Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezKOMENTAŻA

dalczego bog nie wybacza samobojstwa

Polecane posty

Gość wino
ludzie beda widzieć znaki na niebie aby sie nawracać i o zbliżającym się końcu świata !

Gość Dr.House GODDAMNIT
Moje dowody są słabe? Twoja wiara przysłania ci umiejętność zdrowego myślenia,a twoje dowody są wręcz abstrakcyjne.

Gość akdhy
Ja nie prosze księdza po kolędzie-nie wiem jakos tak nie mam przekonania do kościoła-ale mówie nie wiem.... Nie znaczy żekiedys zdania nie zmienie.

Biblia mówi , że znaki towarzyszące ponownemu przyjściu Jezusa na Ziemię będą nie do niezauważnie .

Gość Killeruś810818
Kiedyś miałem dziewczynę. Opowiadała mi że w młodości modliła się do boga o śmierć swojego brata. Dobry bóg wysłuchał jej modlitw w przeciągu 5dni zrobiło jej się pasmo siwych włosów na głowie. Nie potrafiła sobie tego wybaczyć. Jakiś czas później zaszła ze mną w ciążę. Mieliśmy mieć synka w piątym miesiącu poroniła. Pewnie kara za jej modlitwy w dzieciństwie ale za co kurwa mnie pokarał?!! Kocham naszego dobrego boga:-D:-D pewnie w nagrodę za tamto cierpienie nie usycha mi ręka nie usycha mi ręka którą wypisuje te wszystkie bluźnierstwa:-D dziękuję Ci o przeszlachetny boże żeś taki łaskaw.

Gość akdhy
dla mnie ksiądz to sluga boży więc wymachiwanie mi przed nosem kluczykami do maybacha mnie drażni poprostu.

Gość szaga szaga
nie cytuj mi bibli prosze wyjasnij własnymi słowami, jak odróznisz prawdziwego proroka od tego falszywego ? Ty lub akdhy :) bo ja dalej nie wiem i nie chce popelnic takiego faux pas wobec boga i uwierzyc nie temu co trzeba :)

Gość wino
gdybyś widziała ha!

Gość yhyhyhyhyhtaaa
Wiesz co, ksiądz, który kiedyś mnie uczył religii objaśniał nam biblię tzn. jak to jest naukowo możliwe..

a ty nie potrafisz zrozumieć tego co tam jest napisane ? masz problemy z czytaniem ze zrozumieniam ,ze trzeba ci tłumaczyć?

Gość wino
to coś pięknego !

Gość szaga szaga
trzeba :)

Gość akdhy
ta wątpie ze Bóg jej wysłuchał może inny taki ją wysłuchał;) Dziewczyna naiwna skoro do Boga to przykleiła. Wbrew logice

Gość szaga szaga
wiem tylko ze fałszywi prorocy beda wprowadzac mnie wbłąd ,ale dalej nie wiem jak rozroznic który mówi prawde :(

Gość wino
a czy autor tego tematu próbował popełnić samobójstwo?????????

Gość wino
skąd autorowi przyszedł do głowy taki temat

Gość Dr.House GODDAMNIT
Ksiądz jest przedstawicielem KK,więc wątpię w obiektywność.W takim razie wyjaśnij,jakim sposobem wąż przemówił?

Gość akdhy
prawdziwy prorok to ten który reprezentuje dobro! Dobro od zła umiesz odróżnić? -wiesz to czasami też trudne ...wystarczy spojzeć co na świecie sie dzieje

ok :) rozumiem :) przyjście Jezusa zapowiada wiele znaków opisanych w Bilbii - wojny i kataklizmy , odejście ludzi od Boga, brak szacunku dla rodziców . Sam Jezus będąc na Ziemi zaprezentował pewnien model zachowań a jego podstawowym składnikiem jest spokój jaki ogarnia człoweka w zetknięciu z Bogiem . Wiele autorytetów obserwując zmaiany zachodzace na świcei jest zdania ,ze czas nasz sie kończy i nie ma to nic wspóllnego z majami czy innymi okultystycznymi przeopwiadniami .

Gość yhyhyhyhyhtaaa
Wiesz co, ty nawet biblii w rękach nie trzymałeś, bo wiesz najlepiej, że Boga nie ma, jakbyś zaglądnął do biblii to znalazł byś odpowiedz na wszystkie Twoje wątpliwości.

Gość wino
bo to siła nieczysta okrutna bestia!

Gość szaga szaga
jesli jeden i drugi beda mnie zapewniac ze sa wyslannikami boga ? mam wierzyc czy nie ? czy najpier czekac na cud i znaki ? a dopiero potem uwierzyc ? a co jesli mi powie ze "błogoslawieni ci którzy ... " ?

Gość Dr.House GODDAMNIT
Sądzę,a raczej jestem pewien,że lektura nie zmieniłaby moich poglądów, a wy katole,odpowiedziałaś jak użytkownik allium,również nie potrafiła odpowiedzieć na moje pytanie,słaba zasłona.

wyobrażasz sobie , że Jezus i fałszywy prorok przyjdą w jednym czasie i będą walczyć o twoja duszę ?:)

Gość akdhy
Diabeł ponoć wcieli sie w każda postać nie? Co to wąż gadający..syyyy syyyy i schizo weź i zjedz zakazany owoc Co on w raju robił ten wąż? Anioł który sie wypioł na Boga bo sam chciał być bogiem. To tak jak ty wypinasz się na szefa i mu konkurencyjną firme otwierasz a potem klientów kradniesz;

Gość wino
oj nie wierne Tomasze !

Gość szaga szaga
wyobrazam sobie ze kazdy moze powiedziec ze jest mesjaszem a ja nie mam podstaw zeby temu zaprzeczyc jesli tylko głosi poglady zgodne z biblią .

Gość akdhy
Oczyścimy swe dusze i bedziemy sie modlić by nie zabłądzić w tej mgle,wykiwamy go

Gość wino
do strzeżonego miejsca złodziej ma wstęp wzbroniony! tak powiedział nasz Pan

Gość Dr.House GODDAMNIT
Ciekawostka - płyta zespołu Slayer wydana 11 września 2001 miała tytuł ''God hates us all''