Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA JEDNA GRUBAAAA

POMÓŻCIE !!! WAŻĘ JUŻ 110 KG I ZUPEŁNIE NIE RADZĘ SOBIE ZE WSZYSTKIM ZAŁAMANA

Polecane posty

Gość michalinka1984
Werka84 - przepraszam. Otyła Karolina - wiesz, tamta osoba chyba faktycznie chce dobrze, tylko juz nie ma sily inaczej ci tlumaczyc. Ja sie zgadzam z tym ze musisz jesc, na sokach nie uciagniesz dlugo, tym bardziej ze masz slaba wole. Moze sprobuj tej south bith czy jakos tam (werka84 jest na niej), lub dukana. Na tych dietach nie masz prawa byc glodna. Ja na dukance pierwsze dni to bym konia z kopytami zjadla i faktycznie jem duzo ale tylko produkty dozwolone, pozniej apetyt maleje. Dzis np.zjadlam (o matko, az wstyd sie przyznac...) 200g chudego twarogu, duzy jogurt 0%, maly jogurt owocowy 0% i zero cukru oraz prawie 1,2kg gotowanego kurczaka. Jestem napchana jak bak :) wiem ze za kilka dni zjem tylko 1/3 tego co dzis i tez bede syta. Moze sprobuj wlasnie diet tego typu, przy duzej masie organizm nie przestawi sie na 1000kcal czy soki, umrzesz z glodu. Bedziesz oslabiona, rozdrazniona i zaczniesz sie zalamywac a pozniej z tej zlosci i bezsilnosci rzucisz sie na lodowke i bedzie lipa. Trzymam kciuki za ciebie kobieto :)

michalinka nie wazne ze duzo wazne ze nie bylas glodna a to co wymienilas jest ok i o to chodzi ja tez kiedys sie glodzilam i gowno z tego bylo a teraz zre hehe i jest ok jutro sie zwaze rano i zobaczymy

a nie lepiej sprobowac zaakceptowac taka jakas jestes niz marnowac zycie na wyniszczajace diety? bozia widocznie chciala zebys miala troche cialka:)

Gość o098o8ypolo9m o khjkuy
werka kiedys pisalam abys wyslala foto przed i po ale nie zrobilas tego wklej foto zobaczyc chce roznice

karolina wez sie w garsc i sie nie smuc nie ma co tam kobietko fajnie ze sie trzymasz no to napisz co stosujesz jaki masz plan

a jak mam wkleic bo ja tu to nie umiem moge maila ci puscic chyba ze mi powiesz tu jak

Gość michalinka1984
Karolino - nie odbieraj tego jako atak, wszyscy tutaj chcemy dla ciebie jak najlepiej, ale nie jestesmy dziecmi zeby sie glaskac po glowkach i mowic ze jest cacy skoro tak nie jest. Jestes dorosla kobieta ktora szuka wsparcia psychicznego, ludzie tutaj probuja jak moga bys je otrzymala. Nieco krytycyzmu i chlodnego spojrzenia na nasze wpisy moze jakos da ci do myslenia? Kobietko, nikt inny nie zrozumie cie tak dobrze jak inny grubas :) jesli uwazasz ze dobrze robisz, ok, trzymaj sie swojego planu a jesli nie uda sie to nie poddawaj sie, my tu jestesmy, bedziemy wspierac w kolejnych probach, moze nieco rozsadniejszych probach ;)

oki wyslij na maila twarz mozesz zamalowac...anna-23-1985@tlen.pl

Gość uda sie ewcia
ja tez poprosze ;) w zamaian wysle swoje tylko teraz :( jak jestem gruba...w maju moge po renowacji ;) ewulitka@interia.pl

anna-23-1985@tlen.pl sorki blas sie wkradl

nie no ok juz zaraz wysylam co tam twarz no chyba zebys koszmarow nie miala hehe

dzieki czekam

Gość michalinka1984
łokieć żyrafy - looooo ja to siebie akceptuje, nawet bardzo, kocham swoje cialko tylko jakos producenci ubran nie chca mnie zaakceptowac. Jak widze kolejna super bluzke w rozmiarze 38 to chora jestem, gdzie rozmiary 46/48? Sa, owszem, ale trzeba zaplacic krocie by jakos sie ubrac, a nie zawsze mnie na to stac...to tyle w temacie bo o tym co kreuja media itp mozna gadac w nieskonczonosc. I zeby byla jasnosc - pierwsze zdanie to czysta ironia ;)

Gość uda sie ewcia
czy do mnie tez ;) ?

werka jestem pod duzym wrazeniem gratuluje:) czas chyba sie wziasc za siebie waze....84kg:(

a teraz mam 2 kg mniej jeszcze ale tez tez puscilam sa male bo z tele ale ja tu jeszcze tym cudem dotykowym sie nie umiem obslugiwac laptop to laptop ale jakas ja atechniczna bo niby tylko dotyk ech debil jestem mam raptem 6 dni wiec wybaczcie

michalinka1984- z tymi ubraniami to fakt, teraz same s lub xs robia... to straszne ze czlowiek musi "dopasowac" swoje cialo do zmieniajacej sie nieustannie mody. ale z ta akceptacja to ja powaznie mowie, chociaz odrobinke laskawiej na siebie spojrz,ja z kolei mialam za dzieciaka odwrotny problem- bylam az za szczupla i kazdy wmawial mi anoreksje,wiedzialam ze sama za duzo nie zrobie mimo tego ze jadlam jak nalezy, przeczekalam, polubilam siebie i jakos to jest

o098....sluchaj ja wczoraj 84 kg hhehe no a jutro zobacze bo na tej dietce to moment jakos leca kg moze to tak z poczatku ale mialam zastoj dluzszy i ruszylo czyli pozytywnie na mnie dziala a dzis rano 83.6 wiec cud kurwa dieta cud no mowie wam jak zyje to tak nie bylo sprawdzam na 2 wagi tesciowej i swoja

nie wazylam sie od 5 stycznia no jak ja zaczelam wazylam 85kg no i zawalilam to 7 od nowa ale juz waga bez zmian pisalam bo diety nie bylo wiec musialo ubyc przez te 3 dni lacznie

Gość uda sie ewcia
WOW!!!! piekna zmiana....nie do poznannia...chyba sie czujesz jak zupelnie nowa ;)

dzieki wam za dobre slowo kobitki ale to jeszcze nie to jeszcze jakis 15kg no moze 13 do 70 kg 1 celu

werka super wygladasz ja tez sie zaczynam brac za siebie dalas mi nadzieje:)

Witajcie, póki co trzymam się postanowienia, przeciskam soki wzmacniam się suplementami, piję dużo wody i nie jest już tak najgorzej, kupiłam też herbatki czerwoną i zieloną, zobaczymy co będzie dalej :)

Gość uda sie ewcia
Karolina witaj ;) naprawde Cie podziwiam ze dajesz rade wytrzymac na sokach ;) ja bym wymiekla przy pierwszym dniu chyba ...ale skoro wiesz ze to Ci w jakims stopniu pomoze to chyle czolo ;) jak dlugo myslisz stosowac ta diete? u mnie nadal dietkowo bez grzeszkow....juz moj zauwazyl ze jakos inaczej wygladam...a to dopiero tydzien diety ;) jutro silownia i tak co drugi dzien,cwicze na roznych sprzetach tak okolo godzinki mysle ze tyle wystarczy na poczataek az nie bede lzejsza :) a co u was??

czesc kobietki ja poki co trwam na sb 3 dzien i powiem szczerze jestem zadowolona.Karolinka soki podobno dobrze oczyszczaja organizm a zwlaszcza te do ktorych sporo natki pietruszki sie dodaje bo i sie chudnie skuteczniej a Ty tylko te soki? czy cos lekkiego czasem zjadasz jakis owoc czy warzywa nie przetarte