Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati_krk_

Poszukuje telefonu ;)

Polecane posty

myślałam że masz to gdzieś ale dobra wierze Ci na słowo i przyjedziesz niebawem(taką mam nadzieję),a sylwester do dupy bo towarzystwo sie nie mogło dogadać,masakra i tyle, ale szkoda że przespałeś sylwka...

Nati-z tego czekania na niego to już zapomniałam co się chciałam zapytac...

:D On w ogole byl wczoraj lub dzisiaj na kafe? Ja go w sumie nie widzialam, ale moze sie pojawil i nie zwrocil uwagi na moj post :o Coz, poczekam jeszcze troche, nigdzie mi sie nie spieszy ;)

Gość telefon miał wypadek i
pewnie jechal pod wplywem alkocholu po imprezie i sie zabil albo lezy w szpitalu nieprzytomny :(

Gość codziennie przesiadywał na
tym forum wieczorem i nagle już go nie ma, dziwne trochę

Gość w koncu zamoczyl to po co
ma tu przesiadywac

Hej ;) Wlasnie mialam spytac o to samo, co z sylwiek ;) A czemu byl do du..? Cos sie stalo? U mnie bylo tak, jak pisalam wczesniej, siedzialam w domu, saczac drinki i ogladajac TV. Tuz po polnocy, jak przywitalam Nowy Rok, obdzwonilam znajomych i rodzine - poszlam spac. W Nowy Rok bolala mnie glowa i byl niewielki kac. A tak poza tym co ciekawego u Ciebie?

brat mnie wkurwiał przy jego znajomych, wypominał mi o coś i musiałem wyjść z domu przed 23 bo nie wytrzymałem i poszedłem z psem do parku i później też poszedłem zobaczyć pokaz sztucznych ognii no i też do dupy był...mogłem jechać sam do multikina na film Sylwester w nowym Jorku i problem z głowy bym miał.

To rzeczywiscie sylwek nienajlepszy;/ Trzeba wierzyc, ze za rok bedzie lepszy ;) Moze w tym roku poznamy milosc swojego zycia i bedzie juz tylko lepiej :D Trzeba miec nadzieje :P Dera zglos sie, telefonik juz sie pojawil ;)

chciałaś mnie o coś spytać ?:) wiesz, poniedzoałek odłączyli mi net bo bratowa przez świętami zapomniała zapłacić więc dopiero wczoraj zapłaciłem i włączyli mi z powrotem neta

Chcialam spytac jak minal Ci sylwek ;) Bylam ciekawa czy uplynal Ci przyjemnie. W jakim wieku jestes? Forum juz powoli zaczyna dzialac, ale rzeczywiscie sie zawiesilo od 16.35.