Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana_234_

Może przesadzam...:( sama nie wiem...

Polecane posty

ale co ja mam teraz zrobić?? napisać do niego, że nie potrzebnie się uniosłam czy poczekać aż sam napiszę??

Napisz, że Cię poniosło, no bo Cię poniosło :P Tylko nie uzewnętrzniaj się za bardzo, w końcu to tylko Twój kumpel ;p

ale jak mu wczoraj napisałam że ze mną pewnie będzie tak samo to mi napisał że już nie chce i że nie zrobimy tego..

tzn napisać że mnie poniosło i żeby się nie gniewał??

nie pisz żeby się nie gniewał to ty powinnaś być na neigo wkurzona że cię tak traktuje bożeeeeeee

Nie jest Twoim facetem, nie wiesz może nawija Ci makaronik na uszka bo chce się jemu seksu ... wcześniej żle zinterpretowałam Twoją wypowiedż przeczekaj to jeśli nie jesteś dla niego zwykła koleżanką to pownien zrobić jakiś krok , ale możesz mu tak bezemocjonalnie np napisać , że niepotrzebnie sie uniosłas itp sprawy . Złota rada nie biegaj za facetem bo wejdzie Ci na głowe

Wcześniej nigdy bym nie pomyślała żeby zrobić to z kolegą, naprawdę, ale teraz coraz częściej dochodzę do wniosku że mam już 23 lata i że chciałabym, wiem może to głupie jest..

Gość nie pytaj
Moim zdaniem zdystansuj się trochę. Nie gadajcie o seksie narazie bo to drażliwy temat. Najlepiej by było jakbyście nie zaczynali na razie się kochać. I poznawaj go dziewczyno zobacz jak będzie. Jeśli po jakimś czasie się znudzi albo będzie unikał odpowiedzialności czy tam związku znaczy, że chciał Cie wykorzystać. Daj mu do zrozumienia, że nie jesteś gotowa, że to dla Ciebie ważne jak poczeka to znaczy, że kocha. Jak zacznie uciekać trudno ale Ty zachowasz coś cenniejszego :) Nie pisze tego złośliwie moja siostra miała tak samo chciałam Cię po prostu obronić. Potem płacze, tragedie i złe wspomnienia. Oj nagadałam się z nią jakbym teraz ja czytała. Nie daj się zwieść i uważaj na siebie. Powodzenia życzę !

Nie właź mu w tyłek ... niech ona udowodni że jemu zależy na Tobie a nie na bzykanku i nie wiem wogóle jak Ty mogłabys zrobić to z kimś z kim nie jesteś nawet w związku. To jest oznaka braku szacunku do samej siebie chyba że chcesz aby łączył Cię z nim tylko seks to spoko . Ale pomyśl znacie się rok ... a on nie zaproponował Ci bycia parą tylko zapytał czy chcialabyś TO z nim zrobić sam dał do zrozumienia co ma na 1 miejscu , takie moje skromne zdanie

dziękuję ślicznie, Wasze rady dały mi naprawdę wiele do myślenia tylko nie wiem teraz czy napisać do niego czy czekać aż sam się odezwie, hm??

Pozatym dziewictwa nie należy tracic dla zasady bo inne już nimi nie są . Oddac ją mozesz komus kto jest naprawde tego wart, kto Cię bedzie kochal, szanował wspierał . Cnote tracisie tylko 1 w zyciu wiec nie warto jej stracic z byle kim!!!!!

Napiszę ci coś szczerze :) Też miałam takiego kolegę. Najpierw był miły, pomocny, rozśmieszał mnie. Potem zaczął flirt z podtekstami. Nastepnie skradł pocałunek. Mówił że kocha. Czułam sie jak jego dziewczyna, ale tak naprawdę to było złudne, nigdy nią nie byłam. I kiedy byłam juz urobiona zaczął dążyc do seksu coraz nachalniej. Od początku chodizło tylko o to. Tacy sa faceci

Jestescie jak to sama napisalas kolegami , wiec hmmm mozesz mu zostawic tylko krótka informacje , że przemyslalas sobie na spokojnie wszystko , i zrozumialas ze jego zycie erotyczne to jest jego sprawa i że nie zamierzasz w nie wnikać. I że wszystko jest w porządku , ale nie daj mu po sobie poznac ze Ci na nim zależy ... bo będzie staral sie zwiesc Cie do łóżka sprawi że zacznie Ci sie wydawac ze jemu tez zalezy . Związku nie zaczyna sie od seksu zwłaszcza jak sie jest dziewica .

Znaczy nei wszyscy tacy są, ale potrafią tacy być. On zachował sie jak burak proponując ci seks. Dyby mu na tobie chciałby abyś ty tego chciała, byś ty czuła sie dobrze. Zabiegałby o ciebie i chcial pokazac że zalezy mu an tobie

czyli jak zapyta np. czy mi na nim zależt to mam odpwoiedzieć, że nie??skoro czuje że zależy mi na nim..

Gość nie pytaj
No Panie wyżej mają rację. Posłuchaj rad kobitek i podnieś głowę wysoko i nie daj się jego słodkim gadką. Rób tylko to, czego jesteś pewna. Do złego szybko można doprowadzić. Dbaj o siebie, nikt tego nie zrobi. Taki dziś już świat jest. A tego frajera co nagadał mojej siostrze młodszej, kochanej i ją wykorzystał jaja urwę jak tylko wróci z UK.

Moja droga .... zwyczajnie omiń temat obserwuj słuchaj uważnie co On mówi i nie daj się zwieść pozorom. Złap go Ty na haczyk a nie żeby on złapał Ciebie bo będzie wiedział , że skoro Tobie zależy to zrobisz wszystko aby z nim być ..... nawet posuniesz się do seksu on to wykorzysta ...

moze powiem to z punktu widzenia meskiego skoro nie chce to nie zerwij kontakty olej go w cholere za co go masz przepraszac :D odpisz mu pocaluje mnie w dupe frajerze gon sie mietki fiucie :D itp

Zachowaj dystans, bądź tylko koleżanką :) I nie ekscytuj się tak, wyolbrzymiając pewne gesty czy słowa, to tylko słowa. Obserwuj i oceniaj bez emocji.

A i nie zawsze bądz dla niego dostępna , czasami wyjdź z koleżankami i powiedz mu , że idziesz ale w grono takie którego on nie zna ... rzuć lekko że będzie kilku znajomych .. mężczyzn ...oczywiście jak będzie zazdrosny to dobry znak :)

Margaretak poczekać teraz aż on się odezwie??

Gość nie pytaj
ahhahaha dobre dobre :) Jak następnym razem napisze coś o tym że seks zbliża ludzi to powiedz niech idzie się zbliżyć do sąsiadki albo koleżanki z pracy. I dalej co napisał Pan wyżej już widzę jego minę :)

nie graj przed nim, po prostu go olej :) jest tylu facetów, którzy chcieliby być z tobą, nie trać głowy dla kogoś kto cie nei szanuje i chce tylko seksu

gdbyby chodziło mu o sam seks to nie spotykałbym się ze mną, ponad pół roku, nie orzyjeżdzałby ponad 60km, tylko odrazu chciałby to ze mną zrobić a on zapropnował a nie zmuszał mnie do niczego...a to różnica

Masz mylne wyobrżenie :) Jeździ bo cię lubi, chce z tobą się kochac bo cie lubi. Odpowida ci układ przyjaciele od seksu to ok, bo on do tego dązy

Gość nie pytaj
Gdyby chodziło mu co coś więcej po pół roku bylibyście już parą. A nie kolegami czy znajomymi jaki zakochany facet czeka pół roku aż mu ktoś inny wybrankę poderwie. Jakiś niezdecydowany przecież po tym czasie już Cie poznał i na pewno wie czy chce być z Tobą czy nie. A tak to jest sorry nie wiadomo co przyjaźń czy kochanie a jak nie wiadomo o co chodzi to jest to seks albo kasa. Dojazdy to nic wielkiego wierz mi przecież to godzinka drogi a kasa no cóż jakby inna zaprosił gdzieś też by płacić musiał.

on twierdzi, że nie potrafi się teraz tak normalnie zakochać po tym związku długim, w którym był 3 lata..ale mam mętlik teraz w głowie..