Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebo cynamonem pachnące

Chcę pracować, ale nigdzie mnie nie chcą :(

Polecane posty

Wysylam ciągle CV, ale to na nic. Nigdy nie dostaję odpowiedzi :( Już sama nie wiem dlaczego - czyżby chodziło o to, że mam małe doświadczenie?

Powiedzcie, gdzie szukać pracy, jeśli ma się 23 lata i niewielkie doświadczenie zawodowe?

Najlepiej jakaś kawiarnia, sklep, księgarnia, ale oczywiście mogę się zajmować niemal wszystkim (z wyjątkiem przedstawicielstwa handlowego, telemarketingu i ofert towarzyskich).

Do tej pory pracowałam jedynie przy ulotkach i gazetach typu Metro czy Echo Miasta, ale szczerze powiedziawszy zależy mi na czymś poważniejszym. Czy mam szansę znaleźć coś dla siebie? Widzę, że moje koleżanki (tak jak ja studentki) jakoś pracują i już sama nie wiem dlaczego mnie nikt nie chce...

moja kumpela pracowala w in-medio,ogolnie az tak duzo pracy tam nie ma...i jeszcze na promocjach,one sa duzo lepiej platne,ale wiecej stania tez

Gość jhhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjghgg
ja tez mam podobnie nie martw się... szukam wszędzie... chyba pójdę do jakiegoś sklepu albo restauracji..ale nie wyobrażam sobie tyrać po tyle godzin i wracać w nocy sama do domu.. autobusem albo tramwajem.. :o

Jestem pracowitą, uczciwą osobą, może nie posiadam zbyt wielkiego doświadczenia, ale jestem też otwarta na nowe wyzwania i gdybym dostala szansę pracy, z pewnością bym się przyłożyła.

Gość #$%^&.....
A jak nie znajdziesz innych ofert pracy to wtedy zgodzisz się na towarzyskie ?

Gość jhhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjghgg
tak samo jak ja... ja zawsze pisze że szybko się uczę i że poradziłabym sobie na tym stanowisku..i cisza...zawsze to samo..

Gość =====@@xxx
Podobno studentki są dobre w łóżku. A Ty ?

Gość tak jak ten na obrazku powyzej
tez tak mialam,dziewczyny,nie poddawajcie sie!! mialam 0 doswiadczenia poza praktykami czy praca dorywcza w barze, po 4 miesiacach sie do mnie odezwali i przyjeto mnie do firmy,pracuje tu juz pol roku, glowa do gory...

Ja tam mogę tyrać po wiele godzin. Przy ulotkach pracowałam po 9-10 h w deszczu i mrozie, więc jestem w miarę wytrzymała. Obecnie przebywam na urlopie dziekańskim, który wzięlam specjalnie po to, żeby zarobić na swoje życie, ale co z tego, skoro nigdzie mnie nie chcą... W maju być może pojadę do Holandii z moim bratem, ale co teraz?

Gość dxxxxxxx
Dlaczego nie interesują Cię oferty towarzyskie ? To przecież nie tylko seks. Możesz wykonywać masaż członka bez stanika.

Staram się nie poddawać i wciąż szukam, ale czasem mam już naprawdę dość. Dlaczego pracodawcy nie chcą takich osób jak ja? Rozumiem, że fajnie jak ktoś posiada już doświadczenie w danym fachu, ale jest wiele osób, które są chętne do pracy i chcą spróbować czegoś nowego, a nikt nie daje im szansy :(

Gość czapka krasnalaaaa
a jakies znajomosci?......

Ano pytam ludzi. Tyle że i tak moje niewielkie doświadczenie na dłuższą metę wszystko hamuje. Myślalam nawet o pracy jako hostessa na promocjach, ale wszędzie szukają atrakcyjnych laseczek z minimum 170 cm wzrostu, najlepiej jeszcze z dużym biustem i blond włosami, a ja jestem dość przeciętna i to mnie skreśla :(

Gość miom
Nie piszesz o żadnych konkretach, o niczym co potrafisz robić. Sorry, ale do księgarni, sklepu czy kawiarni są potrzebne jednak inne umiejętnosći (obsługa kasy fiskalnej chociażby) niż do roznoszenia ulotek... a ty tak się tym szczycisz, jakby naprawdę było czym... To akurat potrafi KAŻDY.

Gość ?????????i
dlaczego masz inny nick z _ _ _ ??

Gość 4567,,,,,,,
prowo

Gość miom
Piszesz że "Najlepiej jakaś kawiarnia, sklep, księgarnia" Potem piszesz: "Umiem płynnie mówić po angielsku i rosyjsku, posiadam podstawową znajomość obsługi komputera, znam się na pisaniu i redagowaniu tekstów" I totalnie nie widzisz, ze te dwie rzeczy w ogóle do siebie nie przystają? Jeśli szukasz pracy w kawiarni, to ew. jezyk móglby się przydać,a le jeśli to małe miasto to też niekoniecznie. W kawiarni czy barze wymagać będą raczej obsługi kasy fiskalnej, doświadczenia w obsługiwaniu ludzi, umiejętnosci liczenia... W księgarni na plaster im będzie twoja umiejętność redagowania tekstów? A czy masz książeczkę zdrowia z aktualnymi badaniami, żeby móc pracować w sklepie czy barze? Musisz albo uzupełnic doświadczenie, albo dokumenty. Sorry, ale nikt nie będzie dawał ci szansy na "spróbowanie czegoś nowego" - to jest zycie, ludzie utrzymuja się z takiego sklepu czy baru, nie będą ryzykować i brać kogoś kto nie ma o tym pojęcia, jeśli za tę samą stawkę mogą wziąć kogoś z doświadczeniem i aktualnymi badaniami...

Gość wszyscy_z_kafe
prowo 0/10

Jestem w trakcie wyrabiania książeczki. Tak, masz rację, moje umiejętności nie za bardzo przystają do tego typu pracy, ale mogę robić też inne rzeczy, o czym już wyżej pisałam. Generalnie pracy się nie boję i z chęcią poszerzyłabym doświadczenie.