Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwiktor

Cały czas męczy mnie jej przeszłość sexualna...

Polecane posty

Gość konwiktor

Spotykam się od 2 miesięcy z pewną kobietą dla mnie i chyba dla niej póki co jest to na poważnie.. często sobie mówimy -kochanie, częsty kontakt telefoniczny, całe weekendy spędzamy je ze sobą (dzieli nas 100km, więc tylko co weekend sie widujemy), uprawiamy dużo sexu i ogólnie jest zajebiście póki co.. ale strasznie mnie męczy jej przeszłość sexualna.. to jest doświadczona już kobitka, ma 25 lat a na swoim koncie jak sama przyznała OKOŁO 15 facetów sexualnych, w tym takie akcje jak: -sex analny -sex grupowy -sex z nowo poznanym facetem -przygody letnie gdzieś jak wyjeżdzała na wakacje -często z koleżanką się mizia... wkurwia mnie to, normalnie śpią razem nago przytulone, całują się ze sobą po pijaku, biorą razem prysznic itp.. - swój pierwszy raz miała już w wieku 16 lat po pijaku z jakimś kolegą.. -spotykała się przez pół roku z jakimś gościem tylko dla sexu czyli jak widzicie strasznie wyuzdana laska, szczerze mówiąc jakbym jej nie znał to uznał bym ją za szmatę.. strasznie mnie to męczy i co chwila mam myśli, że mnie prędzej czy później zdradzi a potem zostawi.. kurwa :/

Gość daj mi jej adres to
przetestujemy z kolegami z brygady ;)

Gość Anorektyczny_chudzielec
Ja dymałem ją wczoraj 🖐️

Gość proekozielona
zostaw ja, bo zniszczysz jej zycie jestes zbyt zasadniczy i konserwatywny na relacje z taka kobieta a ona tez glupia, po co opowiada o takich rzeczach z przeszlosci

Gość poi0987
jakos to smierdzi ze ty jestes zbokiem

Gość poi0987
podniecasz sie tymi wypocinami:D:D:D

Gość konwiktor
ja ją skrzywdze? o czym Ty dziewczyno piszesz.. jedyną osobą która może z tej relacji wyjść "pokaleczona" jestem ja.. to moja raptem druga kobieta w życiu a mam 23 lat trzymam się jej jak ręki która karmi.. nie interesują mnie inne kobiety odkąd ją poznałem z kolei ona ma mnóstwo kolegów i otwarcie mi mówi, że np "a ide z kolega na spacer" , "jade z kolega do centrum handlowego coś kupić" , "byłam z kolegami na basenie" itp... strasznie się boję, że ona o ile już mnie nie zdradza (w sumie póki co jej ufam.. ) to lada chwila to zrobi, a co za tym idzie i zostawi :/ to jest laska zajebiście atrakcyjna fizyczna, z bogatego domu.. jarają ją, tatuaże (sama ma pare na sobie), ma konkretny samochód sportowy itp i tez z takimi gościami się zadaję.. a ja raczej do takich nie należe, mimo , że zgrywam kozaka ;p

Gość konwiktor
swoimi?

Gość proekozielona
wiec masz niskie poczucie wartosci a to kobietom nie imponuje, wrecz przeciwnie

Gość poi0987
korwa ale masz bujna fantazje spierdalaj na drzewo liscie pompowac

Gość yugugyuygug
"To jest szmata wiec korzystaj z jej rozwiązlosci, ale związku z taka nie stworzysz, bo ciagle bedzie poszukiwała przygód, nowych wrażeń itp" aha,a potem on bedzie na jej poziomie i nie bedzie miał czego szukać u dziewczyny bez takiej przeszlosci seksualnej. Hipokryci sami z kim popadnie a potem dziewicy by chcieli najlepiej :O mnie tez by taka przeszlosc u faceta przeszkadzala,ale mam do tego prawo bo sama jestem dziewica

Gość yugugyuygug
a poza tym moze sie wyszalala i moze ma zasady ona faktycznie ma przeszlosc ale czasem facetowi przeszkadza jak kobieta miala jednego partnera przed nim a ciekawe co powiedziec maja kobiety jak faceci to dopiero sie puszczają... niby kobiety nie powinny sie przejmowac ale w takim razie faceci tez nie powinni

Gość proekozielona
masz racje dziewico, trzymaj swoja cnote dla tego jedynego a faceci to hipokryci

Gość yugugyuygug
no ty masz autorze faktycznie problem skoro to jest Twoja druga...szczerze tez bym byla troche przerażona.I bym nie ufała..skoro nie ufasz to może czujesz że coś jest nie tak,może lepiej poszukaj takiej której zaufasz,po co się męczyć....

