Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Za duży Miś.

Powrót do Protal-u.

Polecane posty

babajka - pamiętam Cię z inego tematu też o Dukanie :) Miło Cię znowu słyszeć Dziękuję za zaproszenie. Będę pisać. Wczoraj dziewczyny na innym temacie namawiały mnie, żebym zostawiła Dukana i zaczęła się po prostu zdrowo odżywiać. Prawie im się udało, skutkiem czego było zjedzenie dzisiaj jednej kromki zwykłego białego chleba z masłem i miodem! - to było cudowne, ale już się nie powtórzy, o nie. Tak się cieszę, że Was znalazłam - Wy nie będziecie mnie sprowadzać na złą drogę :). Obiecałam sobie, że to moja ostatnia dieta i tym razem dam radę! Zaraz pędzę po jogurt naturalny - zrobię sobie z otrębami i cynamonem i ewentualnie słodzikiem, jestem taka głodna, a to chyba dobra przegryzka :)

babajko teraz zobaczyłam Twoją stopkę - toż Ty chudzinka jesteś :) super, przepięknie, trzymaj tak dalej. Będziesz moją muzą :)

babajka - a jak się robi te znaczki? Coś się w nawiasy wpisuje? Napisz np. ze spacją. Tak żeby komp nie przetworzył. Ja też tak chcę umieeeeć... :-) I też buziaki dla Ciebie. ;-)

Czekaj bo to waga z przed roku. Jak jest teraz? A o znaczkach też sie dowiem - umiem robić tylko buźkę uśmiechnięta to dwukropek i nawias zamykający, a smutna to dwukropek i nawias otwierający :)

Gość też bym....
leć po ten jogurt i wspieraj mnie również,bo też powiedziałam sobie jak p ewna pani z innego topiku ,,TERAZ KURWA ALBO NIGDY,, Babajko ,damy radę! Przepraszam za przekleństwo ale chciałam dosłownie zacytować.

Haha! Ale się rozkręciło! ;-) I niech tak dalej będzie - w kupie raźniej i weselej... I nikt kupy nie ruszy! :-D I Herkules d..a kiedy ludzi kupa... :-) Aż mi się rymnęło... :-D

Gość zaduża
ojoj, jak tu fajnie :-), wreszcie ruch! Cześć Pizzerinkaa :-)! Dziewczyny ja też trzymam kciuki za Was i za siebie (co wam będę głowę zawracać :-)). U mnie z konkretnym jedzeniem jest naprawdę dobrze, tylko ostatnio jakiś naług paluszkowy mnie dopadł! A koledzy w pracy są wyjątkowymi troczycielami paluszków, no i mi się udziela :-(

Gość zaduża
To z Herkulesem dobre :-)!!!!

Gość też bym....
jest tu kto?

cześć chłopaki i dziewczyny :) Wczoraj dałam dupy na całego! zjadłam w MD MCwrapa ale na swoje usprawiedliwienie wzięłam sobie z kurczakiem grillowanym - ale ten cholerny majonez! Bo mąż mnie namówił, a ja taka biedna krucha istotka nie umiałam się oprzeć pokusie :( wrr, ależ jestem zła na siebie. Nawet się dzisiaj nie ważyłam co by się nie denerwować

może ktoś ma ochotę na kawke i ploteczki? Powiedzcie mi jak u Was z używkami? Pijecie jakiś alkohol?

Oooooo,sorki!Przeoczyłam ten wpis o grzybach!!!Ja jestem z lasu:)nie mieści mi się w głowie to co ludzie wyprawiają z jedzeniem grzybów;a już żeby "zebrać "sromotnika to jest po prostu NIEPOJĘTE.Jeśli ktoś nie miał doświadczenia z tym "delikwentem" nie będzie wiedział o czym piszę,ale ten grzyb tak potwornie śmierdzi,że nie mam pojęcia jak ktoś może go wziąć do ręki:P i pomyśleć o jedzeniu;no a jeśli chodzi o wygląd to też raczej bym z kanią nie pomyliła;)Jakby tak policzyć,to od jakichś....powiedzmy... 35lat chodzę na grzyby:D 👄🌼🖐️ Aaaaa!Właśnie!Dlaczego emotek jeszcze nie widzę????

A!Jeszcze jedno!Ja raczej nie jem tych grzybów,które zbieram.Za to Wy,być może tak:) 🖐️

Gość też bym....
Witajcie! Jeśli chodzi o wiek to stara baba jestem,lat 46 o zgrozo! Pokusy omijam już piąty dzień!Ciągnie mnie tak na tą złą stronę,że strach.Jeśli chodzi o używki to są!Wszystkie bez narkotyków,wstyd ale co ja zrobię jak to lubię hi hi.Wystarczy,że jedzenia muszę sobie odmówic,więc ze wszystkiego nie zrezygnuję! Waga stoi w miejscu.

też bym... czy to znaczy,że od 5 dni jesteś na uderzeniówce a waga stoi?

Gość też bym....
Nie,od dwóch dni stoi,zeszły 2kg.Nie dziwię się,bo ileż można zaczynać,więc organizm wie co go czeka.Do tego zaczęłam brać od pół roku tabsy.Nie zrzucam winy na nie,ale jakoś chodzę napompowana i tyle. Nie dam się teraz.Koniec wyjazdów i grzechów.Dobrze ,że pogoda do d... to nigdzie nie jadę na weekend.

No tak,kolejna dieta:Pwięc coraz trudniej:(Ale dasz radę:)Trzymam kciuki🖐️.Moje pokusy siedzą:Pw lodówce;bo moje SŁONECZKA mają "normalne" jedzenie;tak wiec uśmiechają się do mnie co dzień: MICHAŁKI,BANANY,DANIO...ale na dzień dzisiejszy, mam do nich stosunek mniej więcej taki jak do cudzych pieniędzy:)

Gość też bym....
Babajko,ile Ty ważysz teraz?