Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak nie zwariowac ?

Do kobiet w ciazy ktore wczesniej przezyly poronienie

Polecane posty

Gość czarnulka90
hej dziewczyny , ja też poroniłam , mieszkam w Uk ,a tu do 8 tygodnia nikt się ciążą nie zajmuje , poronilam pod koniec listopada , to była wczesna ciąża ok6 tygodnia teraz znów się staramy , dlatego tutaj napisałam czekam na @ ma przyjść 28 mam nadzieje że jej nie będzie obecne objawy -ból w krzyżu -lekki ból podbrzusza jak przed @ - pojawil się kremowy gęsty śluz - ciągła chęć spania Sama już nie wiem , pewnie się nakręcam a się nie udałó A u was jak bylo ? jakie objawy ciąży najwcześniejsze

czarnulka ja tez z uk i ciaza sie nie zajmuja do 12tc moj pierwszy objaw to byly zylki widoczne na piersiach i podwyzszona temp...

Gość czarnulka90
cinamoonka wiem wiem , ale jak mówisz że poroniłaś 1szy raz , i to twoje pierwsze to jak coś sie dzieje to są w stanie zrobić usg itp ,.. ale nic wiecej niestety nie podtrzymaja ani nic ;/

Witam serdecznie, Pracuję obecnie nad artykułem do serwisu Wirtualna Polska pod roboczym tytułem: Poroniłam - czy mam siłę na kolejną ciążę. Jeżeli któraś z Pań, które doświadczyły tego smutnego wydarzenia, chciałaby wyrazić swoją opinię w takim artykule, doradzić coś innym kobietom, opowiedzieć o swoim doświadczeniu, o tym jak sobie poradziła/nie poradziła ze stratą (oczywiście anonimowo) będę bardzo wdzięczna za kontakt. Chciałabym, żeby tekst nie był suchą teorią, ale był cenny dla osób zmagających się ze wspomnianym problemem. Zapraszam do współpracy pod adresem: wirtualna043@wp.pl Odpowiem na każdą wiadomość Pozdrawiam serdecznie