Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati_krk_

Poszukuje telefonu ;)

Polecane posty

Ja na pewno sie wybiore, tylko nie jestem w stanie w tym momencie okreslic sie co do terminu bo wiadomo praca itd. Ale na pewno jakos sie zgadamy, jesli zdania nie zmienisz to mnie zobaczysz :)

lacznie, ze wszystkimi oplatami 9w tym internet itd.) place ok. 700-730 zł, w zaleznosci od miesiaca. W innych miejscowosciach wiem, ze sa pokoje w okolicach 500-550 ze wszystmi oplatami... Ale coz, mieszkac gdzies trzeba ;) A Ty urodziles sie w C.H.O.J.N.I.C.A.C.H czy sie przeprowadziles tam z bratem? Nie odpowiadaj, jesli nie chcesz zbyt duzo pisac... Wiem, ze to forum, gdzie rozni ludzie tu pisza :o

Najlepiej jest mieszkac z dala od rodziny, a z najblizszymi wydawac sie raz na jakis czas, wtedy relacje sa zdrowe i jest wszystko ok. Choc zalezy jakich sie ma bliskich. Ja wyprowadzilam sie z domu bardzo wczesnie i do dzisiaj nie zaluje swojej decyzji, uwazam, ze byla bardzo dobra. Moze pomysl o wynajeciu jakiegos malego pokoiku... Albo przeprowadz sie do wiekszego miasta, bo pewnie w Twojej miejscowosci masz problem ze znalezieniem pracy :o

Fajnie ;) Pochodzenie ze wsi to zaden wstyd. Po Twoich wypowiedziach nie widac zadnej roznicy pomiedzy ludzmi z miasta, a ze wsi. Czasy, kiedy ludzi ze wsi traktowalo sie gorzej, juz dawno minely :) Dla mnie nie ma to zadnego znaczenia. Ja pochodze z duzego miasta i teraz tez mieszkam w miescie, ale czasami chcialoby sie uciec gdzies od tego zgielku miejskiego...

ja wiem nati, mam zamiar wynająć pokoj ale jest problem ze znalezieniem pracy chociaż na razie 1500 na rekę zarobić...sorry ale muszę skończyć bo bratowa internetu bo studiuje jeszcz\e...będę jutro...

Ok, rozumiem ;) Jasne, 1500 zł to podstawa, zeby sie samemu moc utrzymac... Ok, to do jutra ;) Ja sie na pewno jakos w ciagu dnia pojawie bo mamy swieto :P Dobrej nocy 🖐️

Dera ja tez mykam, obejrzec film, a potem do spania bo ostatbie dwie noce w ogole sie nie wyspalam ;) Bede jutro. Dobrej nocki 🖐️

nati - ja wcale się nie wstydzę że jestem ze wsi, nie wyglądam i nie zachowuję jak wieśniak, nikt nigdy nie nazwali mnie np. "o idzie jakiś wieśniak"...mialem super dzieciństwo, nikt jeszcze tu o to mnie nie zapytał więc odpowiadam teraz na twoje pytaniae...

Hej telefon ;) Ja nie spytalam czy pochodzisz ze wsi czy z miasta...spytalam jedynie czy chojnice to miasto, z ktorego pochodzisz :) Dla mnie nie ma znaczenia, kto skad pochodzi... Aczkolwiek po niektorych wypowiedziach roznych osob, mozna wnioskowac ze to sa prawdziwi "wiesniacy"... Ty do takowych sie nie zaliczasz :P Daleko Ci do nich :) Jak minal Ci dzien? W sumie jeszcze sie nie skonczyl, wiec jak Ci uplywa?

cały czas,tak jak mi radziłaś położyłam sie do łóżka to spałam 3 godziny,ale za to katar powoli odchodzi...

To dobrze, bo katar to najwieksze cholerstwo :P Jeszcze troche polezysz przez weekend i powinno byc juz duzo lepiej ;)

mam nadzieje że przejdzie bo nie idzie już wytrzymać...

no domyslam sie, ze jest to meczace, ale jak teraz te kilka dni polezysz w lozku to juz pozniej jak bedziesz sie cieplo ubierala, powinnas miec problem z glowy. Pewnie przeziebilas sie przez ten pobyt nad morzem w to wiatrzysko ;)

chyba tak,zachciało mi sie na plaże,to teraz mam...