Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marqs

Co i jak jeść żeby zrzucić kilka kg?

Polecane posty

Gość Marqs

Hejo:) Jestem 22 letnim chłopakiem, mam 184cm i 79kg wagi, uważam, że to trochę za dużo, ogólnie jestem szczupły ale mam trochę brzucha, nie koniecznie pasuje mi i chciałbym to zmienić. I nie wiem co jesc, zby trochę zrzucic, nie chciałbym stosować konkretnej diety..bo wiem, że to bez sensu. Od Nowego roku staram się nie jeść słodyczy, przerzuciłem się na ciemne pieczywo, ciemny makaron, ale nie wyobrazam sobie jedzenia bez makaronu jasnego, schabowego Cukru mi nie brak, ale tłuszczów bardzo. Jestem osoba, ktora bardzo pozno chodzi spac, wiec ssie mnie często, a chyba nie warto się głodzić:) Liczę na kobiece rady:) Jakoś tak bardziej obyte jesteście w tych tematach:)

Gość strutypru
Jedz tak jak teraz ale mniej zobaczysz efekty.Śmiać mi się chce z tych wszystkich dziwewczyn które lecą na kefirku przez miesiąc a potem jojo się robi albo wyniszcza się totalnie organizm

tyjemy z weglowodanów a nie ze zjedzonego tłuszczu. tłuszcz daje energie. ogranicz weglowodany,mkarony też. ja jestem 8lat na żywieniu optymalnym Kwasniewskiego,jem sporą ilosc tłuszczu a niewielką weglowodanów(ok 50g)i nie tyje bo jest to niemożliwe. jesli masz ochote poczytac to zapraszam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4953157

jesli to tylko problem brzucha to zacznij go cwiczyc - szybciej i przyjemniej zrzucisz i bedzie duzo lepiej wygladal

Gość coś
anusiadanusia Weź daj spokój z tymi dietami,trzeba jeść wszystko ale w odpowiednich proporcjach. Węglowodany są potrzebne tak jak i tłuszcze ale nie można przesadzać w żadną stronę bo jak jesz tłuszcz to znaczy ,że żywisz się w większości mięsem,jajkami,serami smalcem i nie wiem czym tam jeszcze. A od dużej ilości białka (mięso) zakwaszamy organizm. Poza tym to węglowodany są pierwszym źródłem energii łatwo dostępnej dla organizmu. A co z cholesterolem ? Miażdżyca ?