Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tester wymiarów

Podajcie mi wymiary - określimy Wasz typ figury

Polecane posty

Gość tester wymiarów

tester - praca mgr Powiedzcie pozniej, czy sie sprawdziło (figura 1 z 12) BIUST (best stanika, mierzyć luzno na piersiach) TALIA (najwęższe miejsce pomiędzy biodrami a biustem) BIODRA (najszersze miejsce, wypada na wysokości posladków lub lekko niżej) ODWOD UDA: najszersze miejsce, zaraz na początku uda patrząc od góry + wiek + co w swoim ciele lubicie, za czym nie przepadacie + wzrost Poterzebne mi to do testowania pewnego systemu. Napiszę co Wam wychodzi, dajcie znać, czy się sprawdza. Temat jest też na zdrowie i urodzie, ale mamy na testy jeszcze tylko jeden dzień a zdrowie i uroda troche dzisiaj śpi :)

Gość hrtdyhnfrgnhjfrgxt
93 - 68 - 103, 24 lata 169 cm biodra nieproporcjonalne do reszty ciała i uda, pewnie gruszka ;-/...

Gość hrtdyhnfrgnhjfrgxt
a udo 59 cm

Gość tester wymiarów
hrtdyhnfrgnhjfrgxt - wbrew pozorom wychodzi Ci klepsydra. NIestandardowa i faktycznie mocno zblizona do gruszki, ale klepsydra :). Klepsydry tez maja szerokie biodra. Sylwetka klepsydry najlepiej wygląda u wysokich osób, niższe często jej u siebie nie widzą ;)

Gość hrtdyhnfrgnhjfrgxt
serio :-P? mimo takiej różnicy w obwodach między biustem a biodrami? spoko, dzięki za ocenę :-)

Gość ambicjaaah
biust 92 talia 66 biodra 90 udo 52 25 lat,165 wzrost nie lubię swojej figury

Gość lajla90
90-60-85 udo:45 21 lat Podoba mi się moje ciało, ale chce schudnac 3-5 kg 168cm

Gość hrtdyhnfrgnhjfrgxt
ciekawa jestem skąd ten pomysł opracowania takiego systemu i na jakich zasadach się opiera? czy to tajemnica twórcy :-P

Gość moja kolej....
BIUST (best stanika, mierzyć luzno na piersiach)-83 cm TALIA (najwęższe miejsce pomiędzy biodrami a biustem)-64 cm BIODRA (najszersze miejsce, wypada na wysokości posladków lub lekko niżej):92 cm ODWOD UDA: najszersze miejsce, zaraz na początku uda patrząc od góry, nie wiem bo nie moge znaleźć tej kurweskiej miarki, ale mam szczuple uda. + wiek: 27 + co w swoim ciele lubicie, za czym nie przepadacie: lubie wszystko wlasciwie... + wzrost, 167-168

Gość tester wymiarów
inka - mieszanka, jakbyś niedawno szybko przytyła albo schudła. Dokładnie pomiędzy gruszką a klepsydrą ale i jeden i drugi typ jest troche dalej Ciebie niz standardowo ;)

Gość little piece of heaven
86-69-93 udo - 52, wzrost 170cm, wiek 17 Ogólnie lubię swoją sylwetkę, ale talia mogłaby być bardziej wcięta

Gość tester wymiarów
wyslannik - cegiełka :). Musisz sobie stwarzac proporcje ubraniami lub wycwiczyc dobrze jakas partie ciała

Gość vcbvbc
97-68-89 troche meskie te wymiary czyli wieksza klata male biodra . Powinno być 89-68-97 byłaby bardziej kobieca sylwetka

Gość to teraz ja bede pisać :P
91-65-92 udo 56 167 cm wzrostu 30 lat lubie talie, twarz, wlosy, nie lubie ud ;)

Gość TAKA JEDNA GRUBAAAA
BIUST 125 TALIA 120 BIODRA 125 ODWOD UDA 72 + 27 + niczego nie lubię + 168

Gość yufuudfuyyf
85-59-90 udo 46 wzrost 176 no i gdzie te odpowiedzi? dodam jeszcze, że biodra to biodra i mierzenie ich w najszerszym miejscu o ile takie miejsce przypada na zadzie, a nie na biodrach, to juz nie jest pomiar bioder tylko grubego tyłka.

Gość tester wymiarów
ambicjaaah - też jesteś niestandardowa. Wychodzi szczupła ale też cegiełka (ew. kolumna). Figura tez jakby czyms zaburzona. Figure moze zaburzyć: niezdrowe schudniecie, za dużo ćwiczen, za mało ćwiczeń, przytycie w szybkim czasie :)

A jest kluska ? bo to ja od jakiegoś czasu 96 69 96 udko 56 168 mam 36 lat i waga 62 kg

Gość Honorataaa
Biust - 90 Talia- 70 Biodra - 91 Udo - 50 wiek: 21 wzrost - 164 waga: 57kg najbardziej nie lubie nog, zdecydowanie :d łydki mam strasznie rozbudowane, 36cm o ile dobrze pamietam. A nie mam miedzy kostka z lydka takiego ladnego zwezenia jak wiekszosc kobiet, tylko taka prosta tam noge, do dodatkowo pogrubia noge.. :( ale to chyba juz tak mam w budowie i nic z tym nie zrobie..

Gość tester wymiarów
Kijeczek - wymiary wygladaja na bardzo seksowne :). Wychodzi waza Lajla - najbliższa lizakowi :) moja kolej- mam podobne wymiary :), ale brakuje mi uda. Jezeli chodzi o gore - jestes pomiedzy klepsydrą, gruszką a kolumną. Brakuje mi tego uda. U szczupłych trudno to określić. papuga- drobny kleliszek

Gość xyzzzzz&
78-60-90

Gość jak test to test
89:67;90 uda: 54 wzrost 176 waga 59 lat32 , nie lubie swoich ud :))