Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randka w ciemno i nie w jasno

kogo chciałybyście / chcielibyście poznać w realu z tego forum?

Polecane posty

Gość sdgfdgsdf
z reszta mi sie tez tu dostalo na tym forum :d

Ja jestem tu najbardziej zakompleksiona i najbardziej zdesperowana, nawet nie ma sensu robić konkursu w tej kategorii - wygrywam bezapelacyjnie! Dziękuję za oklaski! Do widzenia:).

refforma, będę miał dodatkową flaszkę, poczęstuje, każdego faceta, na pewno znajdzie sie taki co na brwi uwagi zwracała nie będzie, nie da rady :D PPL, wypijesz i bedziesz tańczyła na rurze, a ja za majtki będę Ci wkładał 10złotowe banknoty :D Deal?

a jestem jednym z przystojniejszych prawiczkow ZSek, to ty?

'PPL, wypijesz i bedziesz tańczyła na rurze, a ja za majtki będę Ci wkładał 10złotowe banknoty Deal?' Aburabi, na rurze to ja zatańczę i bez picia, ale tylko dla męża. A te swoje 10-złotowe banknoty to sobie możesz wsadzić, wiesz gdzie:).

Pewnie się znajdzie jakiś ślepy, albo zezowaty:D Ja wolę opcje kameralnie w parku. Ja, Ty, burbon, wiewiórki, srające gołębie...:) Tak czy owak damy radę:) dobranoc

o masz niewyżyta refforma planuje orgię szkoda tylko tych biednych wiewiórek

Gość sdgfdgsdf
ike pudło z reszta....ja sie tutaj nigdy nie uzalalem :d to forum to raczej zbiorowisko ludzi ktorzy albo byli zranieni przez kogos albo nie potrafili sie wziasc za zycie....malo tu bywa wesolych ludzi....a ja taki bylem....moze w zyciu ciezko mialem lub mam ale zawsze do czegos daze....po prostu trzeba sie brac za zycie a nie stekac :d a co do dziewczyny to chyba jestem na dobrej drodze.... znam troche osob co chodzi na paniienki ale to nie to samo bo to jest tylko seks a nie milosc itd....

PPL, mężowi to dzieci będziesz rodziła, on nawet 5złotowych monet nie będzie za majtki wkładał :P wyluzuj....

Gość sdgfdgsdf
a co do znikajacych nickow z kafe....siedzenie tutaj uzaleznia wiec kto tu nie wpada jest na dobrej drodze zeby w zyciu cos zmienic bo nie traci czasu na kafe....

Ike a byłaś kiedyś w parku w moim mieście? U nas wszystkie wiewiórki są uśmiechnięte. Wiesz dzięki komu prawda? no i cześć po raz drugi i przedostatni:P

to jak niewyżete laski, niewyzyte prawiczki, jakiś miting? Możecie być mietkie kity, ale nie musicie, wiewiórki sie ucieszą :D

Wiesz dzięki komu prawda? no pewnie , że wiem dzięki temu, że byłam w twoim mieście ...... :P

Gość Pisanna
Mojego przyszłego męża

refformo bądź koleżeńska i pokaż :P

Gość re_...
Ja musiałam dilerowi 20zł zapłacić żeby zobaczyć. Nie ma nic za darmo. Ostatni pa