Gość WiarawSobie
/co powiedziec maja kobiety jak faceci to dopiero sie puszczają.../ sęk w tym, że doświadczenie u faceta w cenie.. nie od dziś wiadomo, że facet na którego leci wiele kobiet ma powodzenie a leszcze, prawiczki.. sa wiecznie same

Gość yugugyuygug
no tak tyle że kiedyś KAŻDY był prawiczkiem ;]

Gość poi0987
że facet na którego leci wiele kobiet ma powodzenie---------------------ha ha ha chyba w twoim mozgu

Gość WiarawSobie
/no tak tyle że kiedyś KAŻDY był prawiczkiem ;] / dobrze napisane "kiedyś" czyli jak mial mniej niz 18 lat.. a jest mowa juz o doroslych facetach w okolicy 25 roku zycia dzieciaku

Gość yugugyuygug
ja bym wolała prawiczka niż ruchacza,typ macho mnie strasznie odrzuca,aż obrzydza Ale jakby facet mial doswiadczenie (pod warunkiem ze nie jakies zwierzece ekscesy tylko partnerki) to ok,bo nie jestem taka zeby patrzec tylko przez taki pryzmat na kogoś.Liczy sie to jaki ktoś jest w końcu..zebym mogła zaufać że nie zdradzi..o ile facetowi mozna pod tym wzgledem ufać

Gość yugugyuygug
mniej niż 18 lat heh wcześnie cholera..głupi pogląd że jak 23 letni prawiczek to na pewno leszcz.Niekoniecznie tak musi być,jeśli to nie wynika z braku powodzenia tylko dlatego że tak jak czekają kobiety tak i on czeka na tą jedyną :P Tylko szkoda ze mało facetów ma takie wartości

Gość cezary bez jedynki
takie ''wyuzdane'' i ''wyzwolone'' najczęściej zdradzają, poza tym już przez samo uprawianie seksu z przypadkowymi osobami ta kobieta byłaby u mnie skreślona, nie popieram takiego czegoś, sam tez w zyciu nie przespałbym się z kobietą której nawet nie znam 🖐️

Gość WiarawSobie
// głupi pogląd że jak 23 letni prawiczek to na pewno leszcz // to nie jest głupi pogląd tylko realna prawda... jeśli widzisz śmierdzącego żula grzebiącego po śmietnikach to też uważasz, że to normalny obywatel, tylko po prostu to jest jego hobby aby śmierdzieć i grzebać po smieciach ?

Gość yugugyuygug
a co ma piernik do wiatraka? raczej nikt nie zostaje żulem z zasady :D miałbyś racje gdyby każdy facet był prawiczkiem przez brak okazji a ja jednak myślę,że choć niewielu,to są pewnie tacy którzy są prawiczkami z zasady - z powodu religii albo dlatego że okazje jakie im sie trafiały były nieodpowiednie (niekochali tych kobiet a potrzebują kochać) no i chcą najpierw kobiete poznać pokochać i mają swoje wymagania :P czyli tak jak ja mam jako dziewica. Wiem,powiesz że faceci są inni ale zawsze są wyjątki od reguły

Gość yugugyuygug
tylko ze oni mogą sie nie przyznawać ogółowi do prawictwa i ich koledzy moga myśleć że dawno już to mająza sobą..;)

Gość lkmkl;lkm;lk,;l
wg mnie to bardziej niz pewne ze zdradzi...tym bardziej ze tak jak piszesz spedza duzo czasu z kolegami-na basen z kolegami?????????? no to juz przesada. widac masz niskie poczucie wartosci ale i ona jak widac wysokiego nie ma. bo szuka atencji, ciagle musi miec potwierdzenie ze jest pozadana. domyslam sie ze jestescie w fazie zauroczenia a ona jjuz tak frywolnie sie zachowuje, co bedzie jaK zwiazek zrobi sie powazny, jak pojawia sie problemy??jka myslsiz do ktorego z kolegow pobiegnie szukac pocieszenia??? bo tak wlasnie bedzie... przemysl to

"raczej nikt nie zostaje żulem z zasady" Tu bym się nie zgodziła :) Żulom chcącym korzystać z noclegowni zakazuje się żulerstwa. I wiesz co? Oni nie chcą zrezygnować z żulerstwa, bo tak im lepiej i wygodniej.

Gość yugugyuygug
wątpie żeby prawiczkom było z tym wygodnie.. mi samej nie jest do końca wygodnie chociaż wiem że jeszcze gorzej byłoby gdybym przespała sie z kimkolwiek byle mieć to za sobą..

Gość takie tam duperele
Skoro tak Cię męczy jej rozwiązłośc to poszukaj sobie dziewicy i doopy nie zawracaj. Jakoś w łóżku Ci nie przeszkadza jej wyuzdanie, pewnie wręcz przeciwnie? Ot, facet prosty: potrzebuje dziewicy z błoną i umiejętnościami prostytutki :D

Gość antek_partyzant
odpuść sobie

Gość kblle
-spotykała się przez pół roku z jakimś gościem tylko dla sexu poczekaj jeszcze 4 miesiace 🖐️ ja nie wierze ze traktuje Cie powaznie.z dziwki cnotki nigdy nie bedzie.na przyszlosc pamietaj;) a to ze jest taka niby cudowna to efekt doswiadczenia,wie jak postepowac z facetami.sama jestem kobieta i wsrod kobiet sie obracam(nie zrozum zle), wiem co mowie.pozdrawiam