Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati_krk_

Poszukuje telefonu ;)

Polecane posty

Hej telefon ;) Wczoraj mielismy awarie netu i dopiero dzisiaj zaczal dzialac, dlatego nie odpisalam na Twoje pytanie. Byly sie odzywal - wyslal zarowno zyczenia swiateczne jak i noworoczne. Natomiast niczego to nie zmienia bo za duzo nas dzieli i zbyt duzo mamy z byciem razem negatywnych wspomnien. Ale to juz inna zupelnie historia ;)

Hej dera 🖐️ A u mnie ok, jakos pomalutku do przodu ;) A co u Ciebie? Jak powrot doszarej rzeczywistosci po przerwie swiatecznej?

tak naprawde to jeszcze ta przerwa trwa,mam wolne do poniedziałku,ale tak to w porządku,chociaż są chwile że mam wszystkiego dość...

nati - mam nadzieję że nie wysłałaś mu smsem życzenia ? jeśli tak to pewnego dnia znowu się odezwie do Ciebie...:o na co masz dość dera ? chyba teraz brakuje Ci jakiegoś normalnego przyjaciela do przytulania itd. a nie kochanka...

telefon - nie odpisalam na noworoczne, tylko na swiateczne. Zreszta tak, jak juz pisalam wczesniej nic z tego zwiazku juz by nie bylo Za duzo sie wydarzylo i zbyt duzo nas w tym momencie dzieli :o Jak Ci minal dzien? Pracujesz, studiujesz jeszcze? ;)

mam dość bo nic mi nie wychodzi ostatnio...

dera czytalam na innym poscie, ze na dzisiaj bylas umowiona ze studentem...Nie spotkaliscie sie jednak statecznie? :o

byliśmy,ale Student odwołał spotkanie-jak zwykle...

nati - nie dawno obroniłem pracę mgr i teraz jestem w tej chwili w poszukiwaniu pracy i dupa mi idzie jak cholera... dera - jak Ci się nudzi to idz wcześniej do pracy bo wczoraj napisałaś że lubisz swoją prace no to...:)

To lipa :o A teraz i tak siedzi na kafe... W sumie siedzenie w domu doluje, cholernie przygnebia. Zbyt duzo wolnego czasu nie sluzy :o

Z praca jest dosc ciezko, a teraz jeszcze poczatek roku to w ogole bedzie problem ze znalezieniem jakiejs fajnej pracy :o Chyba, ze masz jakis konkretny kierunek studiow skonczony, wowczas moze bedzie Ci latwiej ;)

Gość zigzag...
i phone. Reszta to badziewia. ja mam samsunga wave 3 ale do i phona mu daleko niestety

Tel-lubie prace swoją ale nawet tego mi sie nie chce robić... Nati-wiem że siedzi na kafe,w dupie z nim...

Jak masz mozliwosc wyjazdu to jasne, jedz. Zawsze cos zarobisz. Ty jestes z wojewodztwa pomorskiego?

telefon to do mnie bylo, ze nie siedzisz caly czas przy kompie? :o Jesli w odpowiedzi na moj wczesniejszy post to byl skierowany do dery, a nie do Ciebie. Pisalam o smiesznym studencie, nie o Tobie :P

zigzag... mam samsunga avile gps do sprzedania bo nie mogę się przyzwyczaić do niego i chciałbym kupić inny telefon ale szkoda mi kasy wydać 300 zł na nowy więc muszę czekać do listopada bo kończy mi umowa...

Tel-to o Studencie było nie o Tobie...jego mam w dupie...