Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnWTarapatach:(:(

Czy ja mam szanse że nie uznają mojego ojcostwa ?????

Polecane posty

Enfant Terrible-ale ja się na nikim nie chciałem odegrać,ja najchętniej nie chciałbym mieć z nią nic wspólnego.

Gość HMS..SDSS....Petard
Nie słuchaj tych histeryczek. Pryskaj za granicę, zanim dostaniesz wezwanie do sądu o ustalenie ojcostwa. Pamietaj 2 lata i jesteś wolny

Gość Eeerrr...
Na Twoim miejscu naprawde skonsultowalabym sie z prawnikiem, zeby sie zorientowac, czy masz jakies opcje.

Gość histeryczek frajerze?
kobiety dobrze mowia tylko takie pizdy jak wy nie ogarna tego swoim tepym mozdzkiem!

fhhfjd- ale przecież proponowałem skrobankę ona nie chciała,byłem przecież bardzo skrupulatny uważałem by się takie coś nie stało.

OnWTarapatach:(:( Enfant Terrible-ale ja się na nikim nie chciałem odegrać,ja najchętniej nie chciałbym mieć z nią nic wspólnego. Hahahahahaha, ale ją kurwa bzykałeś non stop , wiec było ok!!! A teraz co ? Pojawił sie "problem " i zastanawiasz się cyt. :" k**wa czy ja mam szanse wyrzec się praw rodzicielskich i nie płacić tych j**anych alimentów???co za suka j**ana." W sumie to jesteś głupszy od niej :D

Gość Eeerrr...
Autorze, nie tlumacz sie tym dziewczynkom na kafe, bo kazdy, kto umie czytac przeczytal, ze zachowywales sie jak dojrzaly facet uzywajac zabezpieczenia (nawet podwojnego), bo dziecka nie chciales. A co do seksu, to kazdy sie pierdoli tylko nie kazdy ma pecha trafic na taka szmate jak Ty. Zaloze sie, ze niejedna kafeterianka w podobny sposob probowala faceta wrobic. Szkoda dziecka, bo niczemu nie winne, ale ja tez bym go nie chciala, gdybym zostala w nie tak wrednie wrobiona, a sama jestem kobieta!

HMS..SDSS....Petard Nie słuchaj tych histeryczek. Pryskaj za granicę, zanim dostaniesz wezwanie do sądu o ustalenie ojcostwa. Pamietaj 2 lata i jesteś wolny a skad Ty wziąles termin 2 lat :D?

HMS..SDSS....Petard Nie słuchaj tych histeryczek. Pryskaj za granicę, zanim dostaniesz wezwanie do sądu o ustalenie ojcostwa. Pamietaj 2 lata i jesteś wolny a skad Ty wziąles termin 2 lat :D?