Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona ludźmi

Dlaczego uważa się, że grubi ludzie jedzą, co popadnie

Polecane posty

Gość tak sie akurat sklada
tak sie sklada, ze grubasy zawsze mowia, ze jedza malutko, jak ptaszyny, a prawda jest taka, ze nie kontroluja tego, ile pochlaniaja. gdyby uwaznie przypatrzyli sie temu, co zra, to zobaczyliby ile to kcal, tluszczu i cala masa chemii :o

Gość zniesmaczona ludźmi
do aa: jak widzisz nie można. poza tym grubi ludzie chowają się przed światem i biorą na klatę wszelkie inwektywy i zarzuty ze strony tych chodzących ideałów :O każdy ma prawo wyglądać jak chce i guzik mnie obchodzi, czy jakaś panna, albo cepy forumowe stwierdzą, że nasz widok ich obrzydza :O jeśli otyła osoba zechce, może chodzić nawet w kusej miniówie i topie odsłaniającym brzuch. Jeśli inni będą ją obgadywać, to znaczy, że mają cholernie nudne życie

Gość kicia tak czy tak
w sumie dziewczyna mojego brata jak przychodzi do niego to niesie wielkie reklamówy chipsów, orzeszkó w czekoladzie, mleko w tubie, cole, watę cukrową w kubeczkach, a jest tak chuda że wręcz wklęsła. Była w tap madl.

Gość osiemdziesiat siedem aa
No oczywiste, jest, że grubi ludzie jedzą więcej niż normalni. Chociaż szczupli czasem tez potrafia przejsc samych siebie np. moj chlopak. Je naprawde wiecej niz ja, a jest taki szczuplutki. No, ale ogolnie wiadomo, ze osoby otyle maja troszke ten zoladek rozpechany i nie jedza jak ptaszki. Jedza tez znacznie za czesto nawet jesli do konca nie sa glodni. Ale to nie znaczy ze sa to jakies strasznie wielkie porcje ociekajace tluszczem.

Gość wannika
zniesmaczona------nie udawaj ze czujesz sie dobrze ze swoja waga bo tak nie jest .

wannika- jest cos takiego jak przemiana materii... moze u Ciebie nie..ale ja wiem o co chodzi.. zniesmaczona - przyatakowalam Cie ale byc moze dlatego ze Ty ciagle odpowiadasz atakiem, jak widac do aaaa- odnosze sie zupelnmie inaczej:)

Gość m;lm;lm;m;llm;
szopenowa zamknij pysk ty pewnie jestes cale zycie o listku salaty i bedziesz sie tu wymadrzac facet nie pies na kosci nie poleci!!!!11

Gość wannika
kicia ---no moze ta dziewczyna twojego chlopaka je chipsy itd. ale zastanawialas sie nad tym ze moze np.obiadu nie jadla, lub kolacji...i dlatego sobie moze pozwolic????

" szopenowa zamknij pysk ty pewnie jestes cale zycie o listku salaty i bedziesz sie tu wymadrzac facet nie pies na kosci nie poleci!!!!11" Idź pobiegać zamiast piłować japę na forum 🖐️

Gość wannika
87----moze i jest cos takiego nie jestem tepa, ale to myslisz ze niektozy nie chodza codziennie do ubikacji???czy co??

Gość m;lm;lm;m;llm;
czyli potwierdzasz ze sie glodzisz?? to ja jzu wole jesc co chce i miec kobiece ksztalty a nie wygladac jak wieszak na ubrania

Gość osiemdziesiat siedem aa
No wlasnie szczupli tez potrafia duzo zjesc, bo niestety, ale jedzenie jest smaczne. Tylko niektorzy maja to szczescie i od tych smakolykow nie tyja, a inni maja wieczny problem z waga. Tak jak ja. Ale na nikogo nie zwalam winy. Wiem, ze sama sobie na to zapracowalam. Ale nie lubie gdy ktos komentuje moj wyglad.. zupelnie obcy. Bo nie powinnam tej osoby obchodzic. Ja nie potrafilabym wyjsc na ulice poodkrywana, czy na plaze lu basen pojsc w kostiume. Ale juz kwestia wlasnych upodoban, bo ja nawet gdy schudlam kiedys i wazylam te piekne 50 kg to bylam przyzwyczaojna d dlugich spodni i nie umiem zalozyc i wyjsc na ulice w krotkich mimo, ze nogi wygladaly podobno wtedy ekstra.

Gość zniesmaczona ludźmi
kicia ---no moze ta dziewczyna twojego chlopaka je chipsy itd. ale zastanawialas sie nad tym ze moze np.obiadu nie jadla, lub kolacji...i dlatego sobie moze pozwolic???? i sobie idiotko przeczysz :O mówisz, ze grubi żrą jak świnie, a kiedy pojawia się komentarz, że chuda osoba też tyle je, to od razu bronisz :O gdybym jadła chipsy, słodycze i zapijała kolą to dzisiaj ważyłabym ponad 100 kg :O i co to ma być za sugerowanie, że nie czuję się dobrze ze swoją wagą? nie znasz tej wagi, nie wiesz jak wyglądam, a się wypowiadasz...jesteś żałosna...

Gość kicia tak czy tak
dlaczego uważasz, że odmawiałaby sobie obiadu zawierającego cenne skłądniki zdrowe a zamiast tego codziennie obżerała się słodyczami? to nielogiczne i wbrew zdrowiu. Zresztą zawsze jęczy mojemu bratu że jest głodna i kiedy zrobią tosty, albo zamówią pizze. Często tez robią popcorn i frytki w frytkownicy.

Gość m;lm;lm;m;llm;
i miec patyki zamiast nog :O porazka :D

m;lm;lm;m;llm; - mów do ręki :D Mam tę przewagę, że mogę jeść co chcę i nie tyję 🖐️ A ty zamiast się złościć na forum - a złość piękności szkodzi :classic_cool: - wykonaj trochę wysiłku fizycznego :P

Gość wannika
zniesmaczona gowno prawda jak dziewczyna raz sobie taki wieczor z chipsami zrobila, tu nie jest mowa o dziennej orgii a w ogole moze bys tez ruszyla leniwa dupe ??a nie sie zalisz

Gość wannika
dobra dobra jak ktos chce wymowke to sobie znajdzie i tyle ...

jezeli ktos jest otyły i sie dobrze z tym czuje to uwazam ze jest ok.... ale jezeli ktos jest otyly i zle sie czuje z tym faktem to musi sie zebrac w sobie i to zmienic..cala filozofia..... rozni sa ludzie, jednym podoba sie jedno innym drugie.... spór ten nie ma konca...

Gość zniesmaczona ludźmi
wannika: :O:O:O:O Boże, widzisz i nie grzmisz :O może sama się rusz? a przy okazji naucz czytać ze zrozumieniem- gdzie ja się żaliłam niby? :O

Gość wannika
mnie interesuje ja czesto wy musicie do talety????

Gość wannika
tu sie zalilas np: poza tym grubi ludzie chowają się przed światem i biorą na klatę wszelkie inwektywy i zarzuty ze strony tych chodzących ideałów

Gość wannika
87---tzn dwa -trzy-razy na dzien???

Gość zniesmaczona ludźmi
wannika: wiesz, dziecko, czym jest użalanie się nad sobą? to było STWIERDZENIE FAKTU! do książek, do nauki! nie będę się z Tobą wdawać w dyskusję. Rozmowa skończona.

Gość wiesz jak to wygąda naprawdę
nie tolerujemy braku umiejętności niepanowania nad sobą- czyt swoim "apetytem",bo tak zachowują się ludzie nieodpowiedzialni,u grubasów to niestety widać w postaci tuszy( Bozia nie obdarowała ich dobrą przemianą materii ),a jeśli to rzuca się w oczy to od razu przykleja się im etykietę ludzi nieopanowanych i nieodpowiedzialnych tj gorszej kategorii tak działa psychologia i nic na to nie poradzisz

Gość wannika
tak masz racje ,ja tez nie bede z toba dyskutowac, prawda w oczy kole