Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkjjgfhry

spać z facetem w jednym łóżku jeśli nie chce z nim uprawiać seksu?

Polecane posty

Gość hkjjgfhry

Jak w temacie... spotykamy się od bardzo niedawna i nie planuję jeszcze się z nim kochać. Z drugiej strony jestem pewna, że będzie dzisiaj się starał mnie przekonać, by u mnie zostać (nie tylko z powodu seksu, ale tez pewnie po cichu na niego licząc). Czy to będzie ok, jeśli się zgodzę i po prostu zaśniemy przytuleni?

Gość milutka222
ja mojego znałam 4 lata... poprostu długo krecilismy ze soba.. potem kontak sie urwal potem odnowlilismy relacje.. i tak razem to trwalo z 4 lata.. mielismy za soba pocałunki, pieszczoty itp. oprocz seksu.. pewnego dnia pojechalismy do mojej przyjacióki na wesele.. bylo dosc daleko od domu wiec zostalismy na noc w hotelu.. ja spodziewałam sie ze cos sie moze wydarzyc skoro juz tyle sie znamy i bedziemy razem spac.. ale nic nie bylo.. nawet nie próbował mnie namawiac do nieczego... zrobil mi tylko mały masaż pleców i poszlismy spac... az sama sie zdziwilam bo bylam ubrana w króciótką pizamkę.. ale własciwe milo wspominam.. u was tez nie musi byc seks. zreszta jakby cos probowal to powiedz ze jeszcze nie jestes gotowa, jak mu zalezy to zrouzmie...

Gość antek_partyzant
oczywiście, że będzie - jesli jest normalny, to zrozumie, jeśli nie, to dupek

Gość Bezproblemowa
Ja pierwszych kilka nocy spędziłam z chłopakiem bez seksu w jednym łóżku. Miałam spać w pokoju koleżanki, ale prosił mnie, żebym spała z nim. Po prostu powiedziałam, że na seks jest dla mnie za wcześnie. Powiedział, że rozumie i że chce się po prostu przytulić. Nie kochaliśmy się, ale tę noc zapamiętałam na zawsze. To była moja pierwsza noc z facetem w jednym łóżku. Fajna jest ta bliskość :) Jeśli mu ufasz, to śpij z nim :)

Gość fdhfghf
słuchaj jak kobieta idzie do łożka z facetem to chyba sama powinna sie spodziewac, ze on moze to zroumiec ze ona moze chce sie kochac. po co chodzi do łozka z kims zeby tylko sobie spac? troche chora sytuacja

pewnie ze mozna :) tylko mu daj do zrozumienia ze nic z seksu bo potem moze byc zawiedziony

spoko. postaw też przed nim talerz pełen pyszności i zaznacz, że nie może jeść. skoro nie chcesz seksu, to po ch... lądujesz z nim w jednym łóżku?

Raczej na przytuleniu się nie skończy, będzie się kleił jak papier toaletowy do obcasa. Skończy się albo rozczarowaniem, awanturą lub uległością Twą.

Gość el chulo
Tak,kochaj go dalej i się znęcaj.W ogóle nie rozumiem jak można być z kimś i nie chcieć korzystać z tej przyjemności,o co z tym chodzi,że się nie jest gotowym na sex,to tak jak bym powiedział,że nie jestem gotowy na zrobienie kupy.

Gość fdhfghf
tym sie rozni kobieta od dziewczynki, ze kobieta idzie do łozka z factem kiedy jest gotowa na seks. zadne normalne facet ( nie dziecko, nie gej) nie chce spac z kobieta, jezeli ta nie ejst gotowa na seks. to tortura.

Gość DDRrrrrrrrrrrr
ja spalem tak z jedna Ufffff ledwo wytrzymalem ciśnienie ale zasnelem:)

Gość antek_partyzant
co za piueprzenie, tortury i inne takie - jak mu tak ciężko, to może nie zostawać na noc, co za problem, od samego spania przy kobiecie sperma mózgu nie zalewa

Gość mylitllepony^^
no raczej... nikt mu nie kaze

Gość Cipkoman
Jak gościu jest lewy to bedzie sapał nawet tydzien i nic nie zrobi :) Zalezy od temperamentu i orientacji rzecz jasna hehe

Gość hkjjgfhry
no ja wlasnie tez mam wrazenie ze to moze byc dla niego tortura. jestem pewna ze on bedzie chcial nawet jesli wprost powiem ze z seksu nici zeby po prostu byc ze mna blisko. tylko pytanie, czy nie bedzie tego zalowal przewalajac sie bezsennie z boku na bok. to zgodzic sie czy odmowic tego wspolnego spania?

Gość Cipkoman
Bedzie sie meczyl ale zachowa twarz (może) hehe

Gość Cipkoman
Lepiej nie spijcie razem po co psuc relacje:)

Gość taki jeden facet27
FAcet co nie próbuje to nie facet :) ...jak byśmy tak was słuchali ze wszystkim co mówicie ,a z seksem w szczególności nie próbując nic tylko grzecznie słuchając to by nasz gatunek wymarł.

Gość atanazy_k
po.je.byane małolaty i seksoholicy - normalny facet może spać na golasa przy gołej babie i nic

Gość kobietka:)
To zależy od: Waszego wieku, doświadczeń, etapu związku. Jeżeli mu powiesz wyraźnie, że nie jesteś gotowa na seks, to będzie miał wybór. Może spać na materacu. Ja myślę, że jeżeli już się zaznało rozkoszy seksu, to jest trochę trudniej, ale to moje zdanie.

Gość mniejsza890
jasne, że możesz spać z facetem i nie musi być sexu, a ci co twierdzą, że jak razem do łóżka to musi być sex to jakieś niewyżytki, moim skromnym zdaniem. Jak facetowi jasno powiesz, że możecie spać razem ale sexu nie będzie to każdy normalny facet zrozumie, zaznaczam normalny nie taki co leci na wszystko co na drzewo nie ucieka, na pewno nie będzie mu łatwo ale przecież tobie też nie! Wierz mi, mówi to taka, która z niejednym facetem spała i nie było sexu, a było naprawdę miło i przyjemnie się to wspomina zarówno mnie jak i im! fdhfghf, żaba letycja mało w życiu przeżyłyście. el chulo współczuję.

Gość Haahahhaaa
Sami niewyżyci seksocholicy widzę :D Sorry, ale jeśli leżenie przy ubranej dziewczynie (przeciez nie bedzie nago) to dla was "tortura" nie do opanowania (buahaha) to chyba naprawdę macie jakiś problem z sobą i polecam wizytę u seksuologa a tak wogóle to nie róbcie z każdego faceta jakiejś niewyżytej małpy wszystko zależy od faceta- jeśli nie jest nachalny i liczy się ze stanowiskiem kobiety co do tej kwestii to nie widzę przeszkód

Gość trretyrytuyiyui
ja z wieloma spalam bez seksu, nie wiem co to za problem. jak jakis ruchacz to bedzie nalegal, jak porzadny to sie nie odezwie

Gość układny
A ja zawsze w takich sytuacjach zabieram sie za kobietę, nawet jak mi sie nie chce, Dlaczego ? A niech się cieszy i dowartościowuje.

Gość monika5656
super.. tak sie złożyło ze spałam z facetem w łóżku i nie było sexu..po prostu nie byłam gotowa i mu nie ufalam,,a on stwierdził ze jestem chora:) hahah.

Gość monika5656
obciągnęłam mu tylko siarczyscie:)