Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojepytaniebrzmi

SKORO KAŻDY Z WAS SIĘ TU MYJE 2 RAZY DZIENNIE TOOO

Polecane posty

Gość mojepytaniebrzmi

CZEMU TAK ŚMIERDZI NP W AUTOBUSACH??? CUCHNIE POTEM, SPOCONYMI DUPAMI I STOPAMI!!!!!!!!!!!

Gość polak potrafi
wystarczy jeden niedomyty na 50 domytych i qpa

Gość alesciema
ja sie myje raz dziennie, chyba, ze mam okres to po drodze sie podmywam z 3. myje sie wieczorem bo nie wiem jak mozna wlezc brudnym po calym dniu do poscieli. ble.

Gość mojepytaniebrzmi
CIEKAWE!! bo w lecie to wystarczy koło byle kogo stanąc!!!!!i odór nieziemski:O

Gość vfgbvghbnhnj
mycie się dwa razy to głupota :O pociccie się jak swinie że musicie się szorowac tyle razy dziennie?

Gość oleolexx
bo autobusami jeżdzą w dużej mierze robole i oni raczej tak czesto się nie myją.

Gość biedne kotecki
a co ty koorwa myslisz ze ludzie sie nie poca? to chyba oczywiste ze jak jest lato i plus 30 stopni na dworzu to ludzie sie poca i smierdza. a w autobusach plus 50

Gość oleolexx
Myjemy się 2 razy dziennie bo to nam daje przyjemnośc

Gość mojepytaniebrzmi
czasem mam wrażenie, ze czuje czyjeś majty!!! siedze np w busie i ktos rpzechodzi koło mnie czyli jego dupa jest na wysokosci mojej twarzy i czuje !!!!!!! i czesto sa to baby/ dziwczyny.. a mamy zime a mimo to łeeeeeeeee

Gość polak potrafi
myj dupę i stopy będzie mniej śmierdziało

Gość różowa pomarańcza
to może twoja dupa yebie bo napewno nie moja ani większości tutaj..niech każdy za siebie mówi

Gość vfgbvghbnhnj
ale teraz mamy zime, a nie upalne lato :O

Kąpie się wieczorem przed snem i rano bo jeśli w nocy zechce mi sie kochac z moim facetem to sorry ale nie bede caly dzien potem chodzila upocona i smierdząca spermą bo jak to ktos tu napisal " kapiel dwa razy dziennie to głupota" czy jakos tak... A potem sie dziwicie ze poki uchodza za zaniedbane i brudne!!!

Gość mojepytaniebrzmi
skoro mówie o tym to ja sie myje i mi to przeszkadza!!!!!!!!!!!!!!!

Gość polak potrafi
hm może nie myj się to przestanie ci przeszkadzać

Gość oleolexx
No cóż ja nawet po seksie sie myje, bo nie zasnęłabym z tym "towarem' w pipce...

Gość różowa pomarańcza
no wiesz ja tam nie wiem,musiałabym stanąć koło ciebie,napewno takim czyściochem to nie jesteś;)

Gość mojepytaniebrzmi
różowa pomarańcza:D chyba się za rzadko myjesz skoro się tak oburzyłaś na to co piszę o czystości polaków :D

Gość fduuujjjjjj
''Kąpie się wieczorem przed snem i rano bo jeśli w nocy zechce mi sie kochac z moim facetem to sorry ale nie bede caly dzien potem chodzila upocona i smierdząca spermą bo jak to ktos tu napisal " kapiel dwa razy dziennie to głupota" czy jakos tak...'' obrzydliswe jest spanie bdąc umazaną zaschnięta sperma :O

a co sie tak nagle o to oburzyliscie!! Niektorzy tu pisza ze myją sie tylko wieczorem i to jest karygodne Żebyscie wszystkie tak dbaly o siebie jak ja i jak tutaj deklarujecie to wogole nie byloby tematu!!!! Anonimowo to kazda mądra czysta piekna i pachnaca!

Gość oleolexx
Niestety o tym plebsie w autobusie to jest trochę prawdy. Wraca murarz z pracy, który się spoci i nawet jak chciał się umyc to nie miał gdzie, i sprzątaczka która cały dzień myła okna i potem jej wali spod pachy i wielu takich...Spocą się w robocie, założą koszulkę którą tydzień noszą i nie prali i cóż...aromat

Gość jak tak was czytam
wszyscy tacy czyści i zadbani. Pracuję w obsłudze klienta i poza smrodem "dupnym" istnieje jeszcze:- -smród kacowy, lub klinowy (wali jak od żula) oraz mój ulubiony _ piekna panienka, od której pachniałoby przecudnie drogimi perfumami, gdyby nie przebijający się przez nią smród dopiero co rzuconego pod urzędem papierosa!

raz dziennie, ale jakbym miała być potem umazana spermą to bym od razu się poszła umyć a nie czekała do rana ;)

Gość różowa pomarańcza
nie,poprostu wqrwiasz mnie z tym wrzucaniem wszystkich do jednego wora autorko .....to tyle🖐️

Gość dollicia
Ogólnie polki to brudaski, nie lubię generalizować ale pod względem higieny w rankingach w europie zajmujemy zwykle ostatnie miejsca. Nie wiem jak jest w innych krajach bo nigdy nie mieszkałam za granicą ale ... Pracowałam kiedyś w małym sklepie z ubraniami i wiadomo jak to jest, przymierzalnia taka byle jaka zasłona nie do końca się zasłaniała albo babki nie dokładnie zasłoniły i gdy się przebierają to wiecznie widziałam jakieś poszarzałe majty albo pożółkłe staniki, fu. Albo np kobiety mierzą sukienkę czy bluzkę na cienkich ramiączkach czy nawet taką bez ramiączek i wiadomo - wystają ramiączka od stanika, co druga pożółkłe, zszarzałe, brudne, okropność. A niby antyperspirantów używają, a niby bluzeczki ubierają świeże ale bielizny już nie raczą zmieniać i prac często a to tez nasiąka potem i śmierdzi ..

Gość a tam przebiję was
mój sąsiad się kąpie raz na tydzień, stopy latem śmierdzą mu od ziemi na kilometr.Z ciekawości popytałam znajomych facetów , odpowiedzi były : kąpię sie raz na 3 dni , albo kąpię się raz na tydzień za to dobrze LATEM!

Gość dollicia
i w ogole czytalam kiedys ze Polki potrafią nosic stanik bez prania po 2 miesiące, gorze niby są tylko brytyjki