Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati_krk_

Poszukuje telefonu ;)

Polecane posty

Zapraszamy do warszawy :P Choc faktem jest, ze najblizej masz do gdańska :) Ja chetnie przeprowadzilabym sie do jakiejs nadmorskiej miejscowosci. Moglabym o kazdej porze roku jezdzic nad morze, nie ma znaczenia to, ze zimna woda i w ogole pogoda do dupy ;) Choc juz 2 lata nie bylam nad polskim morzem, w tym roku wygrzewalam sie nad morzem środziemnym :P

Nati-dziś byłam na plaży a wiatr jak cholera... Tel-do Gdańska...

dera ale i tak jest super nad morzem :P Bylam pierwsza, tel niech przeprowadza sie do wa-wy :D Dera Ty tez dajesz do nas :P

Nati-a wiesz że kiedyś chcialam do Warszawy sie przeprowadzić ale nie wyszlo...

Bylo super, tylko, ze za krotko :) W tym roku chcialabym wybrac sie do Grecji, najlepiej na krete... Ale zobaczymy :P

dera zawsze mozesz jeszcze raz sprobowac :) W wa-wie jest na pewno duzo latwiej znalezc prace. Jesli masz wyksztalcenie, jakies doswiadczenie to z pewnoscia sobie poradzisz. Wiadomo, zycie jest duzo drozsze, niz w innych miastach - zwlaszcza wynajem mieszkania, ale zarobki sa oczywiscie nieco wyzsze.

tel - widze, ze tak, jak ja lubisz przebywanie nad morzem, nawet jak wieje nieco silniejszy wiatr... :P Jak mam do wyboru miedzy morzem, a gorami - zawsze pada na morze :D

ja tez lubie jak wieje, to nic innego tylko w Gdańsku Was widze...

kryzys jest, ale znajomi byli w 2011 w grecji, tylko na zupelnie innej wyspie i byli zadowoleni. Nie narzekali bynajmniej ;) Zreszta do wakacji pewnie duzo sie zmieni, moze nigdzie w tym roku nie pojade.

dera ja chetnie wpadne Cie odwiedzic :D Jak zalatwisz nocleg w przystepnej cenie to jestesmy umowione :P

Cena wynajmu pokoju jest naprawde dosc wysoka...ale zarobki sa tez o kilkaset zl wyzsze. W zaleznosci tez od zawodu, jaki sie wykonuje. Ogolnie wa-wa jest dosc droga, ale dobrze mi sie tutaj mieszka.

Cena wynajmu pokoju jest naprawde dosc wysoka...ale zarobki sa tez o kilkaset zl wyzsze. W zaleznosci tez od zawodu, jaki sie wykonuje. Ogolnie wa-wa jest dosc droga, ale dobrze mi sie tutaj mieszka.

Sorki, nie mam zwyczaju tak sie odzywac, ale co niektorzy dzialaja mi na nerwy... Co niektore komentarze sa.... A zwlaszcza ten uwazajNaMnieOn....

Tel-ja myśle...[chociaż Wy mnie nie zróbcie w konia]...

tel- to pyt bylo skierowane do mnie? Jesli tak, to odpowiem :) Wynajmuje pokoj, bo mieszkania sa za drogie... Ale na szczescie mam samodzielny pokoj, wiec tragedii nie ma :) A Ty tel mieszkasz z rodzicami?