a po nich?I tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

To jest CHORE. Nie wiesz, czy wybacza, czy nie, tylko tak Ci wmówił kościół. jeżeli bóg istnieje, to myślisz, że potępia np. rozwodników? bo w świetle kościoła są grzesznikami tylko dlatego, że nie ułożyło im się w życiu. a jeżeli bóg jest tak miłosierny, to po co zesłał na ich drogę kogoś, z kim nie mogli być? czy po to, żeby później nie dostali rozgrzeszenia? a jeśli ktoś popełnia samobójstwo to nie z głupoty, tylko dlatego, że widocznie miał jakieś problemy , z którymi nie mógł sobie poradzić . i bóg mu nie pomógł, tylko pozwolił mu się zabić, a potem jeszcze jest obrażony i nie wybacza tak? to co to za bóg?

Zobaczcie kto jest najbardziej wartosciowy jesli macie Maryje,sw. Jozefa, sw Franciszka nawet i jeszcze kogos tam... juz nawet nie wiem kogo. Sw. Elzbieta.Ale tez nie do konca - dla mnie i tez sie nie dam. I tyle. I takie mam teksty - na znikniecie i tyle. No i mam z Adama i Ewy w Polsce wiecie Kanade i Australie bo z tego mozna miec to i to. Z RAJU?. Ale wy tego nie macie. Szkoda - bo tak was mozna uznac juz bez rodowodow na panstwo a tak? Rodowod i wtedy tylko Australia a tak? I tyle. Takie rzeczy to sa i koniec. I to jest TAKIE FAJNE. I wiecie kto jest najwyzej w tym wszystkim ? I tego nie napisze i nie po mnie. Bo bym napisala to po mnie i w sumie taka byla matka Janiny S i takie rzeczy jej w USA zostaja jakby jej sie znudzil bank w RPA a z Afryki jak wie o co chodzi to byle co moge miec od niej bo ta powiedzmy kochanka brata to sie do takich rzeczy nie nadaje, ale ta matka Janiny byle co moze wymyslic i Afryke tak tez bede miec i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie napisze wam tylko ze NIKT NIE WIE jak wygladala sw. Elzbieta. Jak ona wygladala i co ona robila? i tyle. I taka miala byc moja babcia w Niemczech. Czy taka byla?I tyle. Zeby ze mnie miec Kanade i by ta rodzina mogla byc, a tak? NIe to myslenie zupelnie, ale pasuje,nie? i tyle. Dobra juz nie nudze. Swoje zdanie mam i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cDN!!!!! :( :( :( :(

Wiecie ta sw.Elzbnieta byla bardzo dobra,ale MUSIALA miec rude wlosy.Skad ona byla? I nic wiecej nie mialo znaczenia i w koncu wszystkich ich tam ograla i wszystko miala gdzies. SLONECZNIKIEM - na pewno :( GDZIE JesT MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Ona miala leczyc ta sw. Elzbieta i byloze jest ZGNILA. Nie wiadomo czemu.Nie ona miala swoje poglady i uwazala ze ona sie do tego nie nadaje. Najwyzej moze im cos hodowac. Nie chcieli. No to co miala robic. Nic nie robila. Miala leczyc po swojemu ALE JAK? Oni mieli tam racje jak leczyli. No i te rude wlosy i wszyscy ja olali, ze SKAD ONA JEST? Nie wiadomo w sumie. No i wiecie troche wszyscy mieli pomyslec i ...tyle. Nikt nie pomyslal. I poszla na krzyz. Za tego syna, ze tak skonczyl. Ale to nie mialo sensu. No ale coz. I nie dala sie ze miala leczyc. To wedlug niej jej sposobem nie mialo sensu. To co sie tam stalo sluchajcie? Takie rzeczy rozumiem. No i w koncu wszyscy ja olali , ona wszystkich ograla tymi wlosami i tez olala i CO DALEJ? i tyle :( GDZIE jEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

No i widzicie tylko wyglad. A jak wygladal ten ich krol Dawid i czy on byl ich? Bo co ta sw. Elzbieta - ona w ogole nie pasuje. Ona im przyznala racje, ale ona tak nie umiala i powiedziala im co ona moze robic to nie chcieli to nic i tyle. I ten syn skonczyl jak skonczyl no i zostawalo jej isc na krzyz bo podobno jakis krzyz mial byc i tyle. I czemu to tak? I co ona bedzie robila kiedys? Tyle . A ten Jan Chrzciciel? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Takie wiecie sa Zydy i nie ma o czym w ogole rozmawiac z nimi. Tak potraktowali te matke Jana Chrzciciela a tego krola Dawida tez. To nie ich to tam takie cos i tyle. Ale wiecie SkAD ON BYL - on i ta sw.Elzbieta. Wybaczcie i tyle.I te Zydy mialy haremy, ale wiecie on a reszta- pasuje on tam? A ten Salomon? I tyle. I na zawsze koniec i tyle. I wiecie z gornego pietra tez sie mozna opamietac - nie trzeba zostac tam na zawsze. Nie o to chodzi. Takie najprostsze rzeczy mam tu na mysli ofiary bomby atomowej ze nikogo nie chca na oczy widziec. Ale moze nie warto tak myslec. No ale kto ich opamieta?I tyle. Dlatego wiecie ja od razu mam ofiary bomby atomowej i musimy sobie pomagac. Bo wiecie zostaje sie wyniesc z planety Ziemia takie zycie to jest.No ale powoli i moze tez jakos wszystko zrozumieja ci ludzie bez wydzialu biologii rodziny krolewskiej w Londynie. Bo to jest cos takiego, ze jestes i cie nie ma i to W TAKI SPOSOB. PO chorobie - ale TAKIE COS. I tyle :( I musza siedziec na ziemi i tyle. Nie wszyscy tak musza zalezy wszystko i tyle :( GdZIE jesT MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie polski KK ma wartosci NIBY TEORETYCZNIE ze ZYWCEM WZIETY do nieba bo za co oni mieli Maksymiliana Kolbe i cala opinia zepsuta. ZA TO!!! A jacy oni? Czy ktos w Polsce ZYWCEM ZOSTAL DO NIEBA WZIETY?Sa tacy ludzie, ze tak gadaja. Ja trzymam tylko z nauczycielka biologii w Pilsudzie w roku 2000 , ze jakies wartosci miala. A reszta to nie wiem. Ze bez sensu zapieprzala do komuni sie dowiem. Moze i bez sensu. To skonczyla marnie - z porodem w rowie. Ale nawet tak od Boga ma godnosc po fenolu a tak? I tyle :( A jak mnie przyjeto tam? ANGLISTKA. Bo bedzie zawsze - skad ona ma FIGURE SZEKSPIRA. A czy ja ja przyszlam z pracy wywalic w tym 2000 roku? I tyle . A czego ja uczylam. I tego nie bedzie nigdy.Wszystko bedzie ale to nie. A zwlaszcza moja opinia, ale to bez znaczenia. Chociaz? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Ta kobieta wiecie dziecko odchowa i pojdzie w biznesy ma Hiszpanie, Niemcow, Francje, Wlochy tez - z Rzymu. Ten jej maz nie bedzie jezdzil , bedzie pilnowal biznesow w POLSCE chyba. Ona bedzie mu mowila wszystko i te biznesy chyba beda zachodnie jej ze takie wstretne sa sprzataczki i ten Pilsud w Katach to jest podstawowka. Srednia z ta rodzina i MEZEM. Przez to tez musi z nim siedziec i tyle. Ze cos warci byli. A wiecie z figura Szekspira moze se robic co chce i tyle. No i w leki na pewno nie pojda i tyle. Tyle wiem, a reszta to co chca. Iwszystko beda miec z tej 1 wartosci Polski - to jest wartosc ADAMA i EWY wiecie. Bo kazdy powie nic tylko kasa. No ale oni maja wartosc ADAMA I EWY z tego. Tacy byli jak oni - nic tylko pieniadze i koniec. No wiecie - ten maz powinien pilnowac tu interesow , ona tam zalatwiac, BYLY kierowca i tak powinni zas miec kase. A reszta to nie wiem. Reszta juz mnie nie obchodzi bo NIC TYLKO PIENIADZE. I ta kobieta wiecie to BLONDYNKA wiecie - blondynka wiecie... to Zydowka , nie? Zydowa. Ja to mialam wiedziec. A blondynka. I tak przepadlam . CZARNA ZYDOWKA w 2005 roku. I sie nie dam. Z nazwiskiem z ...roslina :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ta Francja to taka - no ale moga miec takie biznesy. Ona juz do szkoly nie wroci ta kobieta na pewno. W Polsce tez moga miec byle co. Ale wiecie co z tego wynika - inteligencja kierowcy - jak on chcial miec SAM HURTOWNIE LEKOW bez tej zony czy z fenolem zony. No to bez sensu. No ale sie powiesil i tyle. A co dalej? Takie zycie maja dalej se i tyle. Przydalby im sie telefon - tak sie kochaja i w ogole. 2 Zydy na pewno. NO ta poczta nie pasuje. No pozyjemy zobaczymy. Kase zas na pewno beda miec, ale reszta? i tyle. A on wychodzi na obiboka - a nie? I tyle :( GdZIE JeST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(