Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona ludźmi

Dlaczego uważa się, że grubi ludzie jedzą, co popadnie

Polecane posty

Gość zniesmaczona ludźmi

i wcinają śmieciowe rzeczy typu: hamburgery, pizze, kebaby; popijają colą, albo piwem, zajadają na deser słodycze, lody, ciasta? czy naprawdę trudno uwierzyć, że tak nie jest?

Gość fsdsfd
jesz tylko warzywa ?

Gość pim pamp
bo to smaczne jest:)

Gość pim pamp
Nie tylko grubi, ale chudzi też to jedzą. Pychotne sa slodycze, piwko i pizza. Tylko wiadomo w rozsadnych ilosciach, ale wszystko jest dla ludzi:)

a myślisz że polska kuchnia jest o wiele lepsza niż te śmieciowe rzeczy?

Gość Dadiaxa...
Trudno. Jak tak można nie dbać o siebie,Ja jem dużo i mam BMI 18. A ile dopiero grubasy muszą żreć :O Przecież to niezdrowe, otyli czybciej umieraja...

Gość zniesmaczona ludźmi
nie jem tylko warzyw... po prostu zastanawiam się, skąd to przekonanie, że osoby z nadwagą siedzą i żrą co popadnie, a buzia im się nie zamyka od rana do nocy...

Gość z calym szacunkiem
ale co innego jedza, ze tak tyja?

Gość katjuszk@
ja jem wszystko na co mam ochote i nie jestem gruba 56 kg wzrost 162

Gość piach w jajach
Kolejna z problemami z tarczycą...

Gość LalaPala
Albo z hormonami:-O Oczywiście wszyscy grubi jedzą listek sałaty dziennie

Moja bratowa tak je cały czas pochłania wszytko i jest gruuuba coraz grubsza:O a potem z tego choroby się biorą :O

Gość pim pamp
mozna tyc tez od makaronow ziemniakow, sosow zaprawianych maka. Nie koniecznie trzeba jesc od razu tone slodyczy.Na polskiej kuchni mozna sie nieźle utuczyc te wszystkie kluski, pyzy, pierogi itp.

Gość obiektywny w
Autorka tematu to się nawet ludźmi już przejadła i zniesmaczyła. Może trzeba było ich nie jeść to byś miała lepszą kondycję.

Gość kicia tak czy tak
a według ciebie autorko co jedzą grubi że są tak grubi?

Gość zniesmaczona ludźmi
nie mówię, że mam problemy z tarczycą, barany :O wy wszyscy myślicie, że osoby z nadwagą to jakieś wszystkopochłaniające świnie... przykre to. niektórzy jedzą i wszystko im się w dupie odkłada... a niektórzy się zażerają i są szczuplutcy. ale wy wszyscy oświeceni sądzicie, że każdy grubas żre aż się kurzy :O

Gość miedzynarodowka 32666666666666
mnie obrzydzaja gribasy jak zra smieciowe zarcie na ulicy albo laski utuczone batoniki wcinajace,, fujj

Gość hhdjdjdkfkig
na pewno nie dotyczy to wszystkich grubych ludzi, ale ja sama mialam kolezanke w liceum, ktora w pierwszej klasie byla szczupla laska, a konczac trzecia wygladala jak gruba swinia i ona rzeczywiscie jadla wszystko co popadnie, kanapki (swoje, a potem i nasze :D) wielkie paki chipsow, fast foody, na obiad jadla wiecej niz moj ojciec chyba (bylam u niej w domu pare razy), a kiedys bylysmy we 4 w barze to zamowilysmy sobie po kebabie na frytkach, ledwo go zjadlysmy, a ona bez problemu wciagnela, za jakies pol godziny kebab w bulce zamowila!:O jadla co sie dalo i ile sie dalo, nie pamietam zeby kiedys powiedziala, ze juz nie moze.

ja osobiśdzie dzisiaj zjadłem jedynie 3 talerze zupy, jajecznicę, pizzę i kurczaka z ziemniakami. oprócz pizzy to wszysko to praktycznie polska kuchnia. a to tak naprawdę tak samo tuczy jak fryty i cola.

Gość bnvbmbnghj
To jak jesteś grubasem nie z powodów zdrowotnych to nie ma innej opcji, że wpierniczasz ile wlezie. Rusz dupsko i żryj mniej to schudniesz

Gość kicia tak czy tak
ps też mam problemy z tarczycą ale utyłam do 7 kg a niektóre to się nie zatrzymują, bez przesady musi być coś jeszcze oprócz tarczycy ;)

Gość fsdsfd
i są szczuplutcy. ale wy wszyscy oświeceni sądzicie, że każdy grubas żre aż się kurzy bo wiekszosc zre az sie kurzy . inaczej nie byloby otylosci

na pewno taki sposób odżywiania nie jest jedyną przyczyną otyłości ale jest jedną z takich przyczyn i to najczęściej spotykaną + brak ruchu. Niestety :(

Gość pim pamp
No tak jak ktos je, je i tyje moglby sie opamietac. Jednak nie kazdy ma silna wole i motywacje y schudnac. Uwazam, ze w sumie osoby tak max z 10 kg nadwagi sa ok, raczej nie pochoruja sie, skoro lubia byc wieksi niech beda, ale jesli nadwaga siega juz powyzej 10 kg, 20 a nawet 30 to juz uwazam, ze ktos jest zdrowo stukniety wazac powiedzmy 100 kg i wcinajac nadal jakby by to nie mialo wplywu na figure. Ja tez potrafie zjesc, bo lubie jesc, ale jak widze, ze spodnie robia sie ciasne to od razu dietka i nie mam problemu z otyloscia, ale patyczkiem tez nie jestem 65 kg waze, ale jest ok. Jednak wiecej nie chcialabym juz wazyc. O nie. Nie dopuszcze do tego.

Ja nie potrafię zrozumieć osoby grube które nadal jedzą jedzą i tylko jedzą :O zamiast za odchudzanie się wziąć :O ja jestem szczupła a mimo tego nie jem słodyczy bo boje się przytyć :D

Gość zniesmaczona ludźmi
mówicie, że brzydzi was otyłość. mnie za to brzydzi poziom ludzi na tym forum i sposób wypowiadania się :O dorośli ludzie, a byków nawsadzają i poprawnego zdania nie sklecą :O żal :O

Gość kicia tak czy tak
ja jadłam dziś tosta z szynką i keczupem, wielkie jabłko, kawę z mlekiem, kubusia marchewkowego i na kolację będę miała ryż z warzywkami i kurczakiem