Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati_krk_

Poszukuje telefonu ;)

Polecane posty

Gość malwinkaaa 2333
i co tam nati u ciebie> Wytrzymalas w postanowieniu zeby sie do niego nie odezwac?????

malwina - u mnie ok, wazne, ze do przodu ;) Co do postanowienia to caly czas w nim wytrwalam, zobaczymy co bedzie dalej :) Jak sylwek Ci minal?

Gość kingulka856
czego wy od niego chcecie ? przecież telefon jest gejem ? no chyba że jest prawiczkiem ?

Widze, ze telefonik jeszcze odsypia wczorajsza impreze ;) Pewnie jutro dopiero sie pojawi :)

aburabi-to trzeba naladować i to solidnie...

dera - pewnie telefonik odsypia po wczorajszej imprezie :o Skoro do tej godz go nie ma to pewnie jutro do poludnia dopiero sie pojawi :o A masz cos pilnego do niego? ;)

Też chyba będę zazdrosny, że mnie nikt nie szuka, a nie było mnie prawie tydzień :P

aburabi-nie denerwuj sie,to juz nie można pogadac? Nati-chciałam sie zapytac o jedną rzecz,w sumie nic pilnego a Ty masz coś ważnego?

Cześć Lomu-co u Ciebie,nie zapomniałam o Tobie?

Cześć Dera :) U mnie dobrze. Wycieczka się udała, chociaż, gdyby nogi potrafiły mówić, usłyszałbym kilka niemiłych snów. Stopy mi tak spuchły, że kostek nie widać :D Jak Twój sylwester? Jakieś postanowienia noworoczne?

Sylwester jednym slowem do dupy,Student mnie prosił i żałuje że z nim nie poszłam a co do postanowień to wiesz jak to jest dziś chcesz a jutro ci sie nie chce...a czemu nie chciałeś sie zobaczyć tydzień temu?

NIe, nie chciałem, tylko się nie dogadaliśmy. Rozmawialiśmy dzień przed wigilią. Miałem zajrzeć do tamtego tematu w wigilię, ale nie miałem czasu rano. W pociągu z komórki chciałem tamten temat znaleźć, ale mi się nie udało. Jak będę miał kilka dni wolnych, to się do Gdańska wybiorę. Znalazłem nawet fajny hostel, jak byłem w Gdańsku. (ulica chyba Głęboka. Koło Hiltona)