Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beaattaaa.

dochodze do wniosku, że wygląda u facetów jest ważniejszy

Polecane posty

kurde musze jechac gdzies na impreze potanczyc bo nie wytrzymam hehe a wy tu jak zwykle takie glupie sciemy piszecie gdyby to byla prawda to by nie bylo brzydkich ludzi a tak ile jest związkow ze jedno od drugiego brzydsze no i wy tez sie musieliscie jakos urodzic hehe

Gość nie mam czasu czytac od poczat
ghfdjffhfhf DO DURNYCH BAB ---- Zalezy czy koles jest dziany czy to zwykly GOLODUPIEC, biedaka NIE STAC na atrakcyjna, wypindrowana kobiete ''' Jest jeszcze druga opcja wytłumaczenia tego zjawiska :P Otóż może być przystojny kolo ale bidny jak mysz kościelna i wyrywa brzydulkę dla jej mieszkania bo sam nigdy się nie dorobi :Palbo z innego materialnego powdu:D Znaj ma takich przynajmniej z 4 przypadki, chłopak wysoki przystojny ale bidny a ona niska i nieladna. :D

Gość nie mam czasu czytac od poczat
nieladna ale bardziej kasiasta , oto powód.

Gość nie lubie brzydkich bab
nie ma nic gorszego jak zdesperowana,karlica, brzydula w okularach z parciem na przystojniaka.

Gość Angela*.
a ja lubię niskich facetów chociaż sama jestem wysoka ;) więc nie generalizujcie, każdy ma szansę kogoś mieć - wystarczy tylko trochę dobrej woli i nie mieć oczekiwań z kosmosu.

Gość reyehf
:D

Gość loosermensryua
bo się boją o to żeby się nie zarazili jaką chorobą od kobiet tak bujnie współżyjacych

Gość Mariusz85
:O

Gość nie w moim guscie
🖐️

Gość mam Pyytanie
Co myślicie o chłopaku 23 lata który podobne włosy jak ma ten koleś ,takie jak w tym linku i chce pofarbować włosy tak jak ma Jared w teledysku from Yesterday? Mam taki kolor jak on . Czy ma malować czerwone końcówki czy robić włosy na czarno potem końcówki? Jakbym lepiej wyglądał według was? http://1.bp.blogspot.com/_kJDvUNOsdoY/RsLU7oKms2I/AAAAAAAAA4E/-a9N_uHeuJI/s400/Jared_Leto--large-msg-116875281558.jpg

Gość ten wyzej to sossssss
tak sie konczy wstawianie fot do stopki :P

Gość zwyczajny- facet
Poczytałem ten wątek i tak myślę,że człowiek naprawdę nisko upadł,może jestem z innej epoki,ale nigdy nie zdradziłbym dziewczyny,może dlatego,że daleko mi do temperamentu większości facetów,choć na ładne dziewczyny miło zawsze popatrzeć,może jest to kwestia charakteru,brak przebojowości,dlatego nie jestem jakoś dostrzegany,ale też sądzę,że kobiety też mają w tym swój udział poprzez swoje dość dziwne i wyśrubowane wymagania-chcą,żeby facet był przystojny,dobrze zbudowany, z dużym penisem,zarabiał jak prawnik czy prezes i w ogóle ach i och,a tacy często żerują na naiwności kobiet. lMiałem konta na portalach sympatia i reakcja kobiet napisałem pokrótce,jaki jestem i nie ma odzewu,więc wnioski nasuwają się same. Moje przemyślenia są takie-ładne kobiety mają wymagania-kasa,gruby portfel,a ci,którzy nie mają grubego portfela i są mało przebojowi,choć uczciwi,to nie mają w tym starciu szans.

zwyczajny-facet po części masz rację ale wynika to głównie z tego, że na portalach randkowych wykładasz od razu wszystko co masz na stół, więc oczywistym jest, ze przeciętny facet ma tam bardzo cięzko, bo kobieta nie będzie na starcie zmuszała siebie do bycia z taki, skoro może byc z lepszym. W skrócie przeciętny facet raczej nie pozna tam nikogo łatwo, bo rywalizować musi z tymi, którzy są lepsi oraz z tymi, którzy udają lepszych. 🖐️ W realu nie widać od razu Twoich atutów poza wyglądem, nie możesz ich od razu zaprezentować, za to mozesz ująć charakterem, rozrywkowością itp. dlatego jeżeli ktoś jest przeciętny to powinien stawiać na real. 🖐️

Gość zwyczajny- facet
Wchodziłem na różne profile,to mogę śmiało dojść do wniosku,że im brzydsza,skromniejsza,biedniejsza i niska do 165 cm dziewczyna,tym ma bardziej przyziemne wymagania,jest to spowodowane tym,że te bogatsze i ładniejsze mają inny system wartości i tu widzę też pewne podziały-brzydsze i bogatsze lubią obnosić się ze swym majątkiem, pisały,ile domów,samochodów, mają i oprócz zdjęć swojej osoby zdjęcie chałupy z brykami-to taki element,którym nadrabiają swój brak urody i pewnie będzie głównie przyciągał kolesi bez kasy,bawidamków , utrzymanka,może nawet nie nazwałbym tego do końca sponsoringiem,ale aktem desperacji,bo kasa to ich główny atut,bo urody brak co widać pod tapetą. Drugi typ,to ładne super dupy-te mają mnóstwo fochow i bardzo wysokie mniemanie o sobie , stawiają poprzeczkę wysoko licząc,że trafią na drogi towar,bo przecież inaczej zlewają,a potem okazuje się,że towar trefny,bo oszukiwał,kręcił na kilka frontów,bo ma wiele chętnych. Zastanawia mnie też,do jakiej kategorii można zaliczyć sporą część kobiet,która się tu wypowiadała na temat facetów.

Gość kobiety chca za wiele a jedyne
co wiekszosc z nich ma do zaoferowania facetowi to SZPARA MIEDZY NOGAMI

Gość rwewef
mam Pyytanie idz na forum ;;uroda

Gość facecadasa
sama prawda

Gość BIanka1100
Co za durnie.

Gość beatkabe82
ja chyba mam chlopaka pedzia albo lalusia. jask kochalismy ale jakos nie patrzylam na niego pod kadym katem aby nie wyjsc na jakas ciemna idiotke. Wczoraj spimy razem- goraco bylo, calkiem nadzy pod przescieradlem przykryci- no i ja rano sie obudzilam i czytalam jakas ksiazke, przescieradlo w nocy wogole odrzucilismy bo hm no kochalismy sie i byl ona jeszcze bardziej goraco No i on lezal na brzuchu i jakos tak katem oka zauwazylam ze ma o wiele ciemniejsza pupe, wim ze to dziwne ale okolice odbytu (o_0) tez nic reszta ciala- powiedzmy ze cialo "Brazowo- zlote" bo sie opalil a tamte miejsca jakos "brunatne". I w sumie w szoku bylam ze ktos moze sie tam smarowac samoopalaczem. Jestem kobieta i owszem uzywam samoopalacza ale na rece nogi twarz a nie tam, chociaz jak by nie bylo jak sie rowno opalac to si rowno opalac.

Gość Egoiste 1952
Co teraz kiedy ja stary i brzydki jak zgnily rupiec. :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość sssfddds
@mam Pyytanie Farbuj.

Gość Pan_ Jan
do Egoist3 Po obejrzeniu tysięcy fotek, na których prężą się setki pięknych kobiet pojęcie kobiecego piękna ulega znacznej degradacji. Nie od dziś wiadomo, że skalpel i photoshop czynią cuda.Mówiąc szczerze - w stolicy widzę setki naprawdę uroczych kobiet. I są one dużo bardziej ekscytujące